Mimmiie

Årets

2006-12-31 @ 15:10:43

bok: O.S.A av Denise Rudberg
dryck: Vanilla sky & Passoã
fest: KaninParty - alla är oslagbara
film: The Holiday
hår: Snelugg
händelse: Studenten, 13 juni
låt: Fidelity - Regina Spektor
mat: Thai, vad annars?!
produkt: IPod nano
resemål: Magaluf - Mallorca
serie: the OC
uppträdande: Robbie Williams, 2 juli Ullevi
värsta sommarplåga: Boten Anna - Basshunter



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Alldeles för långt bort.

2006-12-30 @ 22:01:05





Ibland är längtan & saknaden alldeles för stor.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

slutsats

2006-12-27 @ 00:59:04

ta min hand eller låt bara bli
mindre kan ingen göra, mera kan ingen göra
se mig se mig eller låt bara bli
mindre kan ingen göra, mera kan ingen göra
det är
värre än så här kan det aldrig bli
värre än så här så vill jag inte finnas till

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen före.

2006-12-23 @ 23:17:52

Dan före doppare dan.
Dagen då min syster inte kunde hålla tätt för 13 år sedan. Jag skulle få ett efterlängtat dockskåp. Så där fick jag sitta på självaste julafton, iklädd min finaste klänning och låtsas vara ovetande om att min dröm skulle gå i uppfyllelse.
Dagen då alla barn har ett underbart pirr och bara vill sova så att nästa dag ska komma snabbare än ögat blinkar, men när de väl lagt sig så går det inte att sova.
Dagen då det var sista arbetsdagen på Jul på Liseberg 2006.

Imorgon är det självaste julafton. Och jag bara längtar tills den är över. Sorgligt men sant. Iår vet jag iochförsig inte vad jag ska få i julklapp. Men det handlar inte bara om det. När man inte har fått någon julkänsla så känns det inte som jul.
Man kommer bara sitta där, rakt uppochner och äta, äta, äta tills det känns som man kommer att spricka. Sedan ska man kolla på Kalle Anka klockan 15. Och hur kul är det egentligen? Man vet ju allt som ska hända och kan exakt alla repliker. Och sedan blir man ivägtvingad till släktingar som man inte ens vill träffa. Nej, då ska man sitta där och vara trevlig och äta ännu mer.
Man kan väl inte bli förstor för julen?!



I torsdags var det Kanin-Party. Jag hade underbart roligt och var överallt hela tiden. Såfort jag satte min fot på trädgår'n så kändes det som då, som att tiden hade stått still från i somras. Känslan var tillbaka, humöret på topp, det var bara du S som fattades!
Tänk vad allting förändras.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julkänsla 0

2006-12-21 @ 01:08:18

Dan, före dan, före doppare dan.
Det är helt galet. Jag har gjort allt i min makt för att få någon julkänsla. Men nej, jag säger som S, inte ett endaste litet pirr finns därinne.
Häromdagen var jag och mamma och köpte julgran. Det brukar vara jag som bestämmer, och det brukar ta sisådär 3 timmar för att hitta den rätta. Men nej, iår så ska vi köpa gran under tidspress, så mamma säger efter 30 minuter att vi tar den här, som visserligen var den bästa av de som fanns. Och när vi tar av nätet av den här hemma så ser den inte klok ut. Hur kass som helst. Nästa år är det jag som väljer, utan tidspress. I vilket fall så klädde vi den, och den blev riktigt fin, tillslut. Men julkänsla 0.
I tisdags hade jag och M lite julbak. Kokade knäck, vilket vi är specialister på nu, och bakade pepparkakor, vi gjorde dock inte degen själva, men hade fullt shå med alla Pippi-mönstrena. Drack julmust, åt lussekatter & hade julmusik på full volym. Julkänsla  0.
Idag besökte jag och E Liseberg, vilket jag iochförsig gör var eviga dag, så det har väl tappat det där extra för mig. Men vi mös, åkte och åt. Men julkänsla 0.

Annars besökte jag körskolan idag. Värst vad de går undan. De vill nog bli va med mig där, fastän de ringer dit mig så ofta de kan. Har inte gjort speciellt mycket teori, och idag bokades teoriprovet, gah. Allt går så snabbt men ändå så sakta.

Framtiden är oviss. Känns som körkort har blivit prio1, att jag väldigt gärna vill vara med och flytta, att jag vill fortsätta dansen till våren, och att Thailand känns väldigt långt borta. Men jag vill dit. Dock så kommer Paris allt närmre.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

vecka 50

2006-12-15 @ 23:34:53

Jag undrar vad som skulle hända om man skrev sanningen här.
Inte så att jag inte skriver sanning, men endel saker kan man inte bara skriva. Eller får man inte skriva. På samma sätt som endel saker pratar man inte om. Det är så det är bara.

Idag är det fredag. En bra sådan. Jag och M var i sisjön och köpte en julklapp vid 12, en julklapp i silikon. Det är det nya. Och nu vet jag precis allt du ska få av mig, som jag är skyldig dig. Något i silikon blir det, och nej, inga nya boobs, de du har räcker mer än väl!
Efter det blev det pizza. Vi har det så mysigt. Mami och jag gick och köpten en julgran, som glömde sättas i vatten, och som säkert kommer barra som tusan.
Efter det bar det av till jobbet. Bara 7 arbetsdagar kvar nu. Där var det segt, jag fick två timmar farfar idag igen. Jag tror den som gör schemat ogillar mig! På jobbet är iallefall Ponny & Lotsen off efter allt regnet. Otuuur! Tack gud för att du lyssnat på mig en gång iallefall.
På hemvägen klev jag av en sväng på Torget för att hälsa på PP och mitt gamla jobb. Där behövdes det lite sol, och jag strålade. Jag mår så bra av att vara där, och tycker så otroligt mycket om folket där. När jag väl kommit hem låg det ett stort kuvert till mig på köksbordet. Äntligen hade jag fått mitt efterlängtade brev som jag bett om i Augusti. Som egentligen jag redan borde ha fått i April. Det var ett fint omdöme, tack N. Och så fick jag en lunch, haha. Kan det bli bättre?!

Ibland blir man så överraskad. Vi är påväg från jobbet till en fest i lördags. Står utanför porten och jag ska bara gå hem en snabbis för att byta om och fixa mig lite eftersom jag ser så sleten ut, är osminkad och har typ mjukiskläder på mig.
-Ska du gå hem nu Mimmi?
-Ja, jag ska bara gå hem och fixa mig lite snabbt.
-Jasså jag trodde du var klar, du ser rätt fin ut!
Haha, du är för go du S.


Annars i veckan har jag bakat lussekatter. Äntligen köpt lite julklappar. Haft körlektion. Han sa att jag snart var klar med körningen, men att jag måste sätta igång med teorin, eftersom jag bara gjort två pärmar där... ooops.

Förresten har jag sagt att du e jävligt go?



jag längtar till februari, och jag längtar till maj. Längtan tar död på mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Någons dröm.

2006-12-03 @ 23:17:43

Precis hemkommen efter en fika med N, på Fröken Olssons. Du gjorde min dag idag!

1:a advent.
jag hade en sak inplanerat efter jobbet, att ställa fram ljusstakarna. Men nu blir det inte något med det.  Det regnar, men har varit uppehåll hela dagen. 2 minuter i 8 började det regna, ändå klagar vi. Varför måste det börja regna nu? Kunde det inte väntat tills man kom hem iallefall. Men varför är vi inte nöjda med att det varit uppehåll hela dagen, och att vi hade sån tur att det bara regnar när vi åker hem. Jag hade iallefall inte velat att regnet öste den timmen jag stod på ponny. Aldrig blir man riktigt nöjd.


Tänk att man kan vara någons dröm.
Det är helt galet, och jag vill inte vara det, just nu iallefall.



Hur snabbt kan man bli sjuk?
jag har mått relativt friskt idag, och nu, för kanske tio minuter sedan fick jag ont i halsen.




Nu kan jag se hur du såg det. Det kommer aldrig bli som förr.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mindre kan ingen göra, mera kan ingen göra.

2006-12-03 @ 01:05:56

Imorgon far mammi&C till spanien. eller imorgon och imorgon, om 3 timmar ringer deras klocka, och om 5 bär det av.
Jag kan inte följa med den här gången heller. Och det kommer säkert aldrig att inträffa att deras planering fungerar med min heller för den delen. Så jag önskar att de kunde hitta ett bra hus den här gången. För då skulle allting bli så mycket bättre. Att slippa vara kvar i den här lilla staden, som iochförsig är Sveriges näst största, men som känns alldeles för liten. jagvillhärifrånnu.


Idag blev det bowling(igen!). Fast med Sara & Frans.
jag vann, igen. 124 poäng på en serie, det ni!





jag är inte som ni.
och ibland behöver man en påminnelse om det.
och plötsligt känns allting fel, men ändå så himmlans rätt.


det är allt jag

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då var det då, nu är det nu.

2006-12-02 @ 00:19:43


Då var det då, nu är det nu.







jag behöver dig nu.
jag saknar dig som attans. <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()