Mimmiie

Julkänsla 0

2006-12-21 @ 01:08:18

Dan, före dan, före doppare dan.
Det är helt galet. Jag har gjort allt i min makt för att få någon julkänsla. Men nej, jag säger som S, inte ett endaste litet pirr finns därinne.
Häromdagen var jag och mamma och köpte julgran. Det brukar vara jag som bestämmer, och det brukar ta sisådär 3 timmar för att hitta den rätta. Men nej, iår så ska vi köpa gran under tidspress, så mamma säger efter 30 minuter att vi tar den här, som visserligen var den bästa av de som fanns. Och när vi tar av nätet av den här hemma så ser den inte klok ut. Hur kass som helst. Nästa år är det jag som väljer, utan tidspress. I vilket fall så klädde vi den, och den blev riktigt fin, tillslut. Men julkänsla 0.
I tisdags hade jag och M lite julbak. Kokade knäck, vilket vi är specialister på nu, och bakade pepparkakor, vi gjorde dock inte degen själva, men hade fullt shå med alla Pippi-mönstrena. Drack julmust, åt lussekatter & hade julmusik på full volym. Julkänsla  0.
Idag besökte jag och E Liseberg, vilket jag iochförsig gör var eviga dag, så det har väl tappat det där extra för mig. Men vi mös, åkte och åt. Men julkänsla 0.

Annars besökte jag körskolan idag. Värst vad de går undan. De vill nog bli va med mig där, fastän de ringer dit mig så ofta de kan. Har inte gjort speciellt mycket teori, och idag bokades teoriprovet, gah. Allt går så snabbt men ändå så sakta.

Framtiden är oviss. Känns som körkort har blivit prio1, att jag väldigt gärna vill vara med och flytta, att jag vill fortsätta dansen till våren, och att Thailand känns väldigt långt borta. Men jag vill dit. Dock så kommer Paris allt närmre.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Sandra

soootis!! kul med juliga kort:)Men det ar samma har, julkansla = 0! Men nasta ar da jalkar ska julen firas Mimmi haha! puss

2006-12-21 @ 08:54:49
URL: http://lungan.blogg.se

Postat av: you know who.

nu börjar det väl änna bli lite dags att uppdatera?

Och nej mimmi, jag har inget emot dig :)

2006-12-23 @ 00:38:32
URL: http://alinaa.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback