Mimmiie

Kronärtskocka med min baby.

2006-07-27 @ 02:13:17

Har precis fått ett meddelande från E. Hon lämnade mig för 20 minuter sedan.
En av de bästa kvällarna på läääänge!

Jobbade mellan 10-19, och sedan for jag hem så fort jag kunde, så sakta som spårvagnen kör...! Efter det slängde jag i kronärtskockan och fixade lite. Vid 21:30 var den klar, och 21:45 ringde E på dörrklockan. Perfa. Och tänk att hon gissade rätt på vad jag skulle bjuda på, så länge sedan som vi pratade om den där kronärtskockan, och bara en gång. Men har man lovat så har man!
Sedan dess har vi suttit fastklistrade i varsin badenbaden ute på balkongen med ett värmeljus, och först lite käk, och sedan fika. myspys. Ätit i massor och snackat än mer.
Och nu är det bestämt, den sålänge ovissa framtiden är nu klappad och klar på bara 2 dagar. hur bra kan det bli?!




E, jag älskar dig min vän.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livet.

2006-07-24 @ 01:09:29

Har precis kikat på She's the man. Grymt skön film när man behöver piggas upp lite i vardagen. En typisk typisk film med mycket humor. Tack N.
20 minuter innan filmen var slut kom min kära mor hem med bilder ifrån studenten. Åh vilken lycka, vi var så fina!
Och så känns allt sådär hopplöst bra.

kärlek.


Tänk hur allting ändras. Hela tiden. Jag är inne på mitt nittonde år, har jobbat på liseberg i snart 3 månader, och säsongen är snart slut. jag vill inte.
Det känns bra när en liten flicka kommer framspringandes med ett litet brev i handen från R uppe på farfar, eller när en liten pojke på 5 år tackar så jättemycket för hjälpen på KR varje gång man hjälper honom, och precis innan han springer ut så tackar han en sista gång och frågar om han får ge mig en puss, eller när M kommer och säger att det är så himlans hett här, att det måste vara för att jag är där.
Eller att O har varit tyst som en mus plötsligt öppnar sig och berättar allt mellan himmel och jord. T.e.x att S har åkt fel, och O visar hela meddelandet. Att S och jag ska fika och sedan gå och köpa mjukglass. Vadå fika gånger 2?! Eller vad säg om att F & jag snackar om vad jag har för bikinisar och sedan diskutera om folket i Bert den sista oskulden går helt nakna eller bara halvt för att vid ett senare tillfälle ska kika på filmen.
Allting ändras. Och det ser ut att bli bättre igen.
Kolla på lyckan, på leendet.
Eller som H har skrivit i min studentmössa;
Sockertopp, sluta aldrig le!






jag saknar dig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sömn. Cykel. Shopping. Gymmet. Jobba.

2006-07-20 @ 09:55:05

Så, vaknade halv 10 idag av mig själv. Inte utsövd ett dugg. Min säng var som helvetet självt, allting låg huller om buller, och jag vet att jag drömt och grejjat inatt.

Idag bär det av på cykel, först till torget, där jag ska köpa en agenda, eftersom min tar slut nu och man inte kan planera något alls längre känns det som,  raklödder, för att jag inte vill att mina hår ska börja växa inåt på benen, och lite annat smått och gott. Helst av allt skulle jag velat ha en hel dag med bara shopping, men det får vänta... nästa vecka kanske?!
Sedan bär det av igen, till gymmet. Det var evigheter sedan jag var där, och nu måste jag komma igång, igen.
15:30 kallar jobbet, så där slutar mitt sociala liv, och där kommer jag sitta resten av dagen. Vill ni mig nåt hör av er efter 22:15!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tarot. Liserberg. Tjörn.

2006-07-19 @ 00:01:40

Har precis suttit lite med tarot korten. Känns bra. Det är intressant det där, vad de säger och hur det kommer att bli.
Och jag vet en som kommer ääääälska mig när det är dags för dennes tur. Den som väntar på nåt gott I. Men jag vet inte om jag har någon lust, eller jo, för då får du se hur det kommer att bli, att det här inte är så bra. Sluta nu meddetsamma!

Har sprungit omkring på liseberg hela dagen idag igen, fastän jag vart ledig, bytte dag med N. Men idag var jag där med M. Vi åkte en massa och hade mysigt, förutom när vi blev dyngsura efter en färd i flummen.

Imorgon blir det tjörn som gäller, äntligen lyckades mor få med mig till stugan efter två års tjötande.


F for idag, jag vill med!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förvirrad. Pigg&Glad. Party. Ilska.

2006-07-17 @ 23:19:49

Jag känner mig allmänt förvirrad. Hej och hå, idag har det varit en jättebra dag, jag har varit pigg(?!) och glad, fastän jag borde vara hur trött som helst efter partyt igår. Men icke sa nicke. Nej, jag är pigg som en mört.
Det var trevligt igår. Först blev det en sväng till Babar där tre fnittriga brudar satt när jag kom, och det blev än mer fnitter när vi var fyra. Det var mysigt. Och efter det blev det trädgårn, har aldrig varit med om att tiden har gått så snabbt!
Det var ett bra party, fast jag kan inte hålla med om att det var det bästa.
Vad vill jag?!



Jag förstår mig inte på hur folk tänker.
Nej, jag har ingen pojkvän.


Jag tror att man går och samlar på sig en massa ilska under dagarna, och sedan när man kommer hem till de man älskar, och de man vet älskar en, då bara kommer all ilska fram, den man tryckt bort hela tiden i offentligheten. Det är de man älskar och som älskar en som får ta all skiten.
Det är rätt orättvist det där.



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

13 juli - födelsedag

2006-07-14 @ 00:01:55

13 juli.
Min födelsedag.
Det har varit en bra dag. Men jag vet inte om jag gillar födelsedagar så mycket längre, de börjar bli som giftemål, dop eller begravningar, fast utan kyrkan. Jag fick fina blommor, pengar, jordgubbar och grekisk mat. Det jag ville ha helt enkelt. Varken mer eller mindre.
Nästa år blir det på fredagen den 13:e...


tack.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Regn & Framtiden

2006-07-09 @ 23:53:01

Och så kom regnet som vart så efterlängtat. Jag tycker synd om de som slutar 24 inatt. regnet öser inte ner, det sprutar från himlen. Coolt. men jag hade velat vara ute, eller på balkongen iallefall.

Spekulerat lite i framtiden idag. Fy vad jobbigt. Nu är det så sjukt nära, det som har varit alldeles självklart innan är inte lika självklart längre. Men jag ska iväg. Ändå har jag lite höstfeelings nu. Att få ta på sig den där extra koftan, eller halsduken, fastän jag vet hur jobbigt och hur jag inte alls vill ha kyla så längtas det lite. Men då ska jag bort, till en ny plats med annat folk och allting annorluna, på sitt sätt.
Jag vill bestämma men ändå ha det öppet.
Vi får se helt enkelt.



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

29 grader. Kaos men rätt bra.

2006-07-08 @ 02:24:50

Det är 29 grader inne i lägenheten. Och jag som trodde att den skulle vara sval nu eftersom ingen har befunnit sig i den på hela dagen, ahh förutom Balten då. Men icke sa nicke. Det var varmt som inne i en bastu, så nu är det korsdrag som gäller.

Har precis kommit hem efter en trevlig kväll med I, He, Ha & C. Sånt borde göras oftare, eller så borde jag kanske följa med oftare.
Jobbat idag, det var svettigt.
Lite knas med D och allt det där. Men jag orkade inte bry mig. Snacka på ni, så försöker jag kontrollera det jag håller på med. Bara vara med på ett litet hörn när det gäller sådant.
Jag undrar hur ni ser mig. Kanske ni borde börja från början, eller är det bra precis som det är?!





Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg dig.
Vad försigår inne i ditt huvud min vän?!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bibblan - Havet - Shopping - Värme - Livet

2006-07-06 @ 23:29:39

Har varit ledig nu i två dagar, mina "lördag och söndag", om man nu kan kalla det så.
Igår cyklad ejag till bibblan och lånade tre böcker. det var längesen, har helt enkelt inte funnits någon tid.
Efter det for jag iväg till havet. Det var skönt, att ligga där och läsa, äta vindruvor, och sedan gå ner och ta sig ett dopp i det inte alltför kalla vattnet (det måste ha varit varmare i ganlet än på näset).

Idag blev det en dag på stan, en längre dag än det var planerat. Gick omkring och kikade lite. Hittade faktiskt ingenting, lite av en besvikelse. Eller, det jag fann var inte på rean och svindyrt. Och jag hade tänkt köpa något på rean.
Köpte iallefall ljusgrejjer till balkongen. Och stötte på gamla grannar från Asarum.
Sedan gick jag vidare till affären där mamma jobbar. Och det besöket varade i säkert två timmar, vilket jag verkligen inte hade räknat med, men vi åt och sådär.
Kikade på alla smyckerna och fick några nya örhängen, nice.

Det är en varm dag idag, väldigt varm.
Sånthär väder borde det vara 9 månader om året, och de resternade månaderna borde det vara höst, vår och vinter.


Jag sa till dig att du inte behövde ringa igen. Och jag menar det.
Har du inget på hjärtat så ring inte. jag har sagt det jag ville.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Confused. Robbie Williams.

2006-07-05 @ 15:59:29

Precis hemkommen från havet. Vilket väder. Jag är bränd, men det tillhör ju. Nu är det äntligen sommar. Jag fyller år om en vecka. Det är galet. Jag vill inte bli äldre nu.

Ibland förstår jag ingenting.
Päron och smultron. Jag försöker, men det går inte. Jag är beroende. Bestäm dig att det ska vara slut nu. Bara bestäm dig så går det. Men frågan är, vill jag?!


Robbie Williams i söndags på ullevi.

Obeskrivbart. Helt underbart.


Igår avgjordes en stor grej i Familjen D.
Tack.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()