Mimmiie

Sviken - Besviken.

2006-03-31 @ 13:15:58

Jag är så jävla trött på folk som sviker en!
Vad är problemet? lova ingenting så slipper du bryta det, och förstöra för en annan männsika.
jag undrar hur människan är funtad!
Och visst, det gör inte så mycket om det är någon som sviker en som man inte känner så väl, eller om det bara är någon skitsak.
Men när det är en av sina bästa vänner som man planerat ihop med en i ca1 år och sviker en, då börjar man undra vad det är för någon kompis man har.
Jag är ledsen och besviken på dig M.
Jag vill inte ha något att göra med folk som håller på sådär!
Det gäller även familj & vänner.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tiden.

2006-03-30 @ 08:31:53

De andra sitter och har svenska nu. Där borde jag också sitta. Men jag sitter här, hemma framför datorn istället. Nej, jag är faktiskt inte sjuk idag. Jag tappade bara tidsomfattningen och hann inte med det jag räknat med. Det är illa nu när tiden är bytt, så när man går upp klockan 06:40 så är tiden "egentligen" 05:40.
Idag är det iallefall fullt upp. Först skolan, som blev lite uppskjuten nu. Sedan blir det liseberg. ska träffa alla nya på jobbet, wiee. Och efter det så ska jag träffa Malin.

Så, då blir det inget lager imorgon. Och jag som hade längtat så. Men men, jag får la hålla mig till stan så länge.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Köpmani.

2006-03-29 @ 18:15:26

Precis hemkommen från stan.
Jag kommer aldrig klara att inte köpa någonting på en månad!
Idag kom jag hem med 2 nya linnen, party linnen, ett diadem, som jag tänkt köpa för ca 2 månader sen, och ett fin fint armband!
Jag önskar att köpmani inte låg i släkten. Finns det något behandlingscentrum för människor som är shopoholiker?
Och jag som hade tänkt att spara pengarna till resan i sommar, och  bara köpa litegranna på fredag. Men men. Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Missade dansen idag också.
Undra hur det kommer gå för mig nästa vecka, eller nästa gång?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är valen i våra liv som gör oss till dem vi är!

2006-03-28 @ 22:20:32

Jag har fått ett jobb.
Och jag har sagt att jag ska jobba på mitt nya jobb i sommar, och inte befinna mig på mcdo då. Där gick deras planer i crash. Men jag måste få leva mitt liv, och jag gör det! Det känns som att det är nu som livet börjar! Det blir bara fler och fler smilisar i min kalender!
Trist bara att under nästa intensivvecka så ska tydligen allt annat också befinna sig under den veckan. Men men. Det är valen i våra liv som gör oss till dem vi är!
Åh, ett älskvärt och mycket använt citat från min sida. Det stämmer så himlans bra!

Idag har jag skrivit in mig på gymmet. jag har fått gratis gym i ett år, det ni!
Tack så mycket. Du har gjort mer för mig på 2 och ett halvt år en min pappa någonsin kommer att göra för mig!
Men jag förstår inte hur jag ska hinna med allt det där nu. Men det löser sig, dansen 2 ggr i veckan, gymma då, minst 2 ggr i veckan, sedan jobbet (först mitt gamla och alldeles snart mitt nya!!!) minst 2 ggr i veckan, veckan efter påsk ska man kunna allting till festen/showen och det är då det gäller, sedan är i stort sätt allting såntdära slut!
Det är då det börjar.
Livet.

Idag har jag städat i mitt rum. Skönt. Det är fint nu, igen. Låg massa grejer som jag ska ha i showen, vilket ledde till att det såg ut som att jag hade dreads förra veckan, fy! mitt hår var kaos. Det var inte bad-hair-day, det var worst-hair-day-EVER! Såg helt tokig ut!

Det har regnat nu i 2 dagar! skönt så att snön äntligen försvinner. Och det ät t.o.m. +6 ute!!! Man har vridit fram klockan en timma (fram med utemöblerna, det ni!) vilket leder till att allting har blivit ljusare, och min lillebror inte är trött när han ska lägga sig klockan 7, som enligt vintertid är 6 och det är alldeles ljust ute!  Äntligen är våren påväg!


dreads


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En bra dag. Då.

2006-03-19 @ 23:10:00

Idag. En dag som många andra. Men en dag som jag gillar mycket, och önskar att det fanns fler av. Jag undrar hur mycket jag har missat pga mitt jobb. Och hur mycket jag skulle missat av annat om jag inte jobbat.
Idag har det varit vår. Jag träffade Linnea på morgonen för att gå till solariet (vilket leder till att jag nu är röd som en kräfta) där det blev lite galet. Men det löste sig, och efter en tid var vi därifrån.
När jag kom tillbaka hem befann sig mamma i lägenheten och höll på att skrämma livet ur mig.
Sedan for vi till linneas nya hem i stan, jag vill också flytta!!! Där var det väldigt fint, och jag hade passat in där mycket bra, med walk-in-closets, ja tack!
Sedan gick vi ner på stan för att käka, och sen kika runt lite. Kul.
Det har varit en bra dag. tack!

Jag längtar så tills skolan och allt det där är över, och jag har längtat efter det i evigheter känns det som. Men igår när jag kikade på LB, när de hade tagit studenten, eller graduating som det heter där, så kändes allt helt knäppt. Tänk vad glad jag kommer vara den 13 juni i år, men samtidigt ledsen. Det var första gången det slog mig, och ja, jag kände mig lite vilsen, första gången det slog mig men som slagit alla de andra så himlans mycket tidigare.
Men jag har inte ångrat mig, jag vill sluta nu!

Det känns konstigt att man inte ska gå till någon skola mera. På ett tag iallefall, ett långt tag vad gäller mig tror jag.
En tid då man kan ha tid för sig själv, jobba, och kanske t.o.m vara ledig 2 dagar i veckan vilket jag inte varit de senaste 3 åren!!!
Och det känns som att man kan utse sin framtid, hur den kommer att vara om ett år-
jag längtar så mycket till att åka ut och resa och upptäcka, samtidigt så längtar jag redan hem, fastän det är mer än ett halvår tills jag ska åka och då yttligare ett halvår tills jag är tillbaka. Men när jag kommer hem kommer allting att vara helt annorlunda. Man kan se det framför sig. Vart kommer jag att bo, antagligen inte här, där jag bor nu. Antagligen i en stor lägenhet i stan, ihop med folk som jag egentligen inte känner direkt bra, men som jag kommer att leva med, om jag känner rätt, eller så kommer jag att leva med dessa människor i den stora villan i torslanda.
Jag kommer iallefall att ha körkort, vilket jag hoppas på att både ha tid och pengar att kunna skaffa mig nu i sommar. Och då, när jag kommer hem så kommer det att finnas en bil där till mig, den är inte min, men jag får ha den. Vart ska den stå om ni flyttar?!
Och hur länge kommer jag att stanna, hur länge kommer min plats att finnas där, i det hemmet?!
Jag vet inte.
Jag vill flytta till england efter hemkomsten. Kanske inte direkt. Men jag vill vara där på våren, då det är varmt och skönt där, men när jag komemr hem kommer det att vara sommar här, och då blir det totalt helt galet att åka till england, så då måste jag stanna här ett tag. Och jobba. Men det känns bra.
Sen när jag flyttat till england (bara några månader) så vill jag faktiskt plugga igen, engelska.
Det känns bra.
Och det känns som att så länge ni håller ihop så finns det alltid rum för mig!

Kanske ska jag börja gymma snart. Det känns kul. Men först måste jag börja dansa 2ggr i veckan. Minst!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Melodifestivalen. Thaimat.

2006-03-18 @ 22:55:47

Nästa år ska jag inte vara hemma de månaderna då melodifestivalen visas. Jag avskyr den. Alla sitter som fastklistrade idioter framför tv:n och kikar på något som inte ens är bra. varför?
Nej, då ska jag ligga på en vit strand med turkost vatten och soool dagarna i ända!
Eller kanske springa omkring som en dåre och kika i massa affärer eller ligga i någon park och sola, jag ska iallefall inte befinna mig i detta landet då, nej, något soligt får det bli, med bra musik!

Jag vaknade klockan 6 idag, av mig själv?! Sen jobbat hela dagen. Efter det fick jag promenera till thaien (50meter bort) och be om pengarna tillbaka från gårdagens mat, eftersom jag fick 5(!!!) cm lång gladpack i min mat. Tänk om ett barn satt det i halsen. Tur att man är 18!
Sedan fick jag promenera till filmtajm och lämna tillbaks gårdagens filmer. Varför kunde det inte vara lika fint väder som det var igår för?

Idag fick jag besök på jobbet, där ser man. Jag höll på att skrika ut det som är mindre bra att skrika ut just nu, som tur var hörde nog ingen mig i allt pipandet och babblandet.


Hur kunde Carola vinna?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vår!

2006-03-17 @ 23:51:27

Idag är det vår ute! Äntligen. Jag hoppas att det håller i sig nu. Solen lyste, och det var varmt och skönt, till och med så varmt så man kunde vänta de där extra minuterna och ta den senare bussen utan att frysa rumpan av sig.
Snön har börjar smälta och fåglarna visslade på "det är vår..."

Har kikat på film ikväll med linda & linnea, the dukes of hazzard & the perfect man. De var bra och trevliga, två helt olika filmer.

Det är fullt upp just nu. Men det känns som att allt kommer att gå sin väg och fixa sig nu. Äntligen!

Dags att sova dårå.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Princesscake & O.C.

2006-03-15 @ 22:06:22

Finns det något bättre. I löve it!
Bara att njuta, prinsesstårta med grön marsipan och ett grymt bra avsnitt av O.C.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varför?

2006-03-15 @ 22:01:50


Vad är det vi vill göra med våra liv?!

Ibland undrar jag varför man är ledsen över sådant som hänt, jag menar det har ju redan hänt och det går inte att ändra på. Men det gör så jävla ont i en. Varför?
Och om det nu redan har hänt, måste du riva upp såren hela tiden, så att de aldrig ska få läka? njuter du av det eller varför gör du det. Lägg av!
Det finns folk som har/har haft det så himlans mycket värre, men ändå gör det så jävla ont.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dålig dans. Vår. Studenten.

2006-03-14 @ 22:18:27

Idag, idag, idag.
jag har träningsvärk. Nej, jag är inte direkt tränad, och vet mycket väl om det. Men jag menar, jag har ju dansat ett rätt bra tag nu, och borde inte vara så klen iallefall!

Igår var det friluftsdag.
Hade sett fram emot det. Kul att dansa hela dagen, något för en gångsskull som man verkligen ville göra på den där listan. Synd bara att det sög. Har aldrig varit på ett sånt sunkigt ställe, både lokaler, lärare och koreografin var ursel. Fy!
"Lärarna" om man nu ska kalla dem så lärde oss typ ett danssteg på 20min! jag menar, vem är så trög så att man inte kan ett steg efter 20 min?!?!?
Det enda de brydde sig om var ytligheten, hur de såg ut och vad alla gjorde för fel, som ingen gjorde för att koreografin alldeles för enkel, helt enkelt gjord för 4-åriga nybörjare.
Sedan skulle vi köra dansen till olika musik med olika takter, hon bytte låt, och det var samma takt, hon bytte låt igen och det var ändå samma takt. Ändå tyckte hon det var gôôôr bra!
Varför hade vi inte en låt bara som vi körde till hela tiden och att hon inte bara ändrade på takttempot på stereon, det är ju det den är till för?!
Gah, galet.
Det verkar som man itne behöver ha någon utbildning för att undervisa där.
Lazars dansskola var det förövrigt. Det blir inte alltid som man tänkt sig, tyvärr.
Nej, jag håller mig till dansforum. Visst det är lite dyrare, men så himlans mycket bättre!!!

Jag kan inte sluta att tjata om att jag vill ha vår. Att se massa vårbilder och folk som går omkring i kjolar, kinaskor, tunna jackor(eller inga alls) och alla möjliga underbara kläder. Jag vill me!
Det kommer det kommer.

3 månader kvar tills studenten, jag längtar något fruktansvärt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Organiserat kaos.

2006-03-11 @ 21:15:39

Jag skulle behöva städa mitt rum. som vanligt.
Det är illa. men jag har faktiskt ordning i oordningen. Eller kanske inte ordning direkt, men jag vet vart allting befinner sig, förutom i klädhögen då som växer för var dag.
Organiserat kaos helt enkelt.

Jag var övertrevlig. Det var mindre bra. jag har ångrat mig, men hoppas allt vad jag kan på att det går vägen ändå.

Inatt sov jag på fel sida i sängen. "Er" sida om jag får kalla den så.
Du hade rätt malin, sängen lutar som attan. Det känns ju som man är en meter högre upp på den sidan än på den andra. Dags att börja ligga på den sidan dårå så att det blir jämnt och rakt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vår. Köpmani.

2006-03-07 @ 17:46:28

Ledig idag. Gött. Det borde man få vara oftare.
Älskar av att vakna med att ha solen i mitt rum, då är det så fina färger och varmt och gott. Jag vill ha sommar NU! Vår iallefall. Så man kan gå utan tjock jacka, i kjol, linnen och allt som hör därtill.
Gå till ganlet och bada i havet med nya bikinin som INTE blivit gul/förstörd av Thailandsvattnet.
Men, det är ju bara och vänta och se hur mycket badande det blir i år, för det första pga att vi bor i ett land med förjävligt väder, och för det andra att man kanske ska jobba röven av sig så man kan leva som man vill i några månader där det inte är kallt!

Har gjort lite nytt inköp den här veckan med.
Ny bikini. Samma som jag ville köpa förra året, men som tog slut innan ögat hann blinka, fast i andra färger.
Ny vårjacka. Kan behövas eftersom jag inte har velat släppa min andra sen jag gick i 6:an på grundskolan, dvs 6 år sedan. Så den är rätt sleten.
Nya underkläder med, älskar när det kommer in det man velat ha för länge.
Världens finaste kjol. Randig med rosett. yeah!
Tights. Så att jag kan gå omkring i min nya kjol, och mina gamla också för den delen utan att frysa röven av mig och få urinvägsinfektion. [är förövrigt assvårt att få tag på om man inte vill ha "nylånstrumpetights vilket inte alls överhuvudtaget är RIKTIGA tights!"]
Pärlemo örhängen. Stora. Eftersom mina andra har gått sönder.
jag önskar att jag var världsrik. så jag kunde köpa allting!


I lördags var det fest...

41518-6

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fredag

2006-03-03 @ 22:02:42

Jag gillar fredagar.
Har varit hemma idag igen. skulle behöva vara hemma i evigheter känns det som, men imorgon blir det jobb, och sedan partaj!

Finns så mycket jag vill köpa nu...! (precis som alltid)
Men man måste spara sina pengar ibland, eller iallefall bli frisk för att springa runt på stan och köpa lite nytt, vad sägs om söndag baby?!

Har klippt mig idag också, förövrigt. kul kul. Det blir bäst att göra det när man minst anar det. Har inte gjort det på ett tag. blir alltid missnöjd. Den här gången blev det lugg, intressant. Har inte haft det sedan 6 år tillbaks eller så.

41518-5

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sjuk - Vår - Film - Pink

2006-03-02 @ 22:45:59

Sjuk, som vanligt vill säga. Typiskt att bli sjuk just nu, när det är intensivvecka. Men det är ju inget man väljer direkt. Är så trött på att alltid vara sjuk, att aldrig få känna sig riktigt frisk. Alltid är det något.

Det fortsätter att snöa, har snöat hela dagen idag. Jag vill att det ska sluta snöa, att det ska töa, och börja bli lite grönt och fint. Eller att man kan få se en snödroppe (vart är de i år?!) eller något lite grönt tecken iallefall.
Jag har ju den där hyacinten som jag fick från liseberg,
Mimmi, om du sätter den i en hyacintvas nu innan du åker till Thailand så ska den nog bli klar till jul. Men icke sa nicke, häromdagen sa jag till mamma att den kanske kommer att blomma till sommarn, då skrattade hon och sa, eller kanske till vintern.
Det är det enda tecknet jag har på grönt växande.
Jag vill ha SOL!

Ävil åker till london imorgon, jag vill också!!!
Packa ner mig i väskan och låt mig följa med baby!

Kikade på Strandvaskaren idag. Det är ju bra saker man kan göra när man är sjuk iallefall. Kika på film, min passion (eftersom jag är sjuk så ofta så blir det mycket film och tv). Filmen var rätt bra, läskig var den. Men ingen jag skulle vilja ha sätt på bio. Men det är ju gött när man "blivit utvald" och får hyra gratis film, som trillar rakt ner i brevlådan från BraFilm!

Har sätt HELA Pinks musikvideo idag me, Stupid Girls, har alltid bara sett den från mitt i till slutet. Den är grym! och ger mycket tips nu när man ska spela blåst bimbo!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()