Mimmiie

Hopplösheten.

2006-11-29 @ 23:19:37

Man önskar så ofta att ens liv var så som de är i serierna på tv. Och det är så lustigt. jag menar, serierna på tv, rollfigurernas liv är ju skriva efter händelser i det verkliga livet. Bara det att allting är sammanfattat. Det händer himlans mycket bra saker i serierna, som känns sådär magiskt och fint, men så finns det mycket hemskheter också. Men de är inte så hemska just då, eller just i det tillfället de visas så kan de vara jättehemska, men så går det över så fort, allt löser sig så snabbt och enkelt.
Jag önskar att mitt liv var en tv-serie just nu. Att allt det onda bara kunde försvinna, lika snabbt som det kom. Eller att det onda kom, allt på en gång nu, men sedan löser sig allt, det blir många ledsna miner. Men då vet man att snart är det över. Hur ska man veta det nu? Är det över snart?!
jag vet inte om jag orkar det här en gång till. Jag vet inte om jag orkar se ditt hjärta brytas en gång till. Att se tårarna rulla nerför dina kinder, oftast vid frukostbordet, det är då man precis har fattat att det är verklighet det som händer. Eller att se dig sitta där ute och röka cigarett efter cigarett, precis som att det skulle göra allting bättre. Att bara sitta och titta på helt hjälplös.



jag förstår inte hur egoistisk man kan vara. Förstår du inte att du inte kan hålla på såhär resten av ditt liv. Du kommer inte att ha en enda vän kvar, och det är ju inte mer än rätt om du behandlar dina vänner så som du gör nu.  Nu förstår jag plötsligt varför folk lämnat dig innan.
hur kan man vilja vara vän med någon som bara tänker på sig själv, som sparkar på den som redan ligger?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppdatering om livet.

2006-11-28 @ 20:42:31

Frågan är vad jag vill. Vad vill jag med mitt liv. Jag trivs bra med det som det är nu, men man utvecklas ju hela tiden. Det kommer upp nya saker, och gamla, som varit viktiga förr är inte lika viktiga längre.
Min mamma var och skrev på lägenhetskontraktet till vår nya lägenhet imorse. Jo, vi ska flytta. Majorna blir det. Det känns som ett nerköp, det finns inga balkonger, nu har vi två, sovrummen är värre planlösta än vad de är i den här, och badrummet ska vi bara inte tala om. Men jag vet att när vi väl fått till och iordning allting så kommer den att bli hur perfekt som helst. Och det tar bara 10-15 minuter med vagnen in till stan, och man kan cykla!
I eftermiddags blev vi ännu mer förvirrade. Jag, mammi & claes var och kikade på en underbart cool lägenhet i centrum, Lorensberg för att vara mer exakt. Dessvärre var det vissa saker som inte passade, och nu är det bestämt att den tar vi inte.
Jag är helt förvirad nu, vill jag bo med "hela familjen i centrum" eller bo själv eller med en vän i majorna?!
och för er som är intresserade av att dela boende med mig så har jag redan spekulanter, ställ er i kö.

Helgen i köpenhamn var mysig. Men det kändes som att jag skulle behövt lite mera tid där. Vi hade fullt upp hela tiden, besöka tivoli, gå på stan, promenera i NyHamn, besöka vaxmuseet mm. Hotellet var jättefint, och hade otrolig design. Det jag gillade nästan bäst var frukostbuffén, jag som inte ens gillar frukost.
Lite saker blev inköpta, som egentligen inte hade behövts. Men det är kul att ha.

Lite efterrapportering.
I torsdags blev det bowling med Sofia & Ingeborg. Åh vad jag gillar er flickor!
Ja, vi gillar det här med läppar & ögon.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mina tankar - Mitt liv!

2006-11-18 @ 22:48:37

Man kanske skulle sluta skriva här.
Fast egentligen så vill jag inte det. För jag gillar att skriva här, i min blogg. Skriva allt som man tycker, tänker & känner. Men plötsligt så känns det som att det är så himlans många som läser här. Det jag sitter och skriver om mitt liv & mina tankar.
Men jag vill inte sluta skriva. jag tycker om att skriva här. Och jag tycker otroligt mycket om att läsa om alla andra.
Men så känns det sådär som att man inte riktigt kan skriva exakt vad man tycker. Och jag hade nog inte riktigt tänkt på det innan, innan L sa det till mig en kväll jag stötte på henne efter en sväng på Babar. Att folk sitter och läser det jag skrivit. Och så förstod jag att folk tar åt sig av det man skriver, och ibland missuppfattar allting så himlans mycket.
Men så kan jag känna att varför kan jag inte få skriva vad jag vill i min blogg. Jag menar den är min. Och jag gillar att vara rak och säga vad jag tycker och tänker. Det är jag. Så varför ska jag sluta skriva här, det här är trotts allt min sida och mina tankar. Är det inte bättre att de som inte klarar av min sanning och mitt tycke istället slutar att läsa på den här sidan så blir det ju inget krångel?!
Annars får de väl acceptera det och gilla läget.


Förövrigt så rullar livet på. Jul på Liseberg har öppnat. Otroligt mysigt, och det känns rätt kul att man är endel av det. Att man redan nu kan börja njuta av allting som julen har att erbjuda.
Fick vår nya dator idag, så imorgon blir det inställningar på den som gäller, innan jobbet vill säga. Får väl se hur bra det kommer att gå.
Och så fick jag en "för tidig julklapp" av mami. Pinks skiva, som jag velat ha länge, men, som vanligt, inte köpt.
Känns som jag har allting jag vill ha nu, förutom körkortet då. Och det är inte dåligt för att vara en sådan materialist jag dessvärre är.

Dags att skriva mail.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Avslut & början på någonting nytt.

2006-11-16 @ 00:18:19

Onsdag idag. Eller torsdag enligt tiden, för numera kan jag vrida tillbaka dygnet och vara vaken långt in på natten som de flesta andra i min ålder. För jo, när klockan är över tolv så är det faktiskt natten. Iallefall om man har lagt sig vid 21 de senaste veckorna.
Men nu är jobbet slut. Äntligen!
Fastän jag börjar jobba på samma arbetsplats på fredag igen, fast med en annan uppgift.
Men det kändes faktiskt lite sorgligt igår. Men jag fick iallefall jobba över, fram til 18. Och det var alldeles magiskt i parken. Cheferna hade genomgång av parken så allting var tänt och fint, julmusiken var på, och allting var sådär perfekt som det bara är på film.
Och där stod vi, jag, Charlotte & Louise i ösregnet med fullt regnställ, och bara myste!
Efter det for jag som en idiot till andra sidan staden för att få se en underbar föreställning av Cats. Tack för att jag fick följa med.
Jag vill också bli som dem.

Fick ett sms från min darlo i australien igår. jag saknar dig, redan!
Inget nytt att raportera, än iallefall.

Och idag har det varit en slapp dag. Det har de sagt till mig att ha idag. Så jag och mami var och köpte bantar-foder till Balthazar, var och kikade på dator, som förövrigt ska köpas in senast på söndag. Äntligen. Och sedan har det blivit Kajsa Ingemarssons senaste bok. Mami bjöd på tårta, som avslutning från jobbet. Mys.

Imorgon blir det full rulle igen. skönt.


                                                                                                                                

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()