Mimmiie

Jag vill inte förlora. and it breaks my heart!

2006-10-30 @ 20:42:18

Måndag. Första dagen på en ny vecka. Dagen som alltid är så seg och lång. Men nu är det bara 4a dagar kvar att vakna upp klockan 05:20, jag håller på den!
Och det känns så skönt, 11 arbetsdagar kvar, sedan vill jag aldrig mer jobba såhär, med det här.

Tänk vilken underbart helt fantastisk sommar jag har haft. Att jag fått dela den med så mycket folk, som jag inte kände innan Maj 2006, och som nu är en hel jättestor del i mitt liv och i mitt hjärta.
Fick en massa fina bilder idag, från sommaren. Och plötsligt så blev allt sådär sorgligt. Sådär, det kommer aldrig mer att bli såhär sorgligt!
Nu försvinner två personer iväg ett tag, och det blir ett tomt hål i mitt hjärta. För ett tag. Visst, jag ska också fara iväg, men ändå. Jag kommer sakna er något enormt!
Det blir aldrig som man tänkt sig. Och ibland måste man våga för att vinna. Men jag vill inte förlora. För hur blir alllting då?!



And it breaks my heart.

41518-18

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fredag-Lördag-Söndag.

2006-10-29 @ 18:08:25

Fredag.
Efter jobbet kom Sandra och hämtade upp mig. Vi for hem till mig, trodde att vi hade mer tid än vad vi egenbtligen hade, fixade oss och drack passoã. Plötsligt blev klockan 18, vi skulle fixa parkering och sedan vara på korsvägen 19:00. Allt blev kaotiskt för en stund, men vi hann, 19:05 var vi där, och var nästan först. När alla vi väntat på hade kommit gick vi mot spelhuset.
Väl i spelhuset var det bra stämning, trevligt folk och gratis dricka!
Det blev ett par danser på dansmattan, några rundor med motorcykeln, och en massa annat spel. Så nu blir det en dansmatta till ps2 nästa!
Efter en lång och rolig kväll i spelhuset gick vi hem till claes, där det skulle vara "mellan-fest". Där det blev bra musik tillslut, men de flesta deckade. Vart tog all dans vägen?! Vi som var så laddade!
Det blir aldrig mer någon "mellanfest" för min del, den saken är klar!
Efter claes blev det donken, och sedan turen hem med vagnen. Vid 6 var det dags att sova.

Lördag.
Jag vaknade vid 09:30. Sandra sov, jag åt bragokex och var pigg. När Sandra väl kommit upp och fixat sig lite bar det av med en lång promenix in till stan. Och det regnade, hela vägen.
Väl i stan blev det en sväng in på pizzerian, en väl förtjänad sådan!
Sedan blev det en liten sväng på stan och hämta ut biobiljetterna.
Undrar varför det är; varför får jag inte på mig dina blåjeans?
Varför inte slipover? eller en mockasin som inte ens är gjord av mocka?!
Det blev mycket galet skratt på hemvägen.
Hemma blev det till att vila, lyssna på musik, och kika på barbiedockor mm. i den nya leksakskatalogen oxh kiak på min gamla badkulssamling!
Vid 18 for vi in till stan igen, den här gången med bil. Och det regnade något otroligt. Vi åkte bakom en buss som körde galet. Och vi for genom många roliga vattenpussar.
Det blev bio, Djävulen bär Prada. Inte en film att kika på bio, säkert bättre på dvd. Känns lite som en prinsessasd dagbok, fast för vuxna. Och jag förstår itne varför den är så himlans omtalad, och alla verkar älska den?!

Söndag.
Ävil hämtade upp mig, och vi for till 421. Skulle kika på Ipods, och fodral.
Efter det for vi hem till mig, och det blev O.C. Ända tills nu. Med äpplekaka & marzansås.
Och nu är jag ännu mer förvirad om vilken färg jag ska ha på min I-pod!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Svart eller Röd?

2006-10-25 @ 21:06:51

Plötsligt känns det som att allt har löst sig, fastän det inte alls har det. Och jag undrar vad det är som ska lösas?

Min kisekatt har blivit sjuk. Fick gå en stund från jobbet idag, eller stund och stund, var iväg i 2 timmar hos veterinären. Men nu mår han bättre, men får ligga inne på en matta på toalettgolvet hela tiden, stackarn!


Fick ett  telefonsamtal idag, av J.T. Mamman i familjen som jag egentligen skulle hjälpt till hos. Hon behövde lite hjälp nu på fredag, vilket jag dessvärre inte kunde hjälpa henne med. Men hon skulle höra av sig till mig vid senare tillfällen om hon behövde hjälp, vilket uppskattas. Hon ville verkligen att jag skulle hjälpt dem med deras barn.

Och jag ogillar det där "ja" & "nej" så himlans mycket. Det bara snurrar runt inne i mitt huvud hela tiden. Och jag undrar varför?! Det känns som jag bara vill kräkas.


Och så återkommer jag med mitt I-lands problem, vilken färg ska jag ha på min I-pod, svart eller röd?


Det är galet hur bra man känner varandra!
Malin säger:
i wish. haha. fatta hur söt han ÄR. han heter elias iaf
Mimmi. Look into your heart and you'll find love love love love. säger:
ojojoj
Mimmi. Look into your heart and you'll find love love love love. säger:
inte elias från sticky då?
Malin säger:
och det är INTE han elias, från sticky hahaha
Mimmi. Look into your heart and you'll find love love love love. säger:
HAHAHAHA
Malin säger:
haha, vi tänker för lika

Love you darling.



Det blir så jobbigt när du säger på det där sättet. Mitt hjärta vrider och vänder på det så det blir på det sättet som jag vill. Men jag vet att det inte är så du menar.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Turkos-gröna diskhandskar.

2006-10-23 @ 20:46:35

Vilken dag.
En typisk svensk höstdag, fast så mycket varmare än de brukar vara. Helt fantastiskt.
För hur underbart är det inte att spendera hela dagen utomhus. Att stå där fullt klädd i ett mörkblått regnställ och turkos-gröna diskhandskar. Helt fantastiskt underbart. Och nu förstår jag plötsligt, efter några timmar arbetande med regnställ i ösregn, varför parkvård får OB-tillägg när det regnar!
Det kändes som att man var 4år igen. Med gummistövlar och hela kittet.


Dagen till ära så har jag bestämt mig för att äntligen ta tag i det här som jag velat så länge. Så nu är bara frågan, vilken färg ska jag ha?! Det är löjligt sådana I-lands problem vi har.



En påminelse till min underbara Thailandsresenär, du får inte glömma att vaccinera dig mot Hepatit A. Det gjorde jag idag!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Härliga Höstdag.

2006-10-22 @ 20:17:53

Söndag. En perfekt höstdag. Dagen började molnigt, ett grått molntäcke, och färgerna genom fönstret var klara. Vid två kom solen och den blå himlen fram, och färgerna blev ännu klarare!
Det blev en sväng ut med Balthazar, och sedan en PowerWalk för min del. Jag förstår inte hur mycket jag har ökat i tempot? Rundan som förut tog mig en timme att gå, tar nu bara 30 minuter!
Efter det var det dags för dammsugning. Något som verkligen var skönt att ha gjort för den här veckan, men som gav mig så ont i ryggen, att så ont har jag nog aldrig föut haft.
Så nu sitter jag här, stel som en pinne, och såfort jag rör mig minsta millimeter så känns det som att ryggen ska gå av, bakåt.
Kollade lite mer på resor idag, och någon ledig dag nu i veckan blir det en sväng till biblioteket för att läsa på lite om det underbarar landet. det är inte långt kvar nu!

Imorgon blir det en sväng för att vaccinera sig, men då blir det inget rött ämne i sprutan, dessutom får jag nog inte ta den själv, till skillnad från bilden nedan.


I never love nobody fully
Always one foot on the ground




spruta





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobb - Semester. Puss-jage. Mys-pys.

2006-10-20 @ 23:18:34

Det blir inte mycket tid till att skriva här när man jobbar heltid och försöker hålla igång sitt sociala liv må jag säga.
Har jobbat hela veckan, 7-15:45. nu är det bara 17 arbetsdagar kvar, sen är det dags för attraktion igen. Men det känns bra, väldigt bra. det är så skönt när det är så jobbigt att jobba, men man vet att snart så kommer belöningen, en lååång semester med en av mina favoriter.
Var barnvakt i onsdags också. Åt Cajsa & Lucaz. De är för underbarar. Jag & Luccan käkade pizza och körde puss-jage. Sedan blev det en bra bok(?), och dags för sängen.
Annars har jag tränat 2(!!!) gånger den här veckan. Nu äntligen, och Herman har varit med, och jag hoppas på fortsatt sällskap?!
Idag efter jobbet blev det en sväng till stan med Malin. Vi kikade runt lite, och sedan blev det Thai. Idol kallade på Malin vid åtta, så då satt vi bänkade framför tv:n med en varsin chokladboll, och chips. andra fredagen i rad.. det här börjar gå utför!
Men nu blir det en lugn helg hoppas jag, lite shopping imorgon, och en sväng till träningen kanske.
men först en titt och avslutning i den underbara boken, för att sedan äntligen få sova ut!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Monday morning

2006-10-16 @ 21:27:40

Helgen svishade förbi.
Är det såhär det ska bli i framtiden?!
nej.

Jag for till Sandared, där Sandra bor. Vi var på H&M och lager en sväng. Men fann dessvärre inget att ha. Så det blev en sväng till godisaffären där vi köpte hurmycketgodissomhelst, och så blev det pizza. Så nu borde vi inte behöva äta på år och dar. Där var det mys, alltså hos Sandra, och hon körde som en galning på vägarna och blev irriterad på kvinnan i flumeride.

Måndag idag. Jobbet kallade, och klockan ringde 05:20. Fortsatte hänga upp girlanger, och jag undrar hur mycket det finns kvar?!
Fick hur mycket patroner som helst ur en godisbutik från parken, allt skulle slängas, och det såg ut som att åskan hade slagit ner där inne. Candy everywhere.

Jag och mami tog oss en promenix i höstmörkret. myspys.

Snart blir det bedtime, för att åter stiga upp 05:20, fara iväg till jobbet, för att sedan träffa Herman för en sväng till träningen.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Underbara lördag.

2006-10-14 @ 11:00:51

Lördag morgon.
Klockan har precis ringt, och jag har varit vaken i 2 och en halv timme. Vaknade först vid halv sex och trodde jag skulle till jobbet. Finns det något bättre än att ligga i sängen, solen lyser utanför på en klarblå himmel, och läsa en helt underbra bok?!
Om en liten stund bär det av till Sandra. Nästan så jag längtar till bussresan som kommer ta mig bort till bokens värld. men först blir det panncakes.





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppdatering.

2006-10-14 @ 00:38:32

Dags att uppdatera igen.
Tiden går så himlans fort och bara flyger iväg. Snart är julen här.
Hösten har kommit till stan, och det är riktigt kyligt i luften och träden i parken börjar skifta färg, vackert! Jag sliter som en idiot på liseberg, och borrar/hänger upp julgirlangerna, så tänk på mig och allt slit när ni är där och njuter!
Fick köra flakmoppen i parken idag igen, wohoo. jag älskar att göra det. Fast det var roligast när jag och Mathias gjorde det! Men men, det gick att köra själv också.
har stigit upp 05:30 de senaste dagarna och har varit helt slut, sovit alla timmar jag inte befunit mig på arbetet! Någon ringde och väckte mig häromkvällen 22:10, jag sov!
Och det är lustigt, ikväll är jag inte ens trött. Kanske orkar med att läsa en stund ikväll då ur den underbart bra boken!
Har precis kommit hem efter en myskväll med Evelina & Sofia. Underbart. Evelina körde mig hem också, så himlans snällt, ända fram till dörren! Vilken service!

Imorgon far jag på besök i Sandared. Trevligt.


Jag har världens bästa vänner, det är bara så.
Älskar er av hela mitt hjärta!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag. Köpenhamn. Avlutningsfest.

2006-10-09 @ 23:37:48

Måndag.
Jag och min katt vaknade av ett ryck när mobilen ringde idag 08:45. Tandläkartid 09:45. Illa när man inte sovit så många timmar och var på party igår. Men allt gick väl, de fixade mina "missbildade" tänder, jag vet, man kan inte tro det, men jag har haft så ont i dem i säkert 10år, speciellt när det är kallt, och nu förstod de äntligen mig!
Annars var det inget där, som vanligt. Snabbt och smärtfritt.
Dagen har gått, jag har slöat. Förutom min lilla visit hos tandläkaren och en sväng på torget så har jag verkligen inte gjort någonting alls idag!

Fick besked om turen till Köpenhamn idag. Hotellet är bokat. Det blev 5-stjärniga hotellet Radisson Sas Royal Hotel, och det är ju inget man tackar nej till direkt. Förövrigt så är det samma hotell som hotellet tjejerna i filmen du&jag bor på när de är i Köpenhamn! Do you recognize S?

41518-13



Får väl ta en liten summering från gårdagens partaj också.
Det var crazy.
Vid 15 tiden skadade en kvinna sig i flummen, vilket gjorde att feststämningen dämpades endel, och "partyt" ställdes in.
20:00 var det fyverkerier, och jag fick den där känslan man får på nyår, när man vill skåla, och vara överlycklig och krama alla, Önska alla lycka! Och det var det jag kände när jag stod där, lycka.
Efter det blev det sista lämningen av burkarna, och sedan upp till tornet, MaXxima. Där vi först fick lite information om allt som hänt under dagen vid olyckan, och sedan beskedet om att festen skulle ställas in, men att det fortfarande skulle bjudas på mat.
Fortsättningen på talet var tacktal, och sedan ett skål på det.
Jag var glad och varm.
Men det är inte så konstigt med tanke på att först vara trött och stått ute en hel dag, och sedan gå in med värsta feststämningen och lite skumpa på det!
Vi drog oss ner mot lisebergshallen, men först blev det en liten drink jämte taubelunden.
Inne i hallen var det ett bra tryck, alla var på G. Det bjöds på Sushi(?!) och dricka. 
Stämningen var på topp, och det var mycket skratt.
Efter det fortsatte vi till Babar, det var dit och till ParkLane som de flesta drog vidare till. N hade kommit på mig lite, men jag var smidig och pratade bort det. När vi varit där ett tag blev vi sugna på att dansa loss, och begav oss mot ParkLane., men där var det lång kö. Jag tappade min mobil på marken, så nu har jag lite minnesmärken från den här kvällen. Jag hade ingen ork och var kissnödig, så där var slutet på min kväll. Jag & S gick till parkeringen, S körde mig hem och vi lyssnade på kent-bandet.
Vår kväll var gjord!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Sommarsäsong Liseberg, 2006. Fredag & Lördag. - My toothbrush is a crack-hoe!

2006-10-08 @ 00:56:43

Sista lördagen, Sommarsäsongen Liseberg, 2006.
Lite trist men alldeles underbart!
Tänk vad 6 månader har gått snabbt, helt galet snabbt. Och så mycket folk man har lärt känna, så många som man tycker så mycket om. Och hur blir det nu då, nu när sommarn är slut?!
En crazy dag idag, med mycket skratt, trots att höstens kyla har kommit, och det kom helt knasiga 1-minuters regnskurar. Jag blev helt dyngsur på ponny, illa.
Igår var det stan och bio-mys med S. Och sedan blev det en sen natt, vilket vi inte får göra till en vana. Den sena natten innebar säkert mycket av fnittret idag, och att dagen började med en liten försening, vi som aldrig varit försenade, S kommer lite försent näst sista dagen på säsongen pga mig. Jag var tvungen att gå och köpa en tröja!
Så nu har jag 2 nya inhandlade tröjor, men inget nytt att ha på mig på finalfesten imorgon. Dålig planering, jag vet.
S tandborste var spårlöst försvunnen igår. Så hon fick en ny av mig. Det var den bästa hon någonsn haft i sitt 20åriga liv. Idag när vi skulle åka till jobbet fann vi den stackars tandborsten, han låg under en bänk utanför tvättstugan, stackarn!
Nu sitter jag här och ser ut som en tant på huvudet. Men luggen blev bra, fast lite kort. Har gjort peeling i ansiktet och på kroppen. Underbart!
Mätt och belåten efter en dusch, frisyrfix tills morgondagen, och ett besök på Donken!


Tilläg av S:
My toothbrush is a crack-hoe!

hahaha, kan det bli bättre?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tröttheten. Gotlib. Promenix.

2006-10-05 @ 23:34:31

Kan man bli tröttare än såhär?
Det är frågan.
Jag orkar inte vara trött mer nu. Hoppas att jag får provsvaren snart, och att de hittat felet på mig! Tänk vad hemskt egentligen att man sitter här och klagar. Klagar på saker som inte är speciellt jobbiga. Tänk på de som har det värre. Fast det är iofs jopbbigt att vara trött hela tiden och inte orka göra något. Att när man vaknar så känns det som man inte sovit något på flera dygn och kroppen känns som 200 kg tung!

Sticky igårkväll, 100% osignat. Trevligt. Ett av banden var grymt! Härlig scennärvaro! Annars var det mer en trevlig kväll, inget röj direkt.var där som vanligt, hehe.

Var på biblioteket idag, jag förstår mig inte på deras system ibland! Tur att man kan kika på gotlib hemifrån.

Promenix med S idag. Det var längesedan min vän. Men hoppas på en förändring på det nu!


Imorgon blir det en lång dag. Härligt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sticky tonight.

2006-10-04 @ 17:52:07

Sticky ikväll. Inte den officiellt vanliga dagen idag för Sticky, men det ska nog gå. En spelning med Ms "ragg". Vi får väl se hur den här kvällen kommer att sluta!

En sväng till gymmet idag. Gissa vem som gymmar där jag gymmar, om inte BB Danne, woohoo. Känns skönt att sätta igång nu, men vi får se hur mycket det blir nu när liseberg startar.
Övningskört också. Trist. jag vill ha körkort nu, utan att behöva öva öva öva, jag kommer ju ändå troligtvis nästan bara köra automatare! Och jag menar, hur svårt är det?!

Dags att våffla håret.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fortsatt O.C. race. - Åska - Morgondagen

2006-10-03 @ 23:59:51

Fortsatt O.C. race idag med Eve. Det är så otroligt mycket att titta på! Har kikat klart på skivan med Summer på, ett av mina favoritavsnitt där faktiskt, eller vad sägs;? Hello Sunshine!
Det har åskat i flera timmar idag. Mysigt. Men jag förstår mig inte riktigt på vädret, och hur kommer det bli i framtiden? Så som vädret har varit iår har jag aldrig varit med om innan. Visserligen är jag inte så gammal, men gammal nog!

Imorgon blir det mycket ToDo. Och jag hoppas jag hinner med allting. Inklusive en sväng till gymmet som jag inte besökt på jag vet inte hur länge. Känns som att det är dags att komam igång nu igen!
Och nu vet jag vad det ska vara för "belöning".

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En helt vanlig måndag - Inte som alla andra.

2006-10-02 @ 23:46:37

Måndag kväll.
Dagen började med att jag fick frukostbesök av M. trevligt. Efter det for vi iväg en sväng till ikea, åh vad jag älskar den affären. eller egentligen är det väl mer inredning jag älskar, och det finns ju mycket av det där. Efter det for vi vidare till freeport, innan vi tog rätt avfart blev allt rätt förvirrat, jag var både GPS och DJ i bilen! På freeport hittade vi inget speciellt, men köpte oss en Daim med vit choklad på! För att sedan bege oss till kungsmässan. Efter det blev det thai, som vanligt, för att sedan fara hem och kika på gårdagens avsnitt av OTH!

Idag på morgonen sa jag upp mig från mitt nya jobb som jag inte ens hann börja på, för att sekunden efter ringa och tacka ja till heltidstjänsten liseberg! Jag blir alltså fast där. Vi får se vad de säger om att jobba i jul, och hoppas på många tider.
Med tanke på det så är det snart jul, bara 2 månader till 1:a advent, då ljusstakarna ska fram. galet.

När ska jag hinna med allting som jag vill, hur blir det med träningen och körkortet?!



- hej mimmi, hur mår du?
- läs i min blogg. klick.                                                  Hahaha.

Jag kommer att sakna dig något enormt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Heltidsjobb. FredagsMys. Ångest.

2006-10-02 @ 00:13:35

Hemkommen från stan för en liten stund sedan. Fika på Vasa idag med H. Mysigt. Söndagar har blivit dvår dag lite. Stötte på 4 känningar. Idag kom far min med besked om att jag fått heltidsjobb på liseberg, 5 och en halv vecka, och jag som precis fått jobbet där jag skulle ta hand om de där överinteligenta barnen. Men imorgon får det bli en pling till J, mamman i familjen, och tacka nej till arbetet. Käns lite tråkigt, och mitt samvete mår inte som det ska. Men det löser sig nog.

I fredags var det myspys med S. Hon hade bakat cheescake. Underbart god sådan. Synd att jag bara orkade, lite. Men det blev en sen natt, med mycket fnitter, och en cm ifrån datorskärmen, haha. Härligt med sådana nätter.

Lördag var det jobb hela dagen. Sedan pizza med mami, och vid 22:30 sussade jag i soffan.


Och så öppnade himlen sig, och regnet kom.
slipper jag huvudvärken nu?!



Gjorde precis ett test, om mig;
Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()