Mimmiie

Körlektion. Barnflicka. Cheesecake.

2006-09-29 @ 13:41:51

Fredag idag. Skönt.
10:10 hade jag körlektion. tråkigt när man bara ska backa i 50 minuter.
J ringde idag, så jag ska vara hemma hos dem 17, och se hur de känns och sådär. Hoppas på lite jobb hos dem den närmsta tiden!
Så nu blir den här dagen lite uppskjuten. S kommer hem till mig lite senare ikväll. Och då blir det fika, cheesecake och massa annat myspys!
Fick en bild på av en vän för en liten stund sedan. grr, vilken heting!

over and out.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Veckan som gått - Intresseklubben antecknar.

2006-09-28 @ 22:32:48

Senast jag skrev var i lördags. Och idag är det torsdag. Det är galet var tiden går, och jag som inte ens arbetar!
Men jag har trots allt hunnit med enhel del den här veckan.
I måndags träffade jag Em en sväng i stan, vi åt glass. Mumma. Och vilken svenska hon pratar nu, helt otroligt!
Tisdag hade jag min första körlektion, wohoo. Jag fick F som körlärare, precis vad jag ville! Det gick jättebra, och jag vill ha körkort NU!
Senare på kvällen kom Eve. Vi skulle äta kronärtskocka, men så körde vi O.C. race istället, och åt hur-mycket-som-helst!!! Jag var dödstrött, och somnade till lite dåochdå, men jag har ju ändå sett avsnitten en miljon gånger!
Onsdag blev Danmarksresan inställd, Mal hade uppkörning, och klarade det! Grattis Hjärtat! Jag tog en lång härlig fika med Fing, och sedan en sväng på biblioteket.
Idag hade jag körlektion, igen. Och nyss är jag hemkommen från en föreställning på en folkhögskola där min kusin går. Shit va bra!
Kvinnan med barnpassningsjobbet slog mig en pling idag med, vi får se hur det blir med det.


Undra varför man jämt blir så snygg och nöjd när man inte behöver vara det?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bio

2006-09-24 @ 00:16:08

Har precis läst uppdateringen av E:s resedagbok, hon är i australien nu. Jag vill me! Men snart, snart, snart. Usch. jag vet inte riktigt hur allting ska gå till, men det löser sig till slut!

Har jobbat idag, lagom mycket folk. Skönt. Och efter det blev det bio, pirates 2. Den var bra, men tyckte att de där figurerna förstörde rätt mycket. Trist. Jack Sparrow är en grym rollfigur, och Johny Depp spelar den fruktansvärt bra!

Imorgon börjar det om från början. dags att ta tag i sitt liv?!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Crazy week, crazy life.

2006-09-23 @ 00:07:35

Fredag kväll. det är sjukt vad tiden går fort.
I söndags var det party, sista kaninfesten. Det var inte direkt mycket folk, men folket som var där var sånt folk som man vill gå på fest med, och det var riktigt trevligt. En konstig kväll, minst sagt. J berättade för L att han ville se mig naken... Och om ni hade vetat vem J är, så hade ni antagligen svimmat på en gång. Nej tack. A var totally crazy, utan att överdriva, och F var full som ett svin. S var spiknykter, eller en klunk cider av mig var allt för kvällen, ändå fick hon fyllehicka på hemvägen, haha. Sen var det mycket som hände som man självklart missade, men man får ju höra alla gottigheter i efterhand, och då är de minst lika bra!
Dagen efter var en skön dag. Jag & M promenerad till smycke för att sätta i oss varsin pizza. Inte illa. Sen skulle hon till tandläkaren, och dagen flöt på.

Tisdag blev det fika med en tokkär N som inte pratade annat om än sin kärlek. Men jag ställer gärna upp och lyssnar! Efter det var det sista teorin på körskolan, jaa, och jag bokade in körtider, wohoo.

Onsdag for jag, mammi & Sys till H&M i borås, där det inte fanns något kul alls, sedan blev det Lager, där blev det lite kläder, kul, och efter det blev det GeKås Ullared. Vilken dag alltså, när vi kom hem till L och skulle käka thai höll man ju på att trilla av stolen.

Torsdag gjorde jag ett besök på arbetsförmedlingen, ALDRIG MER! usch & fy för dem. efter det blev det torget, hem och sedan torget igen. Vid 9 räffade jag K, senare mötte vi upp J & J för att ta en sväng till Sticky där K:s killes band skulle spela. Trevligt.

Idag började dagen med en powerwalk med stavarna, vadå hurtig. Efter det for jag till stan för att möta upp S. Vi gick och köpte en ny mobil till mig, impulsköp, coolt. Men jag var i stort behov av en ny! Efter det blev det glass på kungsport, med daim i bägare vid sidan, då man fick betala 1kr mer. haha. Sedan kallade jobbet. Jobbet gick snabbt, och på självaste lunchen så satt Håkan själv med band i personalmatsalen och käkade. Så man kan ju nästan säga att vi har käkat ihop idag,. jag och Håkan!
Vid 20 for jag och S som två galningar till stora scenen där det var fullknökat, och alldeles underbart! Vi måste ha sett ut som två nötter som stod där och shakade loss i arbetskläder precis likadana, haha. Det kommer bli tomt när dte hrä är slut, och utan dig. men vi tar väl igen det nästa år när vi blir flatmates. haha.
Låt nr4, det gjorde inte ont längre. tack.



Det är nu vi lever, Lev livet.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Kaninparty. Daim, nr13. Babar.

2006-09-17 @ 09:44:44

Söndag idag, men det är lördag för min del. Ikväll, efter jobbet(20:00), då blir det partaj till 1000. Sista kaninpartyt, känns lite tragiskt faktiskt. S-L, du bara måste med ikväll!!!

Igår var en bra dag. Eller dag och dag, jag jobbade ju till 21:10, men påväg till omklädningsrummet så stannade jag & N till vid Daim hjulet, jag hade personlkläderna på mig, men N var civilklädd, så vi spelade två gånger, och jag vann! Nr 13, lyckonumret!
Sedan bar det av till Babar, jag trivs mycket bra där. Det var en trevlig kväll, tack.
Stötte på L på hemvägen. Det var längesedan, så längesedan. Och det var så skönt att prata med dig, det behövdes. Tänk vad allt förändrats på bara några månader.



Nu är det bara till att ladda!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Grillning i slottis & bowling med the cirkus-bitches.

2006-09-14 @ 21:54:58

Vilken dag. Sådana här dagar borde göras oftare, fast då kanske de inte skulle uppskattas lika mycket som de gör nu!?

Den började iallefall med att jag skulle träffa S-L på valand 13:45, 13:05 får jag ett mess som vill att tiden ändras till lite över 14. När jag satt mig på vagnen får jag yttligare ett panikartat mess där tiden blivit flyttad till 14:20!
Så jag svänger in i butiken där min kära mor jobbar, och hittar en sjal. Ofantligt dyr, men den ska jag ha!
Träffar en förrvirrad S valand 14:20, och går till vasa för att möta C.
Efter det bär det av till Slottsskogen där vi grillar, spelar boll och allmänt har det kul & mys. Vid 18 tiden bär det av till gamlestadstorget där det blir bowling för hela slanten...! Massa massa dans, strikes och en I slänger sig ut på banan. haha. Ja. en grymt skön dag helt enkelt med underbara männsikor.
Jag kommer sakna er enormt, mah bitches!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Läkarbesök. Långpromenad. Panncakes.

2006-09-09 @ 11:11:01

Läkarbesöket igår var inte kul. Det positiva var att jag fick en ny läkare som var jättebra, och han hade kikat i min journal. Så nu kanske de har hittat felet på mig. Och det vore ju bra, för då kanske jag kan bli frisk, på heltid, men jag vill inte att det ska vara något fel, det blir så jobbigt då.

Har precis kommit hem från en långpromenad. Härligt när det är perfekt höstväder.Ska ta en dusch nu, sedan blir det panncakes. Och efter det kallar jobbet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förstor. Sjuk. Flytt till centrum.

2006-09-07 @ 22:26:06

Och plötsligt inser man att man är  förstor.
Inte förstor för att komma i jeansen, eller den där tröjan, utan förstor för det där ni håller på med. Egentligen har jag väl haft det på känn ett bra tag, men ändå. Jag menar, det är inte direkt så att jag är vuxen av mig. Kolla bara hur barnsliga jag & M är... det säger väl allt?! men det är på ett annat sätt, på ett annat plan.
Tänk att allting kan förändras på så kort tid. Vad beror det på? att man lär känna nya människor, att man utvecklas som människa, och utvecklas med dessa människor, och blir till samma ålder som dem, fastän man bara känt dem ett kort tag, och fastän de bara är ett par år äldre än vad jag är?! men jag har umgåtts med folk i samma ålder som de innan.
Helt plötligt känns det andra så himlans barnsligt, och jag är också barnslig ibland, men inte på samma sätt.
Plötsligt så ser man det sådär på avstånd, fastän jag är med i leken, att vi är så himlans olika.
jag & ni.
Kanske är det så att man växer ifrån varandra?!


Jag har blivit sjuk, igen. Men den här gången är det inte samma som vanligt, den här gången har det gått långt, alldeles för långt. Jag har ont, riktigt ont.
Så imorgon blir det vårdcentralen för min del. Jag som hade tänkt vänta med besök där tills de kallar mig nästa gång, vilket säkerligen blir om några veckor.


Idag var vi och kikade på en 5:a i  vasastan. Underbart att bo så centralt. Så nu är det bestämt, det blir en flytt inom en snar framtid in till centrum,  och det känns bra, för det kommer bli bättre för mig när jag åker till thailand & flyttar till brighton sedan. Då blir vi en stor "familj". Men det blir inte den vi kikade på idag, den var för liten.
Och jag längtar efter det där bröllopet på en strand i västindien med champagne. Fastän jag verkligen ogillar bröllop!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tidsfördriv? jatack.

2006-09-01 @ 22:37:39

jag är inte hungrig idag. skönt. så jag tar lite fika istället, vaniljbulle och loka-päron, nya cocacola bytheway. min mamma gillar att göda mig, hon tillåter mig inte att träna, för att jag är sjuk hela tiden! ja, jag är sjuk hela tiden, men det är onödigt att betala en massa pengar och inte använda dem! Och så köper hon massa fika och godis och onyttigt hela tiden. Hon försöker ta igen de två missade veckorna jag var i spanien. Hade det varit för två år sedan hade jag varit överlycklig, men det är jag inte nu.
Jag älskar att skriva i frågor, och jag gör det ofta, det vet jag. Min svenska lärare skrev alltid att jag inte skulle skriva i frågor, för då förstår inte de som ska läsa det. Men det kanske inte är meningen att de som läser ska förstå allting, eller så är det meningen att de som läser som ska förstå det förstår ändå! För det är skrivet så att de förstår men ingen annan. Men nu kan jag skriva så mycket i frågor som helst, för nu blir det ingen mer skola för mig, tackochhej!
Inte på ett tag iallefall. Det känns att hösten har kommit nu. Men det känns fortfarande som sommarlov, fastän sommarn har gått så himlans snabbt. Och snart tar allting slut, men då börjar något annat nytt, och samtidigt som jag så gärna vill ha det där nya, så vet jag hur mycket jag kommer att sakna det jag har nu! Och nu är inte de där samtalen så viktiga längre. Nu finns inte du mer på det sättet. Jag såg dig idag i civila kläder, det var lite som jag fast kille. Och det känns bra att när jag träffade T lördagen jag kom hem från spanien så hade han fått reda på att jag vart där från min arbetsledare, och inte från någon annan. Det betyder brist på kommunikation. Men det gör inget, för du betyder inte så mycket för mig längre, och jag borde kalla dig P istället för T, men det känns fel då. Jag har en extra familj, M min älskade vän, hon och hennes familj är där i vårt och torrt. Jag känner mig lite tillhörande där. De hämtade upp mig från jobbet idag, för de hade gått på liseberg. men ändå, de hade inte behövt hämta upp mig, men det gjorde dem. Och jag tycker så mycket om dem!
 Och så tycker jag det är störande när ni pratar om R hela tiden, jag tycker det är bra att han försöker gå vidare om det nu är det han gör. För allting har blitt så himlans fel mellan oss, och jag vill inte det egentligen, jag önskar vi kunde stryka ett streck över dina känslor, jag kan inte hjälpa vad jag känner, eller vad jag inte känner rättare sagt. Jag försöker bara vara ärlig.
Sommarn är slut och spanien är över. Det var två veckor som gick snabbt men ändå sakta. Och de blev inte som förväntat. Man lär sig av livet helt enkelt. Men hur kul är det med feber och hals/mun-inflammation när man är på semester?! Men jag överlevde, låg på playan jämte mina stalkers. grr.
Och helst av allt hade jag bara velat att du hörde av dig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()