Mimmiie

slutet, början på någonting nytt.

2007-08-24 @ 01:29:44

Söndag, en dag som alla andra dagar. Vardagen börjar ändras nu, säsongen börjar ta slut(jag som inte ens såg något slut på det här för några veckor sedan). Timmarna går ner, jag börjar sent alla dagar det är öppet förutom helgdagar. Och jag önskar att det alltid kunde vara så här. Mindre jobb, mer leva!
Har sprungit runt på stan idag med mor min, hon fyller år. Grattis på Födelsedagen! <3
Hittade en vinterjacka, belive it or not. Så himlans fin & så himlans dyr. Men det känns bra att ha en redan nu, trots att det bara är augusti. Och förhoppningsvis så är jag inte i det här iskalla landet då! Så kanske var det onödigt, men jag som varit så duktig och sparat massa pengar kan väl unna mig att inte stå och frysa och få snö inblåst innanför jackan i vinter?! Jag menar, det lär ju komma mer än en vinter till i det här landet!


Igår myste jag med E. Hon flyttar till maaaalmöööö på måndag. Vi käkade och myste i stan, och gick sedan på bio. "På smällen" blev det. Rolig film, lite väl lång bara. Tack så mycket hjärtat.




Bokade en veckas semester till Cypern idag också.
Så på måndag ligger jag på playan och gottar mig, det ni!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

världen

2007-08-15 @ 23:07:29

är det där den ska ligga? den nya mössan, på golvet?

var hos hokuspokus doktorn idag och fick ÄNTLIGEN rätsida på varför jag är så jeflans trött hela tiden, varför min kropp tar till sig varenda liten baskilusk och förvandlar mig till en 20 årig pensionär med alla sjukdommar i världen! Äntligen. jag tror inte på den svenska sjukvården längre. de har säkert tömt min kropp på blod flera gånger om, och så krävdes det bara ett litet stick i örat, och en droppe blod för att se varför jag mår som jag mår. de röda blodkropparna är fastklistrade i varandra, så de kan knappt transportera syre, därav tröttheten. Och så tar kroppen upp ytterst lite näring från all mat jag stoppar i mig. Läkaren(om hon nu får kallas så?!) tyckte det var konstigt att jag mådde så bra som jag gjorde, med tanke på att blodet såg ut som det gjorde, och att blodet, vilket var kasst, inte var totalt off så som jag har vart sjuk och stressat.
Jaa, visst hade det hjälpt att stoppa i mig massa antidepressiva, som ända inte min kropp hade tagit upp, eller vad säger ni på vårdcentralen?!



this is england.
Sjukt bra film. Gratis förhandsvisning idag. Tack göteborgs kulturkalas!
En film som borde ses av alla. Den borde vara obligatorisk i högstadieskolor, när de flesta är som veligast! en film som berör.
this is the world.
är det såhär det ska vara?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Allt tar slut.

2007-08-05 @ 01:34:05

Två månader har gått.
Man blir så glad av komplimanger som kommer sådär oväntat, speciellt om den som uttalar sig är en bekant.

Igår var en helt crazy utgång. Sista partyt med S innan han åker. Slutade jobbet 23. N kom och höll mig sällis på farfar. Sedan piffade vi till oss. Tog en snabbis in på stage och så trädgårn efter det. Massa underbaringar, och oväntade händelser. skratt, gråt, bråk & tårar
nu är det över. s-l-u-t.

Idag fyller min storasys 22år. Grattis grattis!
Jag har varit ledig, så jag har varit på släktkalas [fick paket från M&C och en finfin bukett, försenad från min födelsedag] på dagen och så födelsedagsparty på kvällen. Och en bakispizza inklämd där imellan. Underbart.
Bara två arbetsdagar kvar, sen är det heeeelg.





får man lov att tälta på gården?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

ny design

2007-08-01 @ 23:43:33

Check it out. Ny design, och jaa, jag har fixat det själv. Satt här och pulade ett tag, innan allt raderades(jag hatar blogg.se) och jag fick göra om allt. Men man lär sig. Jag som inte fattade ett piss i början och la ner det bara jag såg texten framför mig, har gjort det såhär fint!

Söndag. Jag skulle gå till havet. Jag gick och gick och gick, men kom aldrig till havet. Så jag klättrade upp för ett jättestort berg, för man kände havets vind, och där såg jag det. Men det blev aldrig något hav, för jag hade aldrig hittat dit, iallefall inte utan att gena, korsa & tvärsa genom folks trädgårdar. Och det skulle nog itne uppskattas. Så jag bangade det och gick hem och lagade potatisgratäng.

Igår var jag hos Mlunch. My second family. Det är så skönt att ha det. Vi hoppade studsmatta, promenerade till rörvik och mös. (jag åt enormt mycket kyckling/pastasallad, som blev fotograferad, haha.)
Sedan blev det träning för min del, hurtig som man är. Och så filmkväll på det, Music & Lyrics.



Fick ett till mail idag.

hur lång tid tar det att flyga från Florida till L.A?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()