Mimmiie

God Jul

2007-12-23 @ 23:33:36

Då var julen här, på riktigt!
Jag har jobbat på Liseberg idag, det känndes konstigt att gå upp klockan 09:30, då jag i veckan bara sovit två och en halv timme vid den tiden. Men det var bara upp och bege sig. Dagen gick, upp och ner. Vilken knepig dag, och nu är den slut. Tack för det. Jag är arbetslös, igen. Tack för det. Man kanske inte får säga så, men det är otroligt skönt att slippa ha ångest över att man måste gå och jobba, nej, nu kan jag njuta tills den 27:e januari. Sen ska jag njuta ännu mer!
Jag och E har klätt granen, det är nog den största granen som någon någonsin haft inomhus, hur stor som helst, och fin! Så där blev det poängjulkänsla. Vilket inte har infunnit sig alls iår. Men jag har ju jobbat. Och så blev jag sjuk i veckan, maginfluensan, Tack för det L.
Men imorgon blir de julbak. mumma.
Allt löser sig som det ska. Jag har kommit i ordningen så mycket som jag bara kan i mitt rum, innan mina nya möbler anländer. Och det är underbart att bo i göteborgs så kallat ChinaTown.
Paketen är fixade, och julafton kan bara komma nu.
Nyår är fixat, vilket känns skönt. Det är dumt med beslutsångest bara. Men så är det ju bara nyår, ingen skada skedd.
Så nu är det bara att sätta igång och njuta.


God Jul.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Borta bra, hemma bäst.

2007-12-06 @ 00:13:29

Idag är jag hemkommen från en överraskningsutflykt till Malmö. For dit i måndags på dagen, och E hade inte den blekaste om att jag var på väg dit. 16:30 knackade jag på deras hem, och surprise!!!
Oj, det var ingen i det hemmet som förväntat sig att se mig där. Och vilken trevlig visit det blev. Mys, massa film, god(?)mat, bio-leo, shopping, promenix-Bo01, rapparkalja, munkar-med-hål-i[och så lite plugg på det självklart, roman i mitt fall]! Mys pys!
Den blåsigaste staden av dem alla. Jag håller med om det. Och när jag kom hem till Göteborg, så kom jag på att här är den regnigaste staden av dem alla.
Iallefall, när jag klev av på Göteborgs central, slängde jag mig på första spårvagn för att fara till jobbet. När jag väl kom dit blev allt upp och ner vänt. Min röst strejkade totalt(vilket den iochförsig gjort föregående dag också), jag kunde viska, om ens det. Så där blev det inget jobb i kassan, gästerna har ju svårt att höra en som det är ibland ändå. Nej, min räddning var handbollsmatchen i lisebergshallen. Där fick jag stå vakt, och peka överallt. Nu är jag i vilket fall portad från jobbet tills mina stämband börjar fungera igen.

Ska boka om resan imorgon. Blir nog en månad i USA tillslut ändå. Kan livet bli bättre?! 2008 kommer bli årens år!
Om min röst håller tills måndag, då avgörs ett halvår av 2008.


Just det, kents konsert på söndagen.
Jag antar att man inte borde se 3 likadana konserter av samma band 3 dagar i rad. För gud vad olika de spelar, och hur olika publiken är. Jag är glad att jag tog mitt förnuft till fånga och gick dit på lördagen, bästa ever.
söndagen fick jag iallefall träffa bandet backstage, wohooo! de var blöta av svett.

Om en vecka flyttar jag. Om en vecka börjar jag på mitt andra jobb.
Nästa vecka är viktig.
Imorgon ska jag kolla på de julkalenderavsnitten jag missat, och annat trams man kan kika på när man är förbjuden att jobba.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()