Mimmiie

To be, or not to be?

2007-02-25 @ 22:30:56

Kanske är jag knäpp som tackar nej. Men det är så att det känns inte rätt att åka just nu. Ska jag bara släppa allting. Ja, kanske borde jag göra det. "Börja om på ny kula". Men jag vet inte om jag vill det. Fastän jag mer än gärna hade velat åka iväg, så känns det som att inte det är just nu som jag ska åka. För just nu har jag faktiskt lite ärenden här att fixa, tro det eller ej. Det är lite mystiskt, men A har kommit mig väldigt nära hjärtat, det känns som att jag borde vara här nu, att det här kan förändra hans liv. Och så är det ju lite annat också förstås.
Det knasiga är att väldigt många som har en plats i mitt hjärta inte befinner sig här, med mig just nu. Så egentligen borde det vara nu som det är den "rätta tiden" att åka, om det nu finns någon rätt tid. Men min tid kommer den också. Tro mig.
Och min mor påminde mig om en framtidsplan jag haft innan, som jag lagt ner för ett tag, och faktiskt glömt av. Men som jag känner nu att jaaa, klart jag ska göra det.
Men bara för jag tackar nej nu, så känns det som att jag har tackat nej till mitt liv. Men det har jag inte. Hallå, jag är bara 19 år!

Ett mail for iväg idag... försenat, I think so. Men det är bättre sent än aldrig, eller?! kanske inte i sådana sammanhang? 

Pratade med S igår, 40 minuter. Det kanske inte låter som så länge,och det hade inte varit så länge om hon hade ringt mig från Sandared. Fast nu är det så att hon är i Australien, fast det kändes som hon var i Sandared. Det kändes precis som i somras, och vi pratade om precis samma problem. Åh vad jag saknar dig mitt hjärta.

Efter det blev det bio, syskonen plus en kusin. Happy Feet, Fin film!

På kvällen blev det utgång. Men först blev det middag och kikande på Melodifestivalen. Det är nog första gången i hela mitt liv jag sett ALLA avsnitten, gah. Jag som inte ens gillar det. Men vad gör man inte för sina vänner?!
Efter det blev det Stars'n Bars, trevligt.


Just det ja, jag fick den där tjänsten också. Ända tills sommarn, om jag vill!
Sedan blir det Liseberg igen!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Stanna.

2007-02-21 @ 21:56:34

Hur kan man tacka nej till att arbeta i centrala N.Y. i 8 månader?
det trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle göra.
nu är det bara att vänta och se hur framtiden kommer att se ut.



Barnen i skolan frågade mig idag om jag var kär i någon.
Ja, jag var kär i någon. Men tänk om kärleken dör?




jag lovar dig att allting är precis likadant här som när du lämnade det.
det enda som har förändrats,
det är du.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Allergisk mot världen?

2007-02-15 @ 15:45:09

Ytterligare ett besök hos doktorn idag. Jag gillar det inte riktigt. Nu kanske de har kommit på varför jag har varit sjuk från och till, mestadels till i 5 år! Men, det finns inget hopp, som vanligt. Nästa vecka när vi får reda på provsvaren så kommer det säkert vara ytterligare ett nej, som så många gånger innan. Och så kommer jag får komma på besök igen, gå igenom alla dessa jävla dumma frågor, som vi redan har gått igenom 584783874 gånger innan, för att sedan gå ner, ta en nummerlapp, och få ett stick i armen, och ett enormt plåster som gör ont att pilla bort, och efterger ett stort blåmärke.
Fast den gången så går jag mer än gärna igenom den proceduren igen,
för vem vill vara allergisk mot världen?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Valet & kvalet.

2007-02-09 @ 23:22:13

Kanske får jag det där vikariatet på 75%. en 4-6 klass. Frågan är om jag vill ha det. Och vad händer då med det där andra, vill jag hellre göra det. Jag menar, snart kommer våren, och är det inte roligare att få vara ute och njuta, kunna cykla till jobbet? Eller är det bättre att undervisa en klass?
Egentligen är det rätt galet. Jag menar, jag har ju ingen utbildning för att undervisa... och de som är äldst i den klassen är faktiskt 12 år, och ska börja högstadiet om sisådär ett halvår. Visst, jag har ju gått i sexan jag också. Men borde de inte få samma rättighet som alla andra som har en lärare med utbildning?! Kanske är det bättre att plantera växter. Och jag saknar faktiskt V.

Igår fick jag frågan om jag hade barn. Sedan frågade de om jag var 25?, nej. 35?, nej. 45?, nej, osv. Och tillslut, va? är du bara 19 år?!?!?!



Var det sådär jag bar mig åt när jag var liten?! är det så min lillasys beter sig, eller än värre, min lillebror4 bast. Vad får de allt ifrån, och vart lär de sig allt?


promenerade vid röda sten i söndags.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag. En helt vanlig dag, fast inte som andra.

2007-02-08 @ 21:33:41

Nya utmaningar på jobbet den här veckan. Det har varit mycket jobb. Och nu vet jag varken ut eller in. Ibland driver de mig till vansinne, och jag skulle kunna stå och skrika en vokal rakt ut i luften hur länge som helst känns det som, det är ju ändå ingen som bryr sig?!
Men ibland är de sådär otroligt undebara.
Jag tycker minsann att skolorna borde införa uppträdande betyg, från förstaklass!
Men det bästa är nog det där de har infört med massagestolar. 

Hängde med I i tisdags. Det blev en tur på stan, en ny jeanskjol, och en lång fika. Härligt.

Mitt vardagsrumsfönster är perfekt snöfönster. Det är underbart att sitta där när det snöar.

Men jag är trött på vintern, eller inte vintern kanske, men kylan iallefall. Men när det börjar snöa sådär lite lite som de har gjort lite då och då i dagarna så blir man glad. Fast jag önskar det var 30 grader varmare!

Har bokat uppkörningen också. Det känns skönt att bara ha den kvar. Så snart är det klart, förhoppningsvis.


Frågan är om det blir dans imorgon?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

livet just nu

2007-02-01 @ 22:57:47

det är kallt i mitt rum nu.
kommer du hem snart?!


I tisdags var det förhandsvisning på Linas kvällsbok. Den har premiär imorgon förövrigt, och är värd att se. Det var himlans mycket skratt i biosalongen. 
Och innan dess blev det thai "Me mamong" med min fina Evelina.

Idag har jag fixat och donat. Allt är nästan klart i vår nya boning. Det känns nästan som att bo i villa igen. Fast nära stan.
Lite konstigt bara att om några månader så kommer hälften av sakerna vara utflyttade igen, och in kommer några nya. Men det känns bra, det gör det allt.
Undra hur länge man blir kvar på det här stället.




var god tag nummerlapp tack.



41518-50

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()