Mimmiie

In i det sista.

2007-01-31 @ 23:30:39

Det är den 31 Januari. Sista dagen i Januari 2007. En jävligt bra dag.
Jag hade teorin idag, och blev godkänd!
gött.



41518-49

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

dan före dan

2007-01-26 @ 19:41:26

Oh ja. Min telefon är återfunnen och är tillbaks fastklistrad i mina händer. Det är helt sjukt att det är en del av sig själv som försvinner när ens mobil är borta. Men det sjukaste var att jag tänkte "hur ska jag kunna få tag på vissa telefonnummer?!" Precis som att det var det viktigaste i världen och som jag aldrig skulle kunna finna dem.
Men det finns goda själar, och ALiseberg ringde och sa att de funnit min telefon! Dessvärre kan man inte ringa/ta emot samtal än på några dagar, men det spelar ingen roll. Den är back.


Jag har blivit sjuk. Man hör knappt vad jag säger när jag pratar i telefonen. Och min höft gör ont, som alltid vid förkyldning. Så, det blir väl att lägga sig tidigt och vila nu såhär dan före "doppare dan". Iochförsig är det varken den 24 december, fastän det ser ut som det ute, eller dopp i grytan. Men stort är det!
Och imorgon ska det bli sol!

Spenderade 3,5 timmar på körskolan, teorin igår. Och satt där även 3 timmar idag. Så nu hoppas jag att det går sin väg.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Svart samsung mobil efterlyses!

2007-01-25 @ 17:49:25

hej, jag älskar dig.



Idag köpte jag nya vinterskor. Det behövs nu när det är -8. Jag var överlycklig, för jag hade kikat på dem precis när de kom ut, men tyckte de var för dyra, speciellt eftersom det var planerat att jag inte skulle vara hemma under vintern. Men nu blev jag kvar här i kylan, och fick köpt skorna för halva priset. Perfekt. Däremot är min mobiltelefon spårlöst försvunnen. Har antagligen tappat den, så har någon plockat upp den, och vem vet, kanske använder den?! illa. Men personen kan gärna få ha mobilen, men var god och lämna tillbaka telefonkortet till mig, där allt mitt personliga finns...! Så, om någon hittat en svart samsung så kan ni ju höra av er!
Och om ni vill ha sms/telefonsamtal i framtiden så kan ni ju ge mig ert nummer, och jag kommer ha kvar mitt gamla, snart, så radera ej.

Häromdagen ringde min lillasys till mig, 21:30. Borde hon inte sova då?! Hon satt och räknade matte, och behövde hjälp. Och självklart slog hon en pling till mattesnillet som jag är, som lärde henne preciiis hur hon skulle räkna ut omkretsen på en fotbollsplan!
Och när vi lagt på fick jag ett litet hål i mitt hjärta. jag saknar henne som attans. Och så går jag omkring på dagarna och passar & leker med en massa andra barn, men tid för henne & L har jag minsann inte. Usch vad allting är så himlans fel ibland. Men vad ska man göra?!


Annars packar jag på, och städar som en idiot. Men snart är allt klart, äntligen.
Ska en sväng till bilskolan nu, snart klar där med ju!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag - Snödag

2007-01-20 @ 23:41:27

Och så  kom snön.
Barnen blev överlyckliga. Jag hörde dem allt ute på gården i morse. Och jag blev också glad. Det var skönt med lite förändring. Och ska det vara så kallt som det var inatt när jag gick hem så kan det lika gärna ligga snö på marken också!
Men det känndes att den var lite försenad. Det skulle kommit lite mer innan jul.

Igår var det utgång, massa folk. Först blev det Linné & därefter Respekt.
alla är helt galna.


Har packat hela dagen, så nu är det bara halva min garderob som ska ner. Bara en vecka kvar nu. Sen ska allt upp igen.




Alla vill leva länge, men ingen vill bli gammal!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

vuxenpoäng

2007-01-17 @ 23:07:53

Har plockat hem ytterligare några vuxenpoäng idag. Halkan är avklarad, och nu är det inte mycket kvar. Det är nu de på riktigt önskar en lycka till
Jag & J skrattade som tokar. Det var verkligen en upplevelse. Fast jag måste nog säga att de som säger att det här är den roligaste dagen i deras liv måste ha ett oerhört tråkigt liv.
Igår var "första dagen på jobbet" om man nu kan uttrycka det så. Och jag hoppas att jag inte hamlar där så många gånger mer. Sånt orkar jag inte riktigt med.
Men M var för go. Det första hon gjorde när hon kom var att gå direkt och satte sig i mitt knä. Så himlans go.

Ibland är det svårt att säga nej. För svårt. Men jag gjorde det idag.
Och det gör lite ont.


Jag skulle behöva en bra bok nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

en sista dans

2007-01-15 @ 22:27:26

Snart flyttar jag. Jag har börjat packa ner mitt rum idag, och nästan alla sakerna fick plats i en enda kartong. Fast tung blev den. Så när tiden är inne ska jag hjälpa till att bära alla kartonger utom de som tillhör mitt rum. hehe. Fast det lär ju inte bli så många... Och mindre lär det bli i nästa rum, som känns som en garderob. Men det blir nog bra.

Annars har det varit party i helgen. I fredags var det "förfest" hos N, som har fyllt 22år. Och så var det lite avskedsfest för F som åker iväg nu, och inte kommer hem förräns i november(?). Där var det riktigt röj, Singstar för hela slanten..! Efter det blev det utgång. Parkan, mitt första besök faktiskt. Där var det väl... sådär. Nej, men det var trevligt. Fast folket där var lite speciellt. Alla tjejerna var wannabe Mary-Kate & Ashley Olsen, och hade sånna där höga fula skor, som man kan köpa på din sko förövrigt, babydoll klänning som räckte precis nedanför rumpan, om ens det, och tights till det. grr. Och så var alla platinablonda, och hade sminkat sig så som jag inte trodde var möjligt att man kunde sminka sig! Kul att någon lyckas.
Men umgås man med folk som man tycker om så spelar det ingen roll hur andra ser ut & beter sig. Det blev mest dans. en sista dans.
Så var man väl hemma halv 5, och 5 timmar senare ringde klockan. In till stan och möta H. Det var alldeles för längesedan. Men det ska det bli ändring på nu.
Vi virrade omkring i stan. Jag fick köpt ett par nya stövlar, som jag velat ha i ett halvår, och har nog aldrig haft så ont i fötterna av några andra skor!
Efter det blev det en sväng till N, för att hämta mitt kära ps2. Sedan blev det hem och kika på film. För att sedan ladda lite, och iväg till kortedala för inflyttnigsfest hos S&F. Efter det for vi vidare till ett annat place i kortedala där det var inflyttningsfest hos L.
När vi skulle hem hittade jag vagnen med mitt superlokalsinne, eller känsla eftersom jag aldrig hade varit på stället innan. Sedan blev det Donken. Där drickan glömdes på ketchupbordet, och vi sprang tillbaka ihopvikta av skratt för att hämta tillbaka dem.

Söndag klippte jag H. Så ni som tyckte att vi var sååååå lika innnan tycker nog att vi är identiska nu, för nu har vi samma frisyr. wohoo. Vi promenerade till Torget också, i orkanen. Och höll på att blåsa bort. Sedan var det dags för H att lämna Göteborg, för att återvända till sin vardag.

Idag har jag återhämtat mig efter helgen. Sovit hela dagen, för att sedan ta ut all sin energi på dansen som började idag. Åh vad det är skönt att vara tillbaka.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Party Pooper Torsdag

2007-01-11 @ 22:20:45

Torsdag kväll. jag är en banger, en riktig  party pooper. Dagen som innan var den officiella sticky-kvällen. Men det känns rätt onödigt att gå till ett ställe, betala massa pengar, och så är det så trist så att man bara vill gå hem och lägga sig. Förresten hade jag varit på igår om jag inte haft andra planer.
Men jag tar igen det imorgon och i övermorgon. Veckan är inte slut än... Imorgon förvandlas jag till cirkus partyanimal... Överallthelatiden. Mitt nya motto.

Hade dubbellektion idag. Jag kommer aldrig orka att köra flera timmar i sträck. Allt blev ju helt galet efter en timme. Tur att uppkörningen inte är så lång. Men med min tur kommer jag säkert sitta i den där bilen i två timmar, minst! Men först och främst ska det bokas.

Och så fick jag igång allt idag, med lite support från F.
Hur ska jag klara mig nu utan dig?!


Grattis på födelsedagen N!


There's nothing more confusing.


Ge mig sommar.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

But they don't know what they're doing.

2007-01-05 @ 16:39:14

Filmkväll igår, jag, N, N, C & M. Tre filmer avklarade på listan... eller för min del, resterande stannade säkert och kikade på de andra två till filmerna vi hyrt. Men de skulle ju inte upp på "arbetsintervju" klockan 10 heller!!!
Intervjun gick bra. Så nu kommer förhoppningsvis pengarna rulla in, eller så jag klarar mig iallefall. Mami blev jätteglad, så när hon hämtade mig fick jag en present, och så hade hon köpt semlor. Hon är för söt. Men det var himlans käckt så jag har något att ha på mig ikväll. Då det blir avskedsfest för Em, hon åker tillbaka till sitt hemland Australien igen, inom kort. Vi får väl se om det blir en sväng med Cikusarna också!





Where is the love?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Början på 2007

2007-01-02 @ 00:04:27

Och så var man tillbaks på ruta ett igen. Inte så ruta ett på ett nytt år, vilket det iochförsig fasktiskt är. Utan i ruta ett på den här fasansfullt underbara bergochdalbanan. Ett samtal mitt i natten och tankarna börjar snurra igen. Så har jag fallit tillbaka på den vägen som jag gått så många gånger förut, och som jag vet inte är rätt. Men som man hoppas på att kanske är det rätt väg den här gången? Den vägen som man vet att man måste byta från förr eller senare. Den vägen som man kanske ska sluta gå.
Men nu är jag på villovägar, igen!
Sluta med denna förvirring, tack.

Igår var det nyårsafton. Det var skönt att göra något som man i vanliga fall inte skulle göra på nyår. Men jag blev trots allt lite danssugen där ett tag, och det var nära jag föll för frestelsen när ni försökte ringa in mig till stan.
2007 kommer bli ett bra år!

Iår blir M:s födelsedag 070707.



Snart ligger mitt liv nerpackat i kartonger. Men det känns rätt bra faktiskt.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()