Mimmiie

.

2007-07-26 @ 11:59:53

är det det allting handlar om
pengar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

en helt vanlig söndag

2007-07-25 @ 21:19:41

De säger att ovädret som vart i storbrittanien ska komma hit. Jag som har solat idag, låg inte direkt länge, men jag känner hur det glöder på kroppen. Framsidan alltså. H vill att det ska komma oväder, så det blir lite spänning. Men jag skulle nog vilja ha sol lite nu.
Köpte en dålig bok häromdagen. Kasst är det. Och så måste jag läsa ut den, får hoppas på förbättring snart.
Idag har jag solat, handlat, plockat och ätit blåbär, bakat äggfri kladdkaka & kikat på The Holiday.  Visst är det skönt att vara ledig.
Imorgon är det måndag igen, för min del. Och jag vill inte!!!

Och så fick jag ett svar.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

utflykt

2007-07-21 @ 21:30:56

Ska åka till GBÄ för att möta upp N. Hon ringde innan, little drummer girl. <3
Slutade jobbet 18:30, åkte hem, åt & sov, och så ut igen.
ibland saknar jag mer än vad jag tror jag kan.
Undra hur allting kommer att bli. jag bara väntar på att få mail & orkar inte ta någon diskussion. det blir som det blir. jag vill inte vara någon m!




snart kommer M hem.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

catfight

2007-07-18 @ 01:25:20

Lördag. Jag har städat och fixat och donat. Det är tråkigt att göra sådant när man är ledig, men när ska man annars hinna?! Jag och S var och storhandlade idag. Och sedan donken på det. Det börjar bli vår grej, haha. När jag kom hem gick jag och solade i parken. Varför är det ingen annan som solar där? Förresten hittade jag ett körsbärsträd där. Gratis frukt! Sandra, det är gratis och NYTTIGT!!! Det är det enda nyttiga som jag är bra på att äta! I vilket fall gick jag in sedan när det blåste upp. Så då passade jag på att tvätta, på någon annans tid som vanligt. För jag är så dålig på att beställa[haha] tid, och förresten så har S gjort det till på torsdag. Men jag ville ha mina kläder rena nu, och motivationen tillbaka på det. Kanske borde sluta dricka vin eftersom det inte är så bra, fast det är nog det bästa i alkoholform för kroppen. Sedan grillade vi, S syster anlände och de åkte till Liseberg. Jag stannade hemma och städade till min katt, och efter en viss M som spillt ut massa skräp [och även tog sönder mitt skohorn, haha]S förfest i söndags. Och så var det catfight på gården innan. De är så bråkiga katterna här, och så är det en av katterna som jamar så det låter som att ett barn blir slaget. sjukt. Därför försöker jag hålla min kisekatt inne, han är ju trots allt innekatt. Men det  ville inte någon i söndags. Sedan kom systrarna hem från Liseberg, 2 kilo kexchoklad rikare!
Imorgon är det söndag för min del, det känns som att ledigheten bara försvinner. Så jag har funderat på om jag ska ta ledigt och åka till T och bara inte göra något alls, bara bada, sola och läsa. Det skulle behövas. Bara du & jag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingenting är som förut, men kanske nästa gång?!

2007-07-16 @ 10:23:45

Måndag morgon. Ångesten väller över en. Och det är inte den vanliga vardagsångesten, det är för att det är måndag morgon efter kaninparty. Fast jag är inte den som borde ha mest ångest!
En helt sjuk kväll igår. jag har tusen miljardes blåmärken på min kropp. Min katt var borta. Det var dans och en obalanserad hemfärd.


Man kanske skulle gå ut och sätta sig lite i solen, nu när sommaren äntligen har kommit.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tonåring forever.

2007-07-12 @ 23:54:33

Sista minutrarna som tonåring.
jag vill inte bli äldre nu.
Det enda som är bra med att fylla 20 är att man får handla på systemet.
men jag har klarat mig så bra innan.
What to do?

Imorgon blir det sol, för det har jag beställt!

Grattis.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

pengarna som brann inne

2007-07-05 @ 12:39:05

Finns det något bättre än att ta på sig alldeles nya underkläder efter en dusch. Allt är så cleant. Besökte ullared igår, över 1000 kronor gick notan på, och inte ett endaste klädesplagg fanns i mina kassar(om man räknar bort underkläder då) när jag kom hem. Det är inte billigt att handla där om man säger så. Fast man får ju mycket för pengarna.

Det regnar ute, konstant. Och jag har redan tröttnat på sommaren, den svenska. Och jag vet att nästa vecka någon gång kommer den riktiga sommaren dra igång, den med sol och värme. Men jag saknar konstigt nog inte den. Jag vill iväg till ett ställe som har sommar och sol konstant året om. Så jag kan välja regndagar själv. 

Hoppas på kassan idag då, så man slipper gå i förbjudna regnbyxor och vara konstant klibbig.


just give me a call.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

time to say goodbye

2007-07-01 @ 12:01:06

Det är dags att byta liv. Att göra en totalförändring. Det känns som jag sitter fast och har suttit här ett bra tag nu.
Det är ingen annan som fixar det för dig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()