Mimmiie

Sommaren som gick, på ett kick.

2007-06-28 @ 23:50:47

Jag har blivit alldeles för dålig på att uppdatera här. Hur ska jag minnas det som hänt i mitt liv?

Har precis bakat kolakakor. Vilket kanske låter hysteriskt med tanke på att klockan är 23:30. Men det är så man får använda sin tid när man jobbar som jag gör. Så nu luktar det sött & gott i hela lägenheten [istället för den där äkliga makrillsdoften som befinner sig i soppåsen]!

Den senaste veckan har jag avverkat en hel del faktiskt. Känns så underbart nu med bara ett jobb och allt. Nu kommer bara ångesten över vad man ska göra till hösten. Men jag frågade idag, så vi får se. I vilket fall var det midsommarfirande hos Strömmen i fredags. Jag slutade 23, men var där vid 23:30, då alla var som goast & gladast. Värdinnan ställde sig och fixade krubb till mig, grillat med stekt nypotatis, och så lite jordgubbar på det. Det var längesedan jag hade så mycket midsommarkänsla. Sedan var det massa tjöt, och dans på det.
Fick en lustig fråga av lillT, som gav mig ett gott skratt. Det var kvällens raggningsreplik för övrigt!
Jag for hem vid 2 tiden, nöjd och nykter!
Köpte en ny mobil också, på självaste midsommaraftonen. Rosa och fin blänker den.
I söndags blev det bio, finally. Efter veckor letandes efter en passande dag och tid så klickade allt! Så då fick man se sista delen av Pirates. Bra film, fast ettan är väl alltid bäst!
Måndags var det Justin TimberlakeScandinavium, och jag vet ingen man som är som han. Sexyback, jag säger bara det, det är det enda som kan sammanfatta kvällen!!! Var skitnära på att toutcha Timbaland, har grymmaste bilden på honom!
Ledig tisdag och onsdag, min lediga dagar under högsäsong! Jag var glad over att regnet öste ner båda dagarna, så man fick saker gjort, utan att få dödsångest över att ligga på playan och pressa. Hur mycket jag än älskar det, så kommer det tid till det! Blev till och med en sväng till gymmet, hurtigt värre!


Höll precis på att få en hjärtattack. Trodde min almanacka var borta, dvs mitt liv. Tänk om den legat där jag använt den senast, mitt liv hade legat öppet för alla på Uppswinget, bara för att A ringde och ändrade min tid tills imorogn. Men så kom jag på att jag inte använt den gröna väskan idag, utan den bruna. tack.

Nu känner jag hur kinderna glöder och ögonen fastnar på allt man ser. Dags att gå till kojs.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag bara säger som det är

2007-06-21 @ 22:05:01

Och rätt som det är så tar man det där steget som man har stått och väntat på så länge på att ta. Rätt som det är är det gjort, utan att tänka, utan att blinka. En början på en ny, en annan framtid än som var planerad. Vuxenpoängen bara trillar in, de öser över mig. Men jag vet att snart kommer några av dem att försvinna, de kommer att tas tillbaks. Och det känns rätt bra, tro det eller ej. Jag kommer alltid att vara mer barn än vuxen.

Var iväg på utflykt idag med Mami. Visst är det underbart när det är en bara mamma dotter stund. Det blev massa shopping. Fast oväntad, lite sånt som jag aldrig trodde jag skulle köpa. Kul.
i love her. my mum.


Idag har jag gjort en dum grej. En sådan sak som gjorde att man kunde somna gråtandes när man var liten. Bara för att en är dum behöver inte två vara det, har mamma alltid lärt mig. Kanske är det så att man lär sig av vuxna, omedvetet, men jag vet att jag inte kommer göra samma misstag nästa gång. Ett hål i mitt hjärta.


Grattis på födelsedagen, min älskade lillasys.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Life is life.

2007-06-20 @ 10:56:56

Tiden bra rinner iväg. Jag har nog aldrig någonsin haft så lite tid som nu. Idag är jag i vilket fall ledig, och imorgon också, men så finns det ju endel saker som jag verkligen borde göra, och så finns det ju de sakerna jag kommer göra.


I söndags var det kaninparty. Vilket röj! Förfest hos mig och sandra, det var verkligen heeelt galet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag hatar dig som nykter, och jag älskar dig som full

2007-06-12 @ 21:48:11

Vilken vecka det har varit. helt galet! Det är knäppt att skriva vecka, för det är ju bara tisdag idag, men fredag för mig på mitt Lisebergsschema.

Man fick tillbaka skattepengarna på självaste nationaldagen. Såklart uträknat för att de ska få tillbaka dem genom spriten. Jag var på besök på liseberg gånger två, fastän det var min första och enda lediga dag på fem veckor. Först för att kolla på flagghissning, någon gosskör och lite annat trams, och senare för att åka. Visst är det grymt när man har såndär bosse-VIP-fil!
Torsdagen blev det ett besök på Operan med M. Bröderna Lejonhjärta. Underbart med värsta VIP stolarna. Börjar nog bli lite bortskämd kanske.
Och så har det vart grillning med Berget.

Gårdagen var grym. Jobbade på skolan först, efter det for jag till liseberg och utförde mitt arbete där. Sedan en sväng hem, applicerade mascara på fransarna för att dra vidare mot kellys, karaoke kväll. Massa gamla vänner, och Alberto, vår musiklärare från högstadiet. Vilken duett alltså. På kellys blev den ovissa framtiden välplanerad, både det ena och det andra, och jag hoppas på det bästa darlings. Fast det är inte bra att hoppas för mycket. Tog cykeln mot Staggen, Lisebergshäng nr1, där det var ett sista farväl för mr F för den här gången. Det var cirkus och lite berget, massa massa skratt, som ledde till träningsvärk i magen, och en öl i knät. skål! Senare skjutsade vi hem på cykeln, någon hade benen i luften och fick kramp, och cykeln var den bästa EVER!

Idag har de tapetserat klart i köket, finaly!
Nu ska jag ut och lacka det skavda på min cykel, för att återvända in och skriva rapporten om godiset.


Jag hatar dig som nykter, och jag älskar dig som full
låten snurrade i min hjärna hela natten, visst är det sjukt

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Livet förändras vart jag än går.

2007-06-05 @ 10:32:16

Tänk vad man missar på bara några dagar. Och allt man får vara med om på en dag, en hel dag! Vad folk påverkar en. Att man kan träffa en person en dag, och plötsligt så kommer ens liv att se helt annorlunda ut. jag vet vad jag vill, vet du?

 Jag vet iallefall vad jag ska göra ikväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Beslutsångest.

2007-06-02 @ 23:45:33

Har suttit inlåst i ett bås hela dagen. Utbildning kassa. Skönt att få göra lite nya och olika uppgifter, det behövs mer än väl.
Körde ett yogapass med värmeljus och hela köret nu på kvällen. Vilket också var väldigt behövligt.
Party imorgon kväll, och beslutsångesten sköljer över mig. Nu har N kommit hem från Paris, F är hemma några dagar från Afghanistan och N ska gå. Det kommer alltså vara som förr. Lite mer än förra gången iallefall. Och så kommer de få spelauteserveringen igen! Men, så är det ju det där som tar emot. Jobbet kallar på måndag igen, 09:20 ska jag vara på skolan och arbeta, då kan man inte vara bakis -NEJ! Efter det blir det jobb på Liseberg. Och så på måndag kommer snickarn vid halv 8 och ska börja fixa iordning i köket, och jag har inte tagit ut en pryl därifrån, vilket måste göras med allt om man vill kunna använda det igen! Och som pricken över i så har jag jobbat i sisådär 3 veckor i streck, VARJE dag. Kanske tar en sväng till förfesten.
Borde sova nu, började 8:00 idag. På en lördagHelt crazy.



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()