Mimmiie

Kommer du ihåg?

2007-03-29 @ 23:05:32


Om jag hade fått välja att göra om en period i mitt liv så hade jag nog valt    mellanstadiet. Man börjar helt plötsligt accosiera och tänka så mycket när man    arbetar med barn, om man nu kan kalla dem det, i den åldern. Var jag likadan som de    är? Och undra vem jag bettede mig som? Och vad jag sa, och hur jag uttryckte mig?
Den period jag aldrig mer skulle vilja gå igenom för vilka pengar som helst är    gymnasietiden. Kanske om man fick göra om det med andra männsikor.
Det har hänt så himlans mycket saker på jobbet det senaste. Och jag har redan ångest över att efter den 13 juni kanske vi aldrig kommer att ses mer. Inte under samma omständigheter som nu iallefall. Och det gör ont. Fastän jag ibland vill skrika rakt uppochner och får världens huvudvärk och håller på att bli galen, så väger allt det där positiva som jag får av er upp precis allting, om inte mer.
- Mimmi du är så gullig när du ler. Det är därför jag altid försöker få dig att skratta!
Underbaraste killen på 13 bast!

Idag blev det bowling med brudsen. Efter det grekiskt med dessert. 


Vuxenpoängen trillar in, snart blir det kombo, full pott!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppkörning.

2007-03-23 @ 23:41:46

Klarade uppkörningen idag. Göttan.
Kändes bara konstigt när man begav sig iväg själv i bilen. Och allt "tjatet" saknades. Genast blev det lite jobbigare att helt plötsligt få välja allt själv, speciellt vilken parkering man skulle välja.
Fast det är ju bättre att inte ha någon support och att köra själv, än att bara få köra när M eller F är med.

Fika med mami på stan idag. Princesscake, how lovely.
Sedan for jag till jobbet, där jag fick två bakelser av S[hans pappa är förövrigt bagare]. Bad om en kram av A. Den här veckan har varit kaos för honom, vilket leder till kaos för mig. Så det betydde mycket för mig när han kramades hårt. Det behövdes för oss båda.

Och så stötte jag på V idag vid hållplatsen. Det var längesedan, och när du gick så kände jag att du är en av de få som är saknade.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Får jag chans på dig?

2007-03-21 @ 20:28:42

Jag skulle behöva städa min dator. Den är dammig, och lite smutsig. Och så har jag ätit en halv chokladkaka idag, fastän det inte ens är lördag. Men lill-lördag minsann! Och så är jag något oerhört sugen på kladdkaka. Jag som inte ens gillar det?! Jag har nog varit sugen på det i flera månader.

Jag och S hade en konversation om hans "tröjtryck" där han skrivit "ALLA hatar gais". Jag sa till honom att ALLA inte hatade gais, kanske rätt många, men inte ALLA. Han frågade om han fick chans på mig. jag sa nej. han frågade, men lite chans då. okejdå, lite chans, svarade jag. så lite chans fick det bli.
och nej, S är inte 6 år. 12 faktiskt. haha.
så underbart goa!

Och så fick jag ett plåster idag. Ett som skulle hålla mig frisk för resten av livet, blåglittrigt. Det fanns tre till. Ett så att man kunde äta så mycket man ville, och alltid vara smal, och det var hälsosamt samtidigt. Ett som gjorde så att man alltid skulle vara snygg. Och ett som gjorde så att alla blev kära i en, men jag tyckte att det verkade lite jobbigt, så jag tackade artigt men bestämt nej.

Åh vad jag kommer sakna er.
Men det finns tid kvar!


Dan före dan före the big day idag.
sista turen med F imorgon. lite sorgligt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Väderkaos.

2007-03-19 @ 19:42:32

Fick mitt schema idag. Måste göra massa ändringar, nu när jag äntligen fått mina tider på mitt nuvarande jobb. blä.

Idag var vädret mysko. Undra vad det är för fel på klimatet? Vaknade av att himlen öppnade sig och världens hagelskur föll ner. Sedan blev det regn, och hagel,och regn och hagel, osv. Tillslut ändras det till världens snökaos, och jag blir lite butter fastän snön är himlans fin. Meeeen, efter regn[och all annan nederbörd] kommer SOL!
Åh vad härligt det blev. Cyklade till vasa för en fika med L. Som sedan ledde till massa onödig shopping och annat trams. Jag blev helt yr, fick världens huvudvärk och någon slags flimmer för ögonen. Samma sak som hände för sisådär 10 år sedan på Hällevikslägret. det ni. Så dte förväntas komma om 10 år igen, 31, ehh nej 30 menar jag.




Har funderat på det där med lösenord för att kunna läsa bloggen, det kanske vore något?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sol i vinterlandet.

2007-03-18 @ 22:45:46

Kom hem från vinterlandet för några timmar sedan. Helt underbart. Körde halva vägen upp i torsdags, för att sedan spänna på sig pjäxorna. När jag vaknade i fredags kändes det som att jag aldrig mer i hela mitt liv skulle kunna spänna på mig ett par pjäxor igen, vilket skulle innebära att jag skulle sitta inne i en stuga 3 dagar medans de andra 6 gled omkring i backarna med strålande sol. Jag har aldrig haft så ont tidigare, det kändes som jag hade kramp i båda smalbenen. gah. Men jag kunde inte gärna ge upp bara för smärtans skull, så jag gav mig ut i backen. Hade ett missat samtal från antagligen F, ville han ringa och påminna mig att jag inte skulle bryta några ben eller? haha.
Lördagen, den bästa dagen ever, vaknades till stort solsken, vår, fast med snö?! 09:30 hade jag, H & E privatlektion med A. uhlala. gött.
När vi kom hem på eftermiddagen var jag prickig som en prickigkorv i ansiktet. Finns det något bättre än sol?
Idag for vi hem. Mina ben hade gett upp, vilket de iochförsig redan hade gjort i torsdags kväll, efter två timmar. Så jag tog det lugnt för att sedan köra hem.
När vi kom hem var det regn, och orkan. Jag som trodde att våren kommit till Göteborg för att stanna.

Det kommer bli en annorlunda sommar jämfört med den förra. Olika folk, olika positioner. Det käns helt knäppt, speciellt med endel. Men jag längtar!


imorgon blir det fika med L. Mitt hjärta börjar bli helt. Äntligen kommer ni tillbaka!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I Love You

2007-03-11 @ 16:08:58

Sunday. Nej, det är ingen SUNday. Jag önskar dock det. Har en otrolig längtan till solen och värmen nu.
Nästa vecka blir det iallefall en weekend med skidor och allt. Det skulle tydligen bli 13 plusgrader, skönt. Så man slipper frysa röven av sig i backen, kan hända att man tillochmed får lite fräknar på näsan.

Spenderat nästan hela helgen med M. Blev ett besök på naturhistoriska igår, har inte varit där på 10år(?).
I Love You utställning, riktigt bra! Sedan lagade vi värsta middagen, nästan som på nyår. Vi börjar bli bra på det nu. Mätta och belåtna bänkade vi oss framför tv:n för Melodifestivalen, ihop med resterande Sveriges befolkning. En bra final, med en värdig vinnare!

Idag har det varit slödag. Har vart ute en sväng med katten. Sedan rev han hål i min randiga tröja, kattjävel. Får nog ta tag i mitt liv nu, dansa 17? 

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Come into my world I've got to show you

2007-03-09 @ 18:43:30

This is how it works
You're young until you're not
You love until you don't
You try until you can't
You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breath

Idag blev det en tanke om förr. eller inte en, utan kanske några.
Dagen började med körlektion, två veckor kvar. Kändes bra, och äntligen fick jag till det där med kopplingen när jag stod på ett gupp. Om det går som det gick idag skulle allt gå vägen, sa han.
Efter det blev det in till stan för att träffa E. Det började med teamwork. Eftersom det var en miljon bilar som skulle parkera så kom jag som en räddande ängel och fixade en parkeringsplats på direkten. Kanske för att jag inte själv hade en bil att parkera, så jag raggade upp en plats.
Efter det blev det fika. Värsta Babyboomen jag någonsin varit på, EVER! alla, och då menar jag verkligen ALLA hade spädbarn som grät, skrek och skrattade. söta. Och där satt vi och försökte ha en konversation mellan alla mammor, barnvagnar, nappflaskor och skrikandes barn.
Sedan blev det en tur på stan. Och glass på det. en stunds sittandes inne i fåtöljerna på bolagret, och sist men inte minst, en sväng, massa skratt på toaletten[som förövrigt bara är öppen under gudstjänst] in i domkyrkan. Det var en massa skratt, och vi log stort fastän det var så kasst väder, och alla gick med rynkade pannor!
I stan stötte jag på I, från Karlshamn(Korpadalen), hon hade flyttat hit för några månader sedan.
Ikväll blir det  filmkväll.

Fick ett brev på posten idag, från Sahlgrenska. Då var det dags igen, en gastroskopitid. 3 gången gillt, eller vad? gah.


Den här veckan har varit fika-veckan. Fika med So i tisdags, med Sa i onsdag, och med E idag. myspys.



Hey remember that time we decided to kiss anywhere except the mouth

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hjärtat/huvudet

2007-03-05 @ 22:13:41

Mitt hjärta bankar så min skärm skakar. Min hjärna känns helt avlägsen. Det känns som att någon har huggit av mig huvudet, och sedan försökt klistra på det igen, få det att funka ihop med kroppen igen, men det går inte! Känns det så för dig med?

Igår låg jag och sov nu. Jag tror jag fick en lättare version av nackspärr idag. Och det fick mig att tänka på dig H, när du fick det hemma hos mig en gång, och dina föräldrar fick hämta dig. Och jag skrattade. Men nu förstår jag hur ont du hade, men jag har fortfarande leendet på läpparna, fastän jag kände endel av din smärta idag. Skadeglada jag!

Blev över öst av kramar på jobbet idag. De verkligen älskar mig där. Hur ska det gå efter juni?
Mimmi, kan vi få din msn?
Neeeeeeej.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Vakna till sol.

2007-03-03 @ 18:55:40

Tänk att vakna till blå himmel kan göra ens dag. Sedan blev det tyvärr molnigt, men det var totally blue när jag slog upp ögonen klockan 12:35 idag. Och så var det en grad varmare, 5,4. Nu vankas det vår!
Cyklade till stan för att kika på lite kläder som jag kikat på innan. Kommer hem med 6 plagg, som min ekonomi den här månaden verkligen inte tillåter. Men vad ska man göra?!
Så nu sitter jag här med massa kläder som egentligen inte hade behövts, och sisådär 1000 kronor fattigare.

Igår var det utgång. "Talangjakt" på valand. De flesta som uppträdde var grymt duktiga. Och det var kul, för jag kände två som uppträdde. Vann gjorde Linus som vart med i idol, vilken kille alltså.
Sedan fortsatte partyt där. Ett ställe som säkert kommer besökas flitigt när åldern är inne. Och vilka heta bartenders de har där.




smile like you mean it







Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mars.

2007-03-01 @ 21:48:55

Kom våren idag? Jag tror minsann det. 1 mars 2007. Det har regnat i stort sett hela dagen. Så nu är nästan all snön borta, förutom den äckliga bruna som ligger i högar som skottats ihop i stan.
Jag fick vara ute med 1:a klassarna idag. 2 buspojkar. När jag kom in var mina skor dyngsura, och sockarna var mörkblå iställetför turkosa. Självklart skulle jag vara "rastvakt" senare. Mina socks hade fått tillbaka sin vanliga färg, och skorna kändes som två vattenpölar. Så där gick jag omkring i ett par dyngsura stövlar med blåa skoskydd i plast inuti skorna - Welcomne to Sweden.

Tänkte på vad B sa till mig i julas, om mina skor. Fick ett sånt där leende, och hela kroppen kändes glad. Och så tänkte jag på P, från i somras. Tänk vad ord betyder mycket. 
Nu fick det mig att tänka på A. Sist på Sticky. Ibland kommer det fram så mycket som man inte vet.


Var på möte idag igen. Andra kvällen den här veckan. De som var inbjudna på mötet, som mötet skulle handla om, och som var till för dem kom inte. Så där satt vi, och pratade om precis samma saker som i tisdags.

Idag kom min syster förbi. Hon hade med sig böcker till mig, hon är mitt personliga bibliotek med hemkörning


Jag ogillar verkligen när allting ska hända på samma kväll. Varför måste allting hända på samma kväll, kan ni inte byta från fredag till lördag plz.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()