Mimmiie

För du var solskenet.

2007-05-31 @ 21:10:30

Sommar.
Har fått världens bränna vid halsen. VIlken varm sol.
A var arg & bitter som vanligt. Hon ogillas enormt, av alla. Eftersom hon inte är snäll mot mig så får hon alla efter sig. biatch. Ska prata med rektorn, och anmäla henne.
M flyttade ut idag, allt. Eller det mesta som vi inte behöver. På lördag flyttar S in. Och på måndag börjar de fixa köket!

G hade en baktanke, jag visste det.
-Min son är singel!
-Otur, för det är inte jag, fastän jag har en fin klänning!




Kanske det är dags att förlåta?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stålkvinnan.

2007-05-30 @ 22:17:40

My nerves are out of steel and my heart out of stone.
I wish.
Tänk om. Skinnet är av stål. Allting studsar tillbaka. Nej, tro mig. Ingen männsika är sådan. Fastän det känns så ibland. Det är knäppt hur påverkad man blir av allt och alla. fuck it.

Hur kan man må knas när man har det så bra?
Läkaren tryckte på knappen, som varit avstängd i åratal.


jag har redan valt tapet, hur sjukt det än låter.

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Och vi vet, och du vet, allt tar slut.

2007-05-24 @ 23:20:28

Snart är det klart. Badrummet. Det känns som att de har hållt på där inne i en evighet. Jag sover i E:s säng, och den är way to soft. Men inatt blir det min alldeles egna säng, fast utan tempurkudde och med magnet sulor under kudden!
Får se om jag mår nåt bättre imorgon.
Som ett rödljus med en blåsa på tappen i halsen.


Sommarlov om 3 veckor. För dem, inte för mig. Jag jobbar på. Men får förhoppningsvis mitt lov om några månader. Första lediga dagen om två veckor, den 6:e juni.

Läkarbesök häromdagen, igen. Hur kan hjärnan styra kroppen så? Allt som har hänt har hänt, och min kropp är sjuk! Ska gå på massage någon dag, och lite andra behandlingar, ja.


När ska man orka börja leva?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Back on track.

2007-05-21 @ 15:58:40

Kanin party igår. Började med en kort visit på förfesten. B hade en superfin lägenhet, med grymmaste utsikten. Sedan blev det galen dans inne på trädgår´n. Det blir aldrig som man tänkt sig. Vänta bara till nästnästa party!

Måste packa ihop lite kläder & dyl. Blir bosatt i Torslanda den närmsta veckan. Tur att man har bil.
Äta kanske?



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Finns det svar på allt?

2007-05-18 @ 23:53:28

Finns det något bättre än att ligga & läsa en regnig kväll? jag tror inte det.
Boken var som skriven om mitt liv, fast lite omskriven. Det är galet.
Kanske borde man sätta sig och skriva ner alla frågor man har. För man är ju alltid smart i efterhand. Och då är det säkert försent. Frågan är vart ska man börja?


Och så glömde jag buljongen!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Otursdag.

2007-05-17 @ 00:19:38

Onsdag den 16 maj 2007. The worst day ever, eller vad?! Det var riktigt längesedan så mycket gått snett för mig som allt gjort idag. Tur att dagen är slut om några minuter.
Dagen började med jobbet på skolan. Allt gick väl okej tills efter lunch, då verkligen allt, och då menar jag ALLT gick utför... (och egentligen tack vare P som gett honom datorförbud). Han var helt galen, sparkade och slog omkring sig, och sa massa dumma saker, blev värsta bråket, han blev ledsen. Han kan ju trots allt inte hjälpa det, men man kan ju inte acceptera att bli behandlad på det där viset. Som tur var "missade" jag sista lektionen, orken var totally gone. For till jobbet för att ha intro med någon nying, energinivå 0 och på dåligt och ledset humör. Man ska inte ta åt sig, jag vet. Han menar inte vad han gör och säger, det är sjukdomen som tar över honom, ungefär som gollum. Jag vet!!! Men det är inte så jeflans lätt, det är inte lätt att se honom stå där helt crazy, allting bara flyger ur honom, och han är helt galen. Det är inte lätt att släppa hans armar, när man vet att det inte är han. Man blir faktiskt ledsen då, han är inte värd det. Det är ingen!
I vilket fall så köpte jag en cola, och efter det var introt igång.
Tiden på jobbet gick, och de har bytt till ogoda pommes i personalcafét.
Tillråga på allt, när jag sitter på koppen som sällis till S så ringer någon från Karlshamn på mobilen. Jag orkar inte mer nu. Vill du vara snäll och sluta att ringa till mig? jag är inte arg på dig längre. Det där var så längesedan. Eller egentligen är jag arg, eller kanske mer ledsen. Det förstörde så mycket! Men det skulle jag aldrig kunna säga till dig. Jag har förstått nu efter något samtal om året att du har ångest, men  varje gång du ringer så är det jag som får en klump i magen!
Och tro inte att det är allt, nej för det räcker ju inte. Påväg hem, typ vid berzelii så är det några ungjävlar, säkerligen 17 bast som går ut  på röd gubbe mitt framför min bil när jag kör kanske i 50km/h. En av killarna stanar precis framför bilen och svarar i sin mobil, gah! Idioter! Jag hade lust att köra över dem allihopa!

Sedan kom jag hem. Hade missat Greys Anatomi, så jag kikade på näst sista avsnittet av the O.C. Och det är sorgligt att det snart är slut!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Önskar att någon...

2007-05-11 @ 09:22:19

jag har ledsnat på att vänta
på dom ständiga problemen med sömn
behöver nån som behöver mej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny friss.

2007-05-09 @ 22:43:37

Vilken dag, totally crazy, ja verkligen!
Usch, usch, usch. Det var vikarie idag, vilket gjorde att de flesta levde loppan, och det var slagsmål, sura miner & utpressning. Uschåfy!
Kom hem och somnade som en stock, men är rätt trött nu med.


I måndags blev det Pustervik med M. WOW, vilken kille!
Igår film & pizza med E. ovanlgit, haha.
Och tillslut kom S hem, finaly!!! Och så blev det inget möte idag, men imorgon, då minsann!


Och så var det gjort. Håret blev avklippt, 30 cm bara borta sådär. Och det är faktiskt första gången jag inte känner att det är helt misslyckat att klippa av det!
Men den där luggen vet jag inte om jag kommer ha sådär ofta, blir nog mest som på bilden längst till höger.


before                                                                        after

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Polis, polis, potatisgris!

2007-05-06 @ 00:47:13

Jag är trött på folk som tror att de kan bestämma över andra. Speciellt killar som håller på och bestämmer över sina brudar, och blir sura & arga så fort som de för något som de själva vill.


Cyklade hem efter en fika & två glas vin med S. Min blåsa har nog aldrig varit så stor i så små byxor... och så kunde jag inte klura ut hur man fick på lyset?!  Så där for jag hem med öppen gylf och utan lyse. Kan bara tacka någon för att polisen inte stoppade mig, det hade nog blivit en dyr resa!
Och på tal om pengar så hade jag tänkt att införskaffa mig två nya tröjor inom det närmsta. Men när jag höll på att snöra på mig skorna precis innan jag for till jobbet i morse så hörde jag ett ovanligt ljud. Mina byxor sprack! Fast det är kanske inte så konstigt med tanke på hur mycket jag använt dem. Så nu får det bli ett par nya svarta jeans, och kanske en tröja, men bara kanske.


Det känns verkligen som att man vaknar ur sitt ide nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()