Mimmiie

Ingenting först kom ingenting - Allting!

2007-11-25 @ 00:05:13

Utgång igår. Vilket röj. Efter jobbet, en sväng till Vasa, bilen till Mölndal och så centrum igen så var vi på plats för att skaka rumpa. Sjukt konstigt band, som jag(vi) inte ens vill kommentera vart de var ifrån. Jag är iallefall bara halv, om ens det, hmpf! Och så den där konstiga frågan som varit på tapeten innan. Kan man verkligen fråga sådär? Och visst är det trevligt när man stöter på folk ifrån olika kretsar, speciellt oldies som betytt en hel del från sin uppväxt. Men den här staden börjar bli alldeles för liten. Kommer någon plats någonsin räcka?

Gick in på spelningen idag och fick en rejäl käftsmäll och kom plötsligt ihåg varför alla i världen som gillar kent verkligen gör det. De som ogillar dem går verkligen miste om något. Vilken spelning. Något av det bästa jag sett, och jag är överlycklig över att det händer en gång till i den här staden. Imorgon3 spelningar av 3, inte illa! Rysningarna, basen som ger lungorna ett rejält skalv, och ett rus som man inte känner av särskilt ofta.
Sveriges bästa band sägs det - min tveksamhet börjar verkligen försvinna!

pojken med hålet i handen. <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

intresseklubben antecknar! eller jag iallafall.

2007-11-21 @ 22:24:20


Dagen är gjord. Min to-do lista blir bara kortare och kortare. Men så har jag ju inget heltidsjobb heller.
Fullspäckad familyday. Möbelaffärer blandat med färg/tapetaffärer, visst är det underbart att flytta. Rensade ut min garderob, så C, varsågod. Klippt håret en bit, men inget specifikt den här gången, bara rakt av. funderar på det där med min snelugg, kanske ska klippa det igen, med tanke på att den täcker hela ansiktet nu.
Och tro det eller ej, efter massa springandes i affärer om en finklänning så fann jag min älskade igår. Jag & L var på promenix, och så hängde den där på en skyltdocka i fönstret på Mariaplan, av alla ställen, underbar. Så vi tog en snabbis in dit idag, och klänningen blev min!
Snart är det jul, sen är det goodbye Sweden!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

plötsligt en dag har det hänt, åh vilken tur...!

2007-11-05 @ 17:10:59

Oh ja.
ibland är livet verkligen finurligt. allt är så bra nu.
jobben rullar in som de ska, det går bra nu.(ja, petters låt funkar i alla lägen)
har fått mitt schema för julpåliseberg, ska sitta inne hela julen, alldeles alldeles underbart. Fick erbjudande om att jobba i en av bodarna också, vi får se, beronde på om det är lax(nej tack) eller i karamell bodarna.
Och så fick jag ett efterlängtat mail idag, från spanien, så kanske blir det mallis mars-oktober.
Och det börjar lätta på trädgårn. Nio dagar räknade A ner till, och inte ens det för mig, eller ja, beroende på om det blir jobb på lördag. Söta grabs vid tage, och bättre väder än väntat. Dagarna flyger förbi. 

Utgång i lördags, med en grym förfest i johanneberg, grym musik. Efter det blev det storan, där vi mötte V & hans crew som vi shakade ass med hela natten. Sedan blev det chickenkebab, och hemfärd sovandes med en skummis som försökte stjäla vår dricka?!
Kvällens bästa kommentar, Mimmi till DJ:n:
-Kan ni inte byta musik, något som man kan dansa till?
-Det går inte, det är ett liveband som spelar just nu!!!


Gissa vem som ska gå på kents konsert...  galet, och så är det gratis också för den delen, wihooooo, gissa någon som är glad!!!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()