Mimmiie

lillfredag - inte?!

2007-10-30 @ 21:33:02

Det var inte lill-lördag idag. Jag som trodde det. Så det fick bli lite lill-fredag istället.

I´m back från Spain. Där var det grymt, här är det kallt.
Kolla på bilden i föregående inlägg så ser ni hur det såg ut, crazy!
41 grader varmt hade vi en dag också, lovely. Bättre uppdatering om det senare när jag får tillbaka mitt liv, och min qualitycomputertime, mohaha. 
jagharbörjatbleknabort.

 Allt som är mitt går sönder nu tydligen. Varför måste allt hända på samma gång? Och hur är det med reklamationen, 3 år va?!


Sök på MimmiMus på google så hittar du mig, hoho.


                                                                                                                                                                                    time to sleep.
                                                                                                                                                                                      over and out
just det, jag har fått ett till jobb. natt. mellan 23-06 woho. congratz.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

jag ska upp klockan 05:00 imorgon

2007-10-16 @ 23:29:20

Jag borde sova nu. Gick och la mig för över en timme sedan, men kan inte sova. Så imorgon kommer jag att vara stentrött. Jag har alldeles för mycket att tänka på, och allting bara snurrar.
Idag blev det bokning till Gran Canaria iallefall. Så på lördag ligger jag och steker mig på playan igen. underbart!
Det är lustigt. Det är bara sju veckor sedan jag var på cypern, men det känns som en evighet sedan. Men det här blir nog bättre, språket, folket, kulturen. Allt.

Och så är det det där med jobb. Varför är det alltid sådär att man i ena stunden inte har någonting att göra, och i andra så är det en miljard saker som händer och sker?!
Den senaste månaden har nog varit lugnet före stormen, för fy vad det ser ut att bli blåsväder nu!
Men det är bara att bita ihop och le. pengar rullar in som de ska, det går bra nu.

Och nej, jag har inte glömt bort avslutningsfesten i söndags. Vilken kväll. Jag har fått se ett x antal fula pics på mig, meen, vad gör man inte? Ser jag inte tjock ut så har jag gula tänder. haha.
Oj, det var galet. En rejäl förfest i boden, vad jag förstått?! Jag & K trillade in 25 minuter efter bestämd träff och då var alla ute i parken och skrämde iväg gästerna på attraktionerna. Det luktade och såg verkligen ut som att det varit årets röjjarfest. Vi tog det lugnt, ett glas vin, och väntade på fyrverkerierna. Vilken nyårskänsla. Efter det var det champagne och tal, sista gången cirkus/berget har ett tackatal tillsammans. Och så blev det ner till Lisebergshallen för käk, dans, snack med dj:n Erik från radiocity, dricka flera liter vatten på toan, sitta ute i taubelunden och frysa för att allt är så fint och lyckligt att någon blir olycklig, hänga med folk man tycker om och  folk man inte träffat på länge, och bara hejat på sådär i förbifarten.  totallycrazy.
Vilket avslut. Kvällen avslutades med ett leendeläpparna.

lycka.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

9:e gången gillt?

2007-10-11 @ 02:52:12

Och så blir det en flytt till, nionde för min del, nästan en vartannat år i mitt liv.
Alldeles underbart. Om lite mer än en månad är det inflyttning, ska försöka komma iordning innan jul.





jag är så trött på att inte kunna sova.
och så har jag hicka.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ointressantvetande

2007-10-01 @ 00:58:47

perfekt. gah, det är jobbigt att göra saker man inte gillar, som man vet är fel, och ändå gör man dem. Varför är människan så? jag vet att det är en skitsak, blaha blaha, och egentligen så har vi så jeflans rätt så man blir galet arg. Men ändå står de där, de högre och säger att man har gjort fel, när det är de som bryter mot lagen!
Det var en galen dag idag. började med break på Swing enochenhalvtimme5 Mek-killar var och hälsade på tre gånger. R ringde från cirkus och frågade om jag tryckt nödstopp, jaa för jag tycker de är så kul när gästerna sitter fast och swingar fram och tillbaka långsammare och långsammare i 5 minuter. E och jag låg nästan på marken av skratt. Nej, det var inte mitt fel, det var magneterna, sådeså! Och så hade jag delvis kompisschema med C, som förövrigt är 24 och stötte på 13 åringar, usch. Som sedan berätta saker, som det ligger någon sanning i. J lättade på hjärtat och berättade om sig själv oich sitt liv.
Igår var den fulaste/roligaste händelsen på den här säsongen. Ett gäng på 17 stycken killar, mellan 20-30år kommer och ska åka swinget, jag släpper på och hälften av dem ligger i köfållan. När jag & M ska gå ut och låsa fast alla så sitter killen längst ut i bara kallingar. Tack vare reglerna så får han lov att ta på sig på byxor och tröja, efter många om och men, som innefattade att bara ha på sig på ena halvan av kroppen, bara kallingar eller naken, så får han på sig det. Så när vi låser fast dem och jag känner på hans bygel så slänger han ur sig lite sådär snyggt; "jag hoppas inte det var på grund av min kropp som jag var tvungen att bära kläder". Det var bara att le och skylla allt på regler. När jag väl kommit till andra sidan, alla sitter fast och har sina kläder på sig så trycker jag in den gröna lysande knappen. Och vad gör inte två andra killar i samma gäng då, jo, lyfter sig så mycket som möjligt och drar ner brallorna. Så där stod jag helt hjälplös. Efteråt ställer sig alla på rad, håller varandra på axlarna, och det är dags för pussletartävling. Underbart.




Förövrigt så var det visning på lägenheten idag, den var tydligen perfekt, jag får vänta tills på onsdag.
Och jag tror jag har hittat min tapet!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()