Mimmiie

Vad hände där?

2008-04-29 @ 08:40:59

Jag var tvungen att ta samma överskrift som dig H. Den kunde inte bli mer rätt än så!

Det har varit lite dåligt med uppdatering det senaste, men det är ju så när man jobbar för fullt, övertygar sina vänner om att man lever & det är sol. Och allt annat som händer.
Kom igår att tänka på att jag fyller 21 snart, eller ja, om typ 3 månader. Ångesten är inte så farlig, om jag bara kunde stanna sedan. I vilket fall så kom jag att tänka på att det blir en liten liten utflykt under födelsedagen, till ett annat land. Och det ledde till att jag tänkte på vad jag har gjort mellan åldern 20 till 21. Vilket innehållsrikt år alltså, galet.

Onsdag förra veckan var det kickoff. Vilket party det blev. VAD HÄNDE DÄR? -överskriften kommer av den där kvällen. Vad hände egentligen, eller snarare, vad hände inte? Dagen började med jobb, 07-13 på trädgårn, 14:00 var det möte med min nya avdelning, fram till 17-tiden. Då det blev förpajj i en av butikerna, med bål och frågesport. Efter det tal vid taubehuset, balder, spelande på chokladhjulet där N vann stjärnvinsten och sen lite mat i magen. Därefter blev det tyrolen för hela slanten. Där vi for omkring i början mellan olika bord, för att sedan stadga oss vid mitt kära trädgårdsgäng, två nykommlingar till N:a och så svinet då såklart! För att sedan klockan 23 bli utslängda från stället, virra omkring i parken(som vi inte alls kan innan&utantill) för att hämta en jacka, en låååååång sväng till sjöboden, för att sedan vara de enda kvar i parken och avsluta kvällen på Stage såklart! Jag hade gett hur mycket som helst för att få se kvällen på band.
Bästa kickoffen ever, och bästa kvällen på lääänge.

I lördags öppnade parken. Jag tog på mig min nya utstyrsel och begav mig till min nya avdelning. Det känns lite lustigt, och jag har en liten känsla av saknad, trots att jag är nextdoor till mitt gamla hem. Men jag var fin i mina nya kläder iallefall. Vi får se hur den här sommaren kommer sluta - hursomhelst känns det som nu!


Idag blir det sjunga, fota & hoppa med en av mina underbara!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onödig - T

2008-04-25 @ 21:04:21

Ibland blir det inte som man tänkt sig.
Ibland tänker man inte alls.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

måndag

2008-04-14 @ 20:19:32

Det är verkligen aprilväder ute. Sol, värme, snö, regn, kyla, moln, hagel, ja allt man kan tänka sig. Det är bara en och en halv vecka kvar med heltidsjobb. Sedan rullar det endra igång, spännande?!
Cirka ett halvår kvar tills vi far. Sol & bad i 2 månader, typ. Typ, ett ord som alla inte förstår sig på. Typ är som typen en människa kan vara, inte typ-ungefär som vi menar.
Jag kanske håller på att bli sjuk. Det är många sjuka nu, och jag har lite ont i halsen, i huvudet & så är jag kall/varm om vartannat. sjuuuuk.
jag vill inte vara det nu. Men jovisst, nästa vecka är det kickoff vecka. Och vad är jag ALLTID då? jo, S J U K!!!
Hittade mina vårjackor nyss. Hade lagt dom någonstans jag förträngt. Hade jag ens med mig dem i flytten? jomenvisst.
Jag vill flytta. Bo själv. Men jag vill bo i stan. Eller i någon annan stad. Ska kolla upp det här med london, men jag har ingen ork. Vad finns det annars att göra?
När bestämms det att man blivit vuxen? Kan man bara känna det sådär. Eller är det vid någon viss ålder? Eller när man själv får barn?
Jag är iallefall grym på att laga mat.

sova och bli kryare?
på lördag blir det laserdome & uppblåsbar-femkamp

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()