Mimmiie

Final Destination!

2008-02-24 @ 03:51:15

Sista destinationen, San Francisco.

En stad som paminner valdigt mycket om goteborg. Det skonaste ar att de har sparvagnar, liiite aldre och mycket finare an vara. Och det ar undebart att aka. 
Vi bor pa varsta (lyx)hotellet, det ar verkligen grymt fint, och underbart. Vilken skillnad att ga ifran ett hostell dar man delar rum med 4a till, som kommer och gar, och ett badrum med fukt i, till dar vi bor nu. Vi bor mitt i centrum ocksa, underbart, och AppleStore ligger typ 50 meter ifran oss, darav gratis surfande, hehe. 
Folket har kanns lite mer som hemma, bara att det ar lite fler uteliggare, och massa massa folk som roker pa. Vadret ar dock inte det basta. Det har varit mycket moln, klarbla himmel en dag, och idag oooser regnet ner. Precis som hemma alltsa!

Har borjat fa lite hemlangtan nu, saknaden av vannerna, maten och framforallt min egen sang och tempurkudden!
Men det ar bara fyra dagar kvar har, och sa ett dygn att resa hem pa, minus 9 timmar. harligt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

The City of Angels

2008-02-17 @ 05:06:04

Dags for lite uppdatering om LA. Staden jag antagligen mest av allt jag skulle vilja jobba i. Tank om Sverige hade vart som det har. 


Sa, vad har vi sett av LA.
Santa Monica Beach, och Venice Beach. Ar liiiiiite avis pa S som far bo sadar nara himmelriket. Walk of Fame saklart, var inte riktigt sa som vi hade tankt oss, men det fanns ett fint kopcentrum dar, och man sag Hollywood skylten darifran. Varit uppe i bergen och promenerat dar alla kandisar bor, sag vi nagra? nej! 
Vi har varit pa inselning av Jay Leno en dag, det var riktigt coolt, trots att jag inte var sa pepp pa det i borjan, meen sa skulle Mika vara gastartist, lovey. 
Hangde lite med nagra svenska killar pa hostellet, och vips sa var vi medbjudna pa en roadtrip ner till OC. Aterbetalning gavs i en middag pa det baasta stallet nagonsin, Cheesecake Factory. Jag vill nog aldrig mer ata pa nagot annat stalle, vilken mat alltsa, och cheesecaken ska vi inte tala om! Mumma!
En dag tog vi en svang till Universal Studios, tank att fa arbeta dar, ja, kanske inte i parken(typ som Liseberg), men med filmarbetet. Det var grymt dar, helt otrolig. 
En grym upplevelse helt enkelt.

Vadret har ar underbart, moln en dag, resten sol. Men det har tyvarr kommit in lite kallare luft, och man far ga runt med tjockare troja pa kvallen. fraknarna har tagit plats, och allt ar perfekt!

over and out

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommar, sommar & sol.

2008-02-16 @ 19:28:19

Ah vad jag alskar denna staden!



sol.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pa andra sidan atlanten.

2008-02-04 @ 04:16:39

Ja, da har det gatt en vecka sedan vi kom, och vilken vecka sedan. Alldeles otroligt! Allting har gatt som pa rals(subway, hoho).
Flygen gick finfint. De 10 timmarna pa arlanda var battre an vi trott, coh inpassering in i the big country var inte nagra problem alls. De var nog hardare i Sverige an har.
Vi bor pa ett hostel precis intill Central Park. Bor sjalva i ett rum med 6 beddar. Underbart.

Idag har det varit alldels underbart vader. Soligt och klarbla himmel. Tog en svang(vi akte vilse, trots att vi kanner staden sa bra, (hehe) och hamlade i Brooklyn, oops. Men dar var det hur underbart som helst, om jag skulle flytta hit, sa skulle jag velat bo dar. Tog en promenix i omradet, och kom fram till den pampiga Brooklyn Bridge. Efter det tog vi Ellis Island Ferrie till Ellies Island, forbi Frihetsguddinan, sa nu har vi hunnit med alla sevardheter som vi ville.

Igar var vi pa Ground Zero, World Trade Center som det fortfarande heter. Dar var det en valdigt konstig stamning. Det ar helt sjukt, man kan inte fatta vad som hant. So sad.
Efter det forsokte vi pigga upp oss, tog en svang in i varuhuset, 21 Century, typ som Ullared fast med markesklader, totelly crazy. Det var verkligen helt sjukt. Fick med mig tva par jeans darifran for 500 kronor, och sa en present till mami. lovely. Sen blev det en svang till Little Italy, for en pizza. Tiden gar sa sjukt snabbt har.

Haromdagen var vi uppe i Empire State Building, vilken utsikt alltsa. Helt klarbla himmel, och det blaste helt galet. Man holl pa att blasa ivag pa ena sidan, hehe. Sedan har vi varit i SoHo. Dar ar de basta shoppinggatorna med affarer. Underbart dar. En kortis in i China Town, for att ata lite mat. De forsta dagarna var helt snurriga, antagligen bade fran jetlagen och den stora staden. Sa vi snurrade runt en hel del. Tillslut hamlade vi pa Times Square, vilket var helt grymt. En dag tog vi en svang pa 5th Av. Lyxshopping. Var inne pa Abercrombie&Fitch och shoppade loss, bara massa snyggingar som jobbade dar, grr.
Det hander sa himlans mycket har, alla ar supertrevliga, och vi har det alldeles underbart. Vadret ar oftast fint, forutom det dar mosunregnet som var en eftermiddag, vilket gjorde att alla pa hostelet samlades i uppehalls rummet och tjotade och spelade pool. Myspys.

So long

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()