Mimmiie

hejhejhallådagboken.

2008-01-20 @ 22:28:30


söndag.
en vecka kvar tills vi sitter och halvsoverarlanda. E ringde för en stund sedan, konstigt med tanke på att jag var inne på hennes blogg, hade precis kikat på bilder på henne OCH skrivit ett meddelande på facebook. miss u girl.
Har varit hos P & co idag, fotboll en sväng på eftermiddagen och så middag och spel på det. myspys. Körde hem i en växel bil, jag som trodde jag glömt allt med tanke på att jag inte kört en bil med växel på nästan ett år, körde som en GUD!
Igår var en lång dag. Stan med M och lunch på Linné. Senare blev det bowling och en sen fika med S. Dagarna går men ändå inte. Igår var det storm, och blå himmel. Skönt.
Jag har inte fått någon resfeber än. Folk frågar det. Men inte vad jag vet. Men jag har lite smått panik, vilket jag inte känt förut, över att jag gärna vill träffa några innan jag far. Men det är en vecka kvar. Imorgon måste jag vara hemma på dagen. De som ska fixa telefonen och bredbandet har fuckat till det, så allting kommer typ 2 veckor försenat, men imorgon säger de att de ska komma. Jag ogillar dem, skarpt!
Också tränade jag i fredags, första gången på år och dag känns det som. Ja, andra gången på säkert tre månader i vilket fall. Stötte på P där. Han trodde först inte att det var jag när han såg mig, för att han vetat om att jag tränat där i säkert över ett halvår, och vi har ALDRIG stött på varann förut, undra vad det beror på?! hehe.
Jag fick en överraskning i måndags också, som visade sig i onsdags, en STOR sådan. Min mamma är alldeles alldeles UNDERBAR! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En annan dag

2008-01-13 @ 21:13:32

Idag är det två veckor tills vi far, totally crazy!

Igår var det party. Förfest hos AI med middag, singstar och hela paketet, och efter det in till StyrbordBarbord, för att möta upp L & M, och skaka rumpa. Galet med folk, lite känningar, och en skön ålder. DJ:n borde dock blanda sin musik lite bättre än vad som gjordes.
Så idag blev det film och antagligen göteborgs godaste kycklingkebab. underbart.

Fick möblerna i veckan också, äntligen. Men fy vilket plock att sätta ihop dem, jag har fortfarande ont i händerna. Nästa gång jag ska köpa nytt så ska jag köpa tjänsten så någon monterar dem åt mig!

Jag får ingen ordning, och har ingen tid. Trots att jag inte har något arbete. Kanske fattas det en rutin. Tröttheten har börjar smyga sig på mig igen, och jag kanske borde be om mer medicin. Jag ska till andra läkaren på tisdag, vi får se vad de har att säga, om de hittat något i mitt blod som de tömt mig på.
Imorgon blir det lite att göra iallefall, och då kommer nästa vecka att rulla igång. Förhoppningsvis så får vi internet imorgon, så att jag äntligen kan använda min dator, som måset vara påväg för inlämning om två veckor.

Och hur ser framtiden ut då?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()