Mimmiie

Tell me, how about you?

2008-06-23 @ 23:40:36

Jag sitter här och fryser om mina fötter. Förstår inte riktigt hur man kan bo på nionde(jo det är nionde trots man trycker på 8:an i hissen) våningen och det kan vara kallt på golven?! Men jag vet att under parketten i vardagsrummet och hallen ligger det massa sand som underlag, det är knäppt. Och det behövs en list in till sovrummet, för där kommer det upp massa sand när man trampar. Tur att I, som plötsligt blitt min extra morfar, dyker in under veckan och räddar mig från allt!
Idag har det vart en mamma-dotter dag. Uuunderbart, det finns ingen jag älskar som henne. Vi har vart och fixat allt som behövdes. Tog en sväng inom graffiti, trots att vi inte alls tänkt åka ner dit, så hade min underbaraste mor planerat att åka dit. Sedan for vi hem och tog tag i det lilla som gick att ta tag i. Mitt hem. Alltså jag kan inte mer än skratta åt det som hänt. Men nu är det superfint här, och det känns super. Trots att jag nästan inte har några möbler som inte har några repor eller skav på sig, eller som är hela så fick vi iallefall ordning på det! Så nu blire partyn, filmkvällar, efterfester och bakkvällar som väntar!
Nu är min ledighet snart slut. En ledig dag kvar, som är fullspäckad. Vi får se hur den slutar, ska träffa M, kika på Timo med H, kalasparta med N&S och så nattinnebandyturneringen på det?!
Men belive it or not, det ska bli lite gött att börja jobba igen.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Life carries on.

2008-06-21 @ 23:31:46

Midsommar. Nu vänder det igen. Dagarna kommer bli kortare, och mörkret träder fram igen. Det känns otroligt bra. Gårdagskvällen var verkligen super, tack. Så skönt när allting blir sådär bra, man ska ju sluta när det är på topp!.

Har varit ledig i två dagar. Som jag sovit. Haha, igår var det sömn, en sväng till ica, för att gå hem för att sova, upp och fixa sig, bege sig till partyt, hem till T och sova, upp och hem, sova och upp för att gå på självaste Sex & The City premiären. Vilken film, helt otroligt bra. De har verkligen lyckats där alltså! NY in my heart.
Är grymt sugen på att åka tillbaka till USA, speciellt till LA, borde verkligen ta och göra det.

Allting verkar bli som jag önskat, det känns bra. Australien-Thailand, kanske en sväng till oslo(?!), och så förhoppningsvis flytt till london för jobb och därefter för att plugga, med min bästaste. <3
Vad skönt att lämna det här.
Någon som sugen på att hyra en super lägenhet i cirkus arton månader, eller kanske lite mer?!

Grattis på födelsedagen min käraste lillasyss. Det är helt galet vad tiden går. Tänk att du ska börja högstadiet om ynka två månader. Mitt lilla hjärta.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helvetesveckan.

2008-06-19 @ 00:38:16

Vilken sjuk jefla vecka alltså. Det enda positiva är att det kan inte bli värre nu, nu kan det bara bli bättre!
Jag sitter här i min nya lägenhet. Den är faktiskt sjukt fin. Synd bara att flyttfirman som flyttade hit alla mina saker har förstört alla möbler förutom tv-bänken och min fåtölj... Och inte nog med det, de rev upp tapeten på inte bara ett utan två ställen. Jag som fått allt nytapetserat och fint.
De var försenade också. Jag som ställt klockan på 08:00 i måndags morse. Kanske inte så tidigt för att vara måndag?! Jo, om man har varit på kaninparty och ränt runt halva natten. Men de kom vid 11. Partajet var grymt iallefall, vilken lyckad kväll. Back on track. En tredjedel av säsongen har gått. Bara fyra månader kvar baby.

Snart är det midsommar, vilket innebär ledighet för min del. Första gången på ja säkert 6 år. Ska få vara ledig i hela 5 underbara dagar. party party.

 ta mig tillbaka. eller fyra månader framåt.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nya möjligheter.

2008-06-09 @ 10:21:35

Måndag, ny vecka, ny dag - nya möjligheter.
Ingen måndagsångest här inte. Det är trots allt min torsdag, och jag börjar inte 07:00.
Det här kommer att bli en hektiskt vecka, fast med ordning och reda - och pengar på fredag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I just want your kiss boy

2008-06-07 @ 23:08:52


Vilken dag alltså. Det känns som att varje dag är  Vilken dag alltså. P-U-S-T! Men idag vaknade jag, och tänkte allt positivt. För det har varit så sjukt mycket som varit förjävligt det senaste. Alla är vi bara människor, men fyfan för mångas handlingar det senaste. Ni gör inte bara er själva illa, utan alla andra runt omkring er också, och de i deras omgivning, som får ta allting! ALLT!
Jag orkar inte med något mer, har stängt av allt. Jag är sjukt förkyld och även kroppen är emot mig, men nu är det slut på det, på allt! Positivitet är dagens ord. Jag kan sitta och småle när jag tänker på dagen som gått. Den har verkligen varit crazy. Helt galen, har kört på extraenergin hela dagen, men den försvann någon gång vid 7 tiden. Allt dog då. Men nu är den back.
På jobbet är det galet varmt, de säger att det ska vara så, men det är bara lögn. Det är ju varmare hos oss än vid grillarnadonken, och då är det väl något som inte stämmer?! En sväng på lagret där det är uuunderbart kyligt, och så var P & K där, som är fina. A jobbade i min butik idag, det var bra. Hon är bra. Och allt kommer lösa sig där med.
Vilken sommar det kommer bli. Jag kommer ha er , bra folk i min närhet.
Valde tapeter till lägenheten i veckan, vilket beslut alltså. Så nu blir det vuxenfärger i alla rum utom köket, och inte så mycker i hallen, men i sovrummet blir det ekparkett, det du!
Och så finns det balkong med eftermiddag/kvällssol och walkincloset, kan man begära mer?!

Jag vill följa med dig J.
Men det blir det ingenting av. För nu blir det flytt. Sedan aussie/thai oktober till december, betalt och klart. Därefter kommer jag hem. Förhoppningsvis i bara några veckor, och sedan blir det hello världen igen.
barapapapa I'm lovin' it!

I just want your kiss.
 
Det var väl allt /
snuskigt sexiga fröken slush

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()