Mimmiie

I <3 Snöbollskrig

2008-03-25 @ 18:31:16

Det bara snöar och snöar. Jag kliver upp 05:45, stiger på cykeln och far iväg. I allt slask och snö. När jag kommer fram ser jag ut som en snögubbe, på framsidan iallefall! Jag tackar för inbjudan om skjuts, men jag trivs bra på min cykel.
Det bästa med mitt jobb är att det finns så lite att göra när det snöar. Då får man ha snöbollskrig. Vi hade det säkert två timmar idag. Och fy vilken stenhård snöboll jag fick på min vänster kind. Dessutom av en som inte ens var med i leken, och som var byggarbetare OCH hade orange arbetshjälm på huvudet.
En av de högsta cheferna på mek kom förbi, R sprang fram till oss:
- Kasta inga fler snöbollar nu, för nu kommer en högt uppsatt chef.
Och så kommer chefen fram och ropar till sig oss...
- Kom hit här lite. Nu tar ni de två herrarna där borta och kastar allt vad ni kan på dem!
Som vi kastade sedan.
Usch. När leken var slut var vi blöta tvärs igenom.
Och jag vill ha snö varje dag och bara få köra snöbollskrig hela tiden. Som alla andra på det där arbetet. Det är så kul att se alla de där 40 plus som bara älskar att kasta snö på varandra och springer omkring som 5-åringar.
När snön töat bort så kommer vi få ta igen allt, jobba som idioter. Men det är så lätt värt det då.


imorgon är det onsdag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till verkligheten!

2008-03-24 @ 18:25:03

Sådär, nu var man hemma igen då.
Här är det snö. Jag vill dö.
Okej, det var väl lite att ta i, men jag vill inte ha snö iallefall!
Började på jobbet idag. Det gick bra. Lite nya människor hade slutit sig till gruppen, några hade trillat från. Vilket kändes rätt bra, med tanke på att de som är mer omtyckta av mig stannat kvar.
Nu har jag fått ont i ryggen, svanken som jag inte ens har någon. Men jag ska inte klaga, jag har ett jobb, och jag har en rygg.
Antar att jag fick tillbaka någonting idag som jag inte vetat vart jag haft på sistone. Eller kanske bara förträngt så gott det gått. Och det känns så himlans bra. Trots att det är snö.
Kanske vill jag att det ska bli en annan dag nu.


Har precis ätit massa massa jordgubbar, måste laga mat, och så är jag sugen på godis. Kanske är jag bara hungrig.
Jag vill gå och köpa det där linnet, men det är för kallt och snöigt.

LoveLive

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sola & bada med strawberrydaquiri.

2008-03-17 @ 15:53:05

Jag har hort att ni har sno dar hemma. Och jag tycker synd om er. Det ar bra att det kommer nu, sa att det ar over(forhoppningsvis) tills jag kommer hem. Da blir det utomhusjobb och jag vill ha var.
Har ar det underbart varmt, 32 grader i skuggan, och 30 i vattnet skulle jag tippa pa.
Dagarna gar, och nu har halva tiden gatt. Vi har beskot Scarborough, Tobagos huvudstad(?!) vilket var himlans litet. Sundayschool, en slags festival eller sa, aven den himlans liten, allting har ar litet, tillochmed killarna fragar om de ar for korta for en, hehe. Tank vilken skillnad det blir for de som bor har, som de tva killarna vi traffade i NY som var harifran. Att flytta fran typ varldens minsta o till en av varldens storsta stader. galet. Hade det funnits lite mer stad har, och varit lite langre fram i utvecklingen sa hade det vart ett stalle att bo pa.
Men de har ju kvar rastakulturen har, allting ska sparas, inget ska andras.
Nej, nu ar det dags att hoppa i poolen och sedan blir det solen!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tobago in my heart.

2008-03-14 @ 23:20:22

Oh ja, finns det nagot battre an paradiset?
Har ar det alldeles otroligt. Sol, varme och alldeles underbara manniskor. Hur kan det vara sa olika i olika lander, alla ar ju manniskor trots allt?!
Jag alskar den har on, naturen ar grym, vattnet turkost, manniskorna har ar sa himlans oppna, rakt pa sak och inga sliskigheter - arlighet!
Sitter och funderar pa hur jag ska kunna sammanfatta det har stallet, men det gar trogt. Det finns inget bra att skriva som beskriver det har paradiset. Jag vill aldrig aka hem.
Men det kanske sager allt?!

<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lovely day

2008-03-11 @ 21:35:33

Tiden bara flyger iväg. Det är verkligen helt galet!
Idag har jag varit hemmai 10 dagar. Det var alltså 11(12 enligt tidsändringen) dagar sedan jag var i San Francisco. Helt sjukt vad tiden går. Det känns som det var en evighet sedan jag var där, samtidigt som det känns som jag var där igår!
Tiden att ställa om sig 9 timmar frammåt var fruktansvärt. Jag var vaken till morgonen dagen därpå och somnade då. Men nu är jag inne i rätt rytm ordentligt. Veckan har gått på ett kick. Träffat massa folk man tycker om, pratat i telefonen med de som inte är tillräckligt nära för att ses öga mot öga, och fått massa hör av sig från folk som man inte hört at på evigheter, besökt arbetsförmedlingen 2 gånger, varit på arbetsintervju, fått jobb gånger två, varit och kikat på Mando Diao med Adam Tensta som förband, utgång med L & E på en pianobar och bryggeriet efter det, förfest hemma hos J:s vän med en utgång efter det som inte blev någon utgång för det blev en helt galen, verkligen sjuk kväll, inte konstigt man är trött.
Tur att det blir semester imorgon, 12 dagarTobago, så man hinner vila upp sig innan man börjar jobba, lovely.

Fick förövrigt ett mail i veckan från en gammal vän. En slags inbjudan. Hon ska gifta sig i sommar, grattis vännen!
Det är bara så sjukt, när ens vänner börjar gifta sig, då börjar man bli gammal!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()