Mimmiie

Det löser sig, det gör det alltid.

2008-05-16 @ 00:29:09

Allting verkar hända precis just nu. Hur ska man göra med livet?


I tisdags blev det en utflykt till Helsingborg - Helsingör, med M &A-I. Tåget gick 07:40 och vi var hemma igen 21:30. En alldeles underbar dag, med shopping, soool, godaste cidern & massa massa skratt. Precis vad man behöver ibland, och borde göra oftare. Tack mina vänner!

I måndags blev det bio, What happens in Vegas. Sjukt rolig film, längesen en sån film var riktigt rolig. se den!
Preliminärbokade biljetten till Australien/Thailand också, sjukt dyrt nu när skatterna har stigit i taket. Men det är det väl värt. Så nu är det bara att betala så är det bara att vänta till oktober så bär det av.

Min lillebror fyllde år igår, grattis hjärtat. 6år, stoora killen. Tänk att han ska börja nollan till hösten. galet vad tiden går!

Och så var det det där med lägenhet. Jag har fått en, och borde vara världens lyckligaste. Är jag det eller inte?!
Jag antar att jag flyttar in och ser vad som händer efter det. Allting verkar vara super med den, det enda är att den inte ligger i centrum. Den ligger iochförsig jämte slottsskogen, och det är bara en hållplats mellan där jag kommer bo och linneplatsen. Man kanske inte kan förvänta sig att ens första lägenhet ska vara den bästa. Men det är svårt när man vant sig vid att bara trilla ut på stan så fort man öppnar dörren. Jag får i vilket fall flytta in i mitten på juni, och då ska de ha gjort iordning och fixat den.
Och så får jag bo själv, bara jag och Balthen. Finns det något bättre?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

awkward

2008-05-12 @ 00:19:15

Ibland tar livet en såndär knäpp vändning. Nu börjar jobbet, på riktigt. Eller på så riktigt som det kan bli på sommarsäsongen. Dagen har verkligen varit uppochner-framochtillbaks. Det känns som dagarna har börjat bli rätt mycket så det senaste. Men det är väl troligen bara jag.
Endel personer betyder mer för en än vad andra gör. Och det är så skönt att veta det, att ge, se och känna det.
D gjorde min kväll I guess, utan att han vet om det?!

Jag har lust att spränga vissa som bor i mitt hem. Jag förstår mig verkligen inte på dem. gaaah. Men imorgon, eller var det på tisdag, så blir det ett steg närmre ett eget hem utan massa puckon. Bara jag & Balthen!

awkward -får bli dagens ord, eller gårdagens egentligen. Slår man upp vad ordet betyder så stämmer det mesta, eller joo antagligen allt på hur lunchen var igår. Kan det bli mer fel?
Men det finns inte så mycket att göra åt det. Jag gör som N, bara skrattar åt det.
Hur kunde det bli sådär?

I övermorgon så blir det en utflykt. En flykt från det vardagliga livet. Alldeles underbart!


41518-101

valentines day

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

what?

2008-05-04 @ 09:22:44

Hur kan jag vakna klockan åtta när jag gick och la mig efter fyra?
Allting är ur balans. Jag kan inte sova mera. Jag drömmer om gårdagskvällen, dans-dans-dans och att jag säljer godis i ett rasande tempo, som någon idiot.
ångest.

åter dagens ord - onödigt.
blä

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()