Mimmiie

Sydney in my heart!

2008-10-29 @ 09:00:18

Jaha, da sitter man har pa andra sidan jorden, i antagligen en av varldens basta stader!

Kommer dock inte uppdatera bloggen alls under tiden, utan bade jag & malin skriver inlagg under resans gang pa resdagboken.se

See you there!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på.

2008-10-01 @ 00:21:11

Nu har jag väntat klart. Man måste ta tag i det själv för att få något utfört.
Imorgon is the big day. Hoppas jag. Men med turen som jag har så ska det väl vara något som inte riktigt vill mig vägen. Och jag har redan två olika förslag som skulle kunna vara de som inte vill mig väl. Men antagligen med en plan B för det ena problemet, så finns det bara ett kvar. Vilket inte ska vara så svårt att bli kvitt med i den här staden. Kanske är det som Winston Churchill sa; "Bästa sättet att få ett arbete att verka svårt är att skjuta upp det." Vilket det känns som jag gjort alldeles för länge. Mem vem vet, det kanske var det som behövdes?!

Idag är det bara 25 dagar kvar. Helt galet. Vart tog det här året vägen?!


Det blev inget jobb för mig på eventet i fredags. Jag fick se hela håkan h spelningen på arbetstid utan att göra ett jota. Så där stod vi, på första parkett och bara njöt. Han fick fem fyrar i GP, och jo visst var han bra. Men det är han ju alltid. Och det var inte så bra för att vara håkan. Jag hade gett tre och en halv fyr om jag recenserat, men så var det ju inte jag, utan antagligen någon som inte sett håkan spela någon gång innan.
Efter det var det kaos i kollektivtrafiken. Folk som vanligtvis inte befinner sig i göteborg, och allra minst på en spårvagn skulle självklart åka.
Tillslut kom jag fram till slutdestinationen; kass service, men oj vilken trevlig kväll, och som jag saknat mina satc brudar!

Jag antar att vi alla kommer till insikt någon gång. Ibland undrar jag hur folk tänker!


du var full och jag var full

egentligen är du inte kär i mig
och egentligen
är det okej med mig
för jag blir aldrig kär i nån
sånt där är slöseri med tid...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()