Mimmiie

freitag

2008-09-26 @ 00:20:23

Har stängt av satc för idag. Men är långt ifrån klar. Skulle egentligen inte fått låna boxen med tanke på att jag faktiskt fick en alldeles egen i födelsedagspresent, som jag så duktigt lämnade tillbaka. För hur bra är det att sitta utan pengar på fickan i australien, men veta att man har ju faktiskt den underbara satc boxen därhemma?!

Jag längtar bort mitt liv.
Imorgon är det fredag. Vilket innebär jobb. Och jag vill jobba, för det är kul att träffa sina fina arbetskompisar, träffa gäster och utföra ett jobb. Men samtidigt vill jag inte mer. Jag vill inte vara tvungen att ställa väckarklockan. Visst, jag ställer den på 12, men ändå. Den måste ställas, och jag kan inte göra precis det jag vill. Jag kan inte ligga inne och kika på film hela dagen, eller träffa en vän om jag känner för det. Och jag måste äta frukost vid en speciell tid, för att sedan klaffa med lunhen/middagen som jag lyckligtvis kan bestämma någorlunda när jag vill ha den, men inte direkt exakt så som jag vill. Jag hoppas på att få arbeta på eventet imorgon, vilket jag har hört ryktesvägen att jag ligger rätt bra till för att göra. Då får jag se på håkan h men arbeta samtidigt. Jag vet inte om det kan bli bättre. Och så kommer älskade H hem för en snabb visit, ett snabbt hej hos mig. Och så är jag galet sugen på utgången jag blev medbjuden på. Men jag vet att jag bara vill det om att ifall...
På lördag ska jag träffa älskade N, som även hon är hemma för en snabb visit. Sedan är det jobb igen.
Det är den sista fredagen imorgon för den här säsongen. Och imorgon är det fyra veckor kvar, tjugoåtta dagar!
Jag saknar verkligen er.

Nu borde jag sova. Jag borde verkligen få ordning på det här.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är det för sent?

2008-09-13 @ 01:06:40

Den här sommaren har gått galet snabbt. Alldeles för fort. De säger att ju äldre man blir desto snabbare går tiden. Men då är frågan; kan tiden gå snabbare än såhär?
Det har verkligen vart en händelserik sommar. Åh nej, jag tänker absolut inte ta upp allt som hänt här, för det första så skulle det här bli världens längsta inlägg, kanske till och med så långt som man inte kan skriva, och för det andra för att jag inte vill att alla i hela världen ska ha tillgång till vad som exakt hänt i mitt liv de senaste tre( jo, det är nästan tre månader sedan jag uppdaterade här) månaderna.
Tänk att man alltid tror att man varit med om så mycket, att man inte tror att det kommer inte kunna hända så himlans mycket mer. Vad fel man har.

Nu har hösten kommit hit, på riktigt. Jag hade till och med min jacka på mig idag på jobbet. Jag har längtat. Nu längtar jag efter julen, snön. Så, när jag kommit hem, vi kan julbaka, dricka varm oboj, åka pulka & skridskor och ha det sådär mysigt.
Men först blir det ett besök utrikes. Och jag kommer vilja stanna där för alltid. Aldrig komma tillbaka.

Kanske blir det en flytt igen,  Vad blir det, den 12 flytten?!

du sa att jag kommer sakna dig. och jag tror jag gör det.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()