Mimmiie

Here comes the sun, lalalala...

2009-08-31 @ 00:20:18

Joo, sommaren 09 är över, finito, over för det här landet. Men om drygt 2 och en halv månad så är det hello sunshine, med värme, sol & bad och allt vad det innebär, för då sätter jag mig på flyget och landar i Florida!
Jag som haft så mycket funderingar på det här med resandet. Jag hade nästan gett upp där ett tag... Det har känts som att -09 varit ett väldigt dåligt år vad gäller resor. Det längsta jag kommit är till Arvika. Vilket kanske inte är så illa, men om man jämför med -08 så var jag runt i hela världen(om man bortser från afrika...) 
Men nu blir det ändring på det. Tack för det. Och innan besöket till de förenta staterna så hoppas jag på att det blir en tripp till ett land inom de europeiska gränserna!
bilden är lånad: http://www.fritidsresor.se/

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ett svar

2009-08-28 @ 23:03:16

Idag fick jag ett svar på hur hösten kommer se ut. Ett besluts tog utan att vi behövde lyfta ett finger. Jag är glad för varje beslut jag slipper att ta. Det är en dålig ovana.

Och jag är så glad för min vän, en av mina finaste. Tänk vad livet reder sig efter bara ett samtal.
Så nu får jag ta tag i det. Och det känns så skönt, att veta, slippa vela. Vad händer? när? hur? varför?
-bara vara, oh ja!


Det är fredag idag igen. Men för mig känns det som vilken vardag som helst. Galet avslut i onsdags - Game Over. Vilken kväll! Det slutade med promenix hem & en halv öl över mig. kärlek stavas det.
I morgon står det shopping på min lista. Ja, jag är ledig. Dessutom ska jag ta mig till tramps(via cykel) dit allt ska köpas. Det är snart ett år sedan jag rörde på mig på riktigt, och det märks & känns. Jag börjar få data-haka...
Så tills nästa vecka är det uppskrivet motion på listan(dans på en club någonstans räknas INTE!)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag kommer äta ihjäl mig!

2009-08-21 @ 23:44:33

Jo, det känns faktiskt så. Det finns liksom ingen hejd. Ingen sådan där känsla att oj, nu är magsäcken full, nu får det inte plats mer. Det börjar verkligen gå utför. Börjar komma in i gamla vanor, dåliga vanor. Så på måndag går jag och fixar nya piller, så kanske kroppen kan börja agera någorlunda normalt igen. 


Idag var det ett möte in planerat. Ett möte om framtiden, min framtid som hela tiden varit så oviss. Men nu skulle det bli ändring på det! 
Dessvärre blev mötet inställt, och jag får leva i ovisshet några dagar till.
Men på jobbet har det blivit ändring. Jag höll mig tills onsdagen, som chefen bett mig om. En jobbarkompis trodde jag slutat på studs i onsdags, jag som bara var ledig. Men på onsdagen fick jag ett sms, och nu ska det bli ordning och reda!(?) Man kan ju alltid hoppas!






Onsdagen blev en toppen dag. Jag fick inte bara ett brev med posten, utan två! Och så den efterlängtade IKEA katalogen. Min dag var fulländad!
Men inte nog med det så blev hela dagen ett enda stort häng med massa olika fina & kvällen avslutades, kanske inte så oväntat, med utgång!
Onsdag is the new saturday. And I löööve it!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Take me now!

2009-08-17 @ 22:58:45

Tänk att hösten kom och tog över göteborgs sommar 2009 innan den ens hann börja.

Jag har läst att det ska bli varmt i övermorgon. Men jag vet att om det kommer så är det bara för stunden, sedan är det höst igen, på riktigt.
Det har varit ett himlans ståhej i staden förra veckan. Kulturkalas, vilket var trevligt. Fick en liten släng av sommarkänsla för stunden, även om hösten tog över så fort solens strålar lämnade staden.
Och så var det way out west. Men jag var dessvärre inte bjuden. Det sägs av alla i min närhet att det var årets händelse, kanske, kanske inte. Det är ju trots allt över fyra månader kvar på året.


Och jag har lyckats ta tag i saker i mitt liv, på väg i rätt riktning.
På onsdag väntas ett a3 kuvert från posten. Jag hade velat göra mycket mer än så, men tror inte det är värt det.
Har konverserat om min framtid, ett möte väntas inom kort, och sagt till chefen på skarpen idag. Snart säger jag upp mig vilket som!


Tog cykeln och trampade iväg som en galning för att inte missa två timmars intensiv fysisk rörelse,
nu har jag ätit jordnötter, riesen och druckit cola. This is life!





Och så fick jag hjälp med snabel a på datorn!
Lyckades väl med det i några veckor, men efter ett besök i värmlands skogar så finns det inte kvar längre.. så google, here I come!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()