Mimmiie

Friday I'm in love.

2009-02-20 @ 22:21:47

Fredag idag alltså. Dagen har spenderats som så många andra dagar, på jobbet. Tappade suget totalt idag, och ville inte vara med mer ett tag. Men nu har det släppt, till och med så mycket att jag tackade ja till att jobba två extra timmar imorgon. Men jag menar, det är dubbelt betalt, vem tackar nej till det?
Så ikväll blir det bara att chillidilla och kolla på tv. Tänkte jag kunde kolla på en film, och kollade på vad som skulle visas. De enda filmerna som visas idag, fredagen den 20 februari är thrillers!!! Jag kollar aldrig på thrillers, och skulle inte ens göra det om jag fick betalt. Jag blir så paranoid när jag kollar på sånt där skit. Så nu spenderar jag min fredag kväll framför datorn istället.
Jag sitter och äter sådana dära vattenkarameller. L, kommer du ihåg dem? Vi tyckte de var så himlans sura när vi var små så vi var alltid tvugna att ha ett glas vatten att dricka när vi skulle äta sådana. Fast favoritgångerna var då vi fick stoppa ner dem i glaset, och låta dem vara där i, låta det sura försvinna?! Något jag inte förstår mig på nu när jag är äldre, för det är inte på ytan på karamellen surheten sitter, hela karamellen är nämligen "sur". Och de är inte så speciellt sura, mest sådär så hela munnen blir uppriven, men de är sjukt goda!
Hade ingen ork att göra annat ikväll, men påväg hem från jobbet, spårvagnsbytet på valand strömmade girl's just wanna have fun ut från något ställe, och rytmiken i mig tändes till liv. Men både orken och min ekonomi satte snabbt stopp för den saken!
Alltså januari och februari är så onödiga månader känns det som. Det händer liksom inget kul, dessutom är vädret inte på topp (joo, snön är lite mysig, men snart blir det slask!) Och dessutom är kontot tomt.
Tur att månaden snart är slut, pengar rullar in, och ja, det är snart vår!

Ett helt år har gått sedan jag & L befann oss i grann kontinenten, de förenta staterna!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

måndagtisdagonsdagTORSDAGfredaglördagsöndag

2009-02-19 @ 23:17:33

Jag undrar bara, vad är det för datum idag?


Alltså, något som är så sjukt är att det snart är fyra månader sedan jag och M for till andra sidan jorden. Alltså förstå F Y R A månader!!!


Idag är det massa snö. Det har snöat till och från hela dagen, tror jag. Av det jag har sett iallefall. Idag var det en tjuv på jobbet. Det var obehagligt. Men min arbetsplats är sjukt grym alltså, det blev värsta pådraget, han hade stulit kött för cirka 4000 kronor! Alltså förstå att han hade tagit kött, vem fan stjäl kött? Visst det var oxfilé eller nåt, men ändå, kom igen!
Ska man stjäla något så får man ju stjäla nåt som är värt att stjäla. Undrar vad han säger i polisförhöret om sin lilla stöld, hehe.
Annars har det varit full rulle idag, och jag börjar undrar om alla arbetsplatser är typ likadana? Ibland blir jag galen av det... Tror att det är en av fördelarna med att bli äldre.
Något som är fint med min nya arbetsplats är att de serverar frulle på morgonen, dessutom har de alltid frukt (och man behöver inte slåss för den som på trädgårdsavd. på liseberg, hehe) och det finns nästan alltid smörgåsar och mellanmåls fix om man känner sig hungrig.


Det cirkulerar en helikopter i området runt, runt, och jag börjar tänka på massa saker. Som mordet i somras. Kanske borde jag köpa mig en säkerhetskedja.

Läste en insändare i metron igår. Det var något pucko som skrivit att hiphopen bara förde dåligt med sig till samhället, att ungdomar blir dumma i huvudet av att lyssna på sådant, och att de borde ta bort MTV! whaat?
Okej, visst att det är mycket hiphop som bara spelar på sex och pengar mm, men kom igen, all hiphop är faktiskt inte sådan. Det stod även i artikeln om att den här personen var ca 60 år. Då undrar jag bara hur bra engelska han egentligen kan? Och så skulle jag vilja veta om han lyssnat på timbuktu. För jag har då aldrig hört någon sjunga om mer vett och verklighet "in-your-face", än den snubben!
Dessutom skrev han att när han var ung så gick man ut på dans, och mötte en trevlig tjej, bytte telefonnummer och kanske hade en dejt sedan. Hallå? Vi lever på 2000-talet, det kanske är något du har missat?
Ibland blir man allt trött på folk!

Och så har jag fått hemskickat papper om studier, i ett land som inte är Sverige. Vart ska det här leda?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag den trettonde!

2009-02-13 @ 21:05:36

Träden ute är sjukt fina idag. Det är nästan fem minus. Och jag har sådan lust att gå upp på vinden, hämta ner mina skidor och pjäxor, och slänga mig ut i backarna. Men nej, det går ju inte, för bara för att det är helt fantastiskt vitt och glittrigt på träden, och solen skiner sådär härligt, så ligger det inte någon snö på backen, dessutom finns det inga backar att åka i här i storstaden. Man kan verkligen drömma sig bort när man bor på åttonde våningen, och bara ser det bästa. Häromdagen känndes det som att det var försommar, det var galet varmt i lägenhet(ni som var på partyt hos mig förra året kan ju intyga på att det var typ 50 grader, galet, man smälter bort) och sådär ljust och härligt, himlen var blå, och allt var perfekt. Det är det bästa med att inte se marken om man inte står alltför nära. Då mår jag bra, när jag kan drömma mig bort till de platser jag älskar att vara på, och det känns som jag har dem här!

Annars är jag fortfarande sjuk. Men det är på bättringsvägen.
Igår fick jag massa samtal och sådant nödvändigt gjort
Och så är det ju självaste otursdagen idag, eller?!



Jag borde sätta mig på tåget och fara iväg. Få vara 13 och kär, igen.
Men det kommer inte hända, imorgon blir det att sätta sig i bilen och köra till borås för att bada i vågmaskinen. Vad gör man inte för sina älskade småsyskon? Om jag är frisk vill säga!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är tiden ute, eller?

2009-02-11 @ 23:07:58

Och så har jag åkt dit igen på det. Sjukan alltså. Jag förstår inte hur alla bakterier och virus och allt vad det är lyckas hitta till mig, de måste verkligen avguda mig. Jag är som en magnet, de bara dras till mig.
Så idag har jag varit hemma från jobbet. Det känns inte så himlans kul just nu, med tanke på att jag inte ens jobbat i två veckor, men men, what to do?
Hemma varandet har lett till att min hjärna har gått på helvarv. Vad ska jag göra med mitt liv? Vad händer om jag gör det ena, eller det andra? Vart vill jag vara för någonstans? Vart vill jag bo? Hur blir det om jag flyttar dit? Måste jag läsa någon kurs innan? Är kursen jag valt nu rätt?
Och så var det det där med alla samtal jag ska ringa till tusenmiljarders människor/ställen. Gah, jag blir galen på det här!
Men när man är sjuk så är man faktiskt sjuk. Jag försökte mig på att ringa ett samtal, men jag känner mig sjukt dålig på den punkten. Hittade mailadress istället, och skickade iväg ett mail. Tio minuter senare får jag tillbaka ett mail där det står att adressen inte fungerar. fuck it. Så imorgon MÅSTE jag ringa, usch vad dålig jag är på det!

Dessutom har jag gått på nålar hela dagen (inte för att jag gått så himlans mycket, men jag har varit på helspänn). Jag läste mitt horoskop i någon tidning igår. Och ja, jag tror verkligen på sådant (okej, kanske jag inte borde göra det i vissa fall, speciellt inte med tanke på en historia jag hört om deras horoskop, där sporten är inblandad), men jag kan inte riktigt släppa det ändå. För det är så ofta som det verkligen stämmer.
Men nu är väl tiden ute, eller?!

Nu ska jag gå och läsa det sista, långa kapitlet i boken jag fick i julklapp, den är verkligen speciell, och galet svår att släppa, på ett konstigt sätt.
Sedan ska jag sova mig frisk!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Let me know, is your heart still beating?

2009-02-08 @ 21:31:57

Jag har lite svårt att se ljuset nu. Mycket går min väg, men det som går emot mig väger så tungt just nu.
Idag var det iallafall sol och blå himmel. När man vaknar på morgonen så hör man fåglarna kvittrar, så snart kanske jag kommer se ljuset. På med conversen, solglasögonen och allt som hör där till!

Helgen har varit fin. Men det känns lite som jag inte hinner med, brooomsa tiden lite, kan det inte gå lite långsammare?
Veckans vardagar rullade på i 150 och det var jobb jobb jobb. I fredags blev det ölande med mina favorit SATC tjejer, och det är kvalitet om något. Det var längesedan jag funderade, diskuterade och allt som hör där till, så mycket om livet!
Lördagen spenderades med S, vi stötte på hur många gamla barn/elever som helst, som jag haft. Dessutom sprang vi på M, vilket börjar bli en vana. På kvällen blev det middag hos S, med några gymnasieklasskompisar och så melodifestivalen, som alla såklart vill kika på.
Dagen har spenderats med fyra andra favorit flicks. Det blev fika på Fröken O, myspys. Jag längtar så till juli!

neej, nu är det dags att ta och diska bort mitt berg av disk i köket,
för att imorgon ställa klockan på 6 och åka till jobbet.


You've got to let me know.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Blä blä blä.

2009-02-03 @ 23:43:16

Det känns konstigt att ha börjat jobba på riktigt igen. Vilket jag inte gjort sedan typ augusti förra året. Men den här gången så är det verkligen på riktigt på riktigt!
En brud har jobbat på mittjobb i 35år!!!! Det är helt sjukt. Jag förstår inte hur man vill stå still så som människa, det känns som att utveckligen måste vara 0 där! Rätta mig om jag har fel.

Snart är det lov för många, inte mig dock. Men det gör mig ingenting.
Några favoriter anländer till stan, vilket jag tycker om. Jag gillar desto mindre när de far igen. Men tiden går skrämmande snabbt, och snart är ni här igen.

Har besökt familj nr 2 idag. Så efter mycket pussandes och kramandes så får vi se vad det leder till. Känner redan hur näsan börjat tätas och huvudet dunkar.




jag vet ju vad jag vill. så ta mig dit tack!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()