Mimmiie

Bla bla bla bla, du fattar ingenting!

2009-06-30 @ 22:48:11

Elektroniken i vår värld makes me crazy.
Jag har funderat lite på att sluta upp med användandet av min telefon. Eller i alle fall så som den används nu. Jag tycker nog det är lite jobbigt att man kan nå mig precis var jag befinner mig närsom på dygnets timmar. 
Jag tycker det är illa att man aldrig kan bestämma precis plats och tid man ska ses, utan man måste ringa, alternativt smsa hela tiden att man är här eller där, och kan ses här eller där om ett x antal minuter. 
Och att telefonen blivit något man umgås över, i stället för att ses på riktigt. 

Och så har jag fortfarande inte kommit på hur man gör snabel a på min nya pärla, så varje gång jag ska göra tecknet får jag googla fram det via text, och kopiera det!

Men jag önskar mig fortfarande en ny kamera i födelsedagspaket.



Något jag också funderat lite över är MJ. Sorgligt att han gick bort bara sådär, men med tanke på det liv han levt så var det väl inte så konstigt. Något jag inte förstår är att folk börjar begå självmord för att hedra honom. Då undrar jag om de bara har levt sitt liv för hans skull? Och så tycker jag det är lite konstigt som folk har skrivit om honom ibland. Jag har dock läst ett inlägg som etsade sig fast, då en del av det löd;
"Michael, du har redan gjort din förändring. Nu är det upp till oss andra"
Så sant som det är skrivet!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()