Mimmiie

Uppe med tuppen.

2009-03-21 @ 08:11:57

Det är lördag, och jag vaknar 07:30, av mig själv. Varför vaknar jag efter fem timmars sömn, och bara vill sova mer, men kan inte?
Är redan sugen på godis, och eftersom det är lördag så kan jag käka frulle och lika gärna trycka i mig något från skafferiet, så är det gjort. Precis som när man var liten. Fast då åt man inte ens frukost innan. Godis är godast på morgonen!

Annars kallar jobbet idag, motivationen är n o l l .
Men det ska nog gå fint. Korvisen med H kanske?
Imorgon är det jobb 10-22,
jag längtar tills nästa lön kommer. Då kommer jag kunna betala tillbaka mycket pengar på min skuld. yes.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hej mitt vinterland?!

2009-03-19 @ 22:43:30

Okej, man ska inte ropa hej!
Min dator har fortsatt att krångla, nu på andra äventyr dock... jag blir så trött. Borde kanske lämna in den och åtgärda den innan den crashar totalt?!
Jag har funderat och bestämt mig för att behålla den dyra hårddisken. Det är trots alls alla mina bilder, som betyder massor!

Igår när jag klev av vagnen från jobbet så hade de en razzia på min hållplats. Jag har aldrig sett så många kontrollanter på en och samma gång. Visste inte ens att de var så många som jobbade. Det var säkert en 30 stycken, med vakterna totalt. Helt galet. Man kom knappt av vagnen, och de nästan drog och slet i en. Tack och lov hade jag fyllt på mitt kort dagen innan, då det gick ut. Behövde visa legitimation... det är väl fyra år till?
Fast jag frågade i och före sig en tjej som var född -80 om leg härom dagen... jaa, hon var väldigt svår att se åldern på. Även om det var tio år sedan hon fyllde arton. ooops.

Och så spelades "Hej mitt vinterland" från radion i bilen härom dagen. M sa att de inte var födda i Sverige som hade kanalen, men ändå. Hej mitt vinterlanf?!
Nu har våren kommit, igen. Fast det ska bli fem minus ute imorgon eller nåt. Alltså är vintern här igen, så kanske hej mitt vinterland?!. Men solen är varm, och jag har köpt nya brillor. Så nu har jag några att välja på, då folk alltid lyckas förstöra mina, de enda jag har...


I ett av dagens sms stod det:
"rulltårta på elvafikat efter en förmiddag i lövhögen. Lite bittert att inte vara här eller hur? :) Jag mobbar N på egen hand också!"
hahaha, jag bara dog där ett tag. Jag förstår att de tänker på mig, kak- & fikamonstret nr1!
Marängsviss någon?!
Och ja, jag saknar och vill också vara med! Men det värmer att de tänker på mig, då blir jag glad!


Dessutom fick jag hem papper och litteratur inför den nya kursen jag ska läsa.
Är pepp till tusen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

å,ä,ö - ö,ä,å

2009-03-16 @ 22:57:09

Det känns som att naturens tid går åt motsatt håll. Det var ju sommar i november/december för min del. Sedan hem till Sverige, då det var typiskt trist vinterväder. Förra veckan hade vi massa massa snö och fint, riktig vinter. Och idag regnar det och är sådär grått och trist. Hösten is back.
Okej, gårdagen var undantag. Det var otroligt gött ute, var och gick en promenix med M i sisjön, och solen gassade på riktigt ordentligt. Har solen alltid varit så varm, eller är det för vi förstör vår natur osm den bara blir varmare och varmare?
Men nu kan det inte vara så mycket längre till våren kommer för att stanna?! I och för sig så var det ju massa massa snö den 26e mars förra året. Vi hade galet ståhej på jobbet på Liseberg. Idag har de börjat jobba, 5 veckor, utan mig. Jag vill också vara med!


Har haft ledig helg i helgen. Nu ska jag jobba 13 dagar i streck. Jag gillar att de är så bra med planering och sådant på mitt arbete.
Men det känns som jag börjar bli sjuk. Hjärnan känns så där inkappslad och seg, och jag sov till och med idag på dagen. Det var inte igår utan direkt anledning sådär alltså.
Annars hade vi lite galej hos mig i lördags. Tacos åts det(nostalgi från alla högstadie tjejmiddagar), för att sedan kikas på den så omtalade melodifestivalen! Jag förstår dock inte riktigt grejen med att gå in så djupt för den där tävlingen. Endel skulle ju kunna döda...

Dessutom köpte jag en extern hårddisk igår. Dyr som tusan, och jag funderar på om jag verkligen behöver den som är sååå himlans bra, jag menar, hur mycket använder man dem? 
Min dator har iallefall bättrat sig, och det känns som att crashen inte ligger lika nära nu. Men man ska inte ropa hej! Peppar peppar...


Min kisekatt har blivit så himlans gosig av sig. Vill alltid ligga och gosa jämte en. Finaste katten!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Depression?!

2009-03-12 @ 10:45:03

Jag undrar om det är någon annan där ute som är allergisk mot Sverige. Jag tror nämligen att jag verkligen är det. Är det verkligen mening att man ska vakna upp på morgonen och känna sig tröttare än när man gick och la sig? Som att hjärnan är i ett vakuum, trots att kroppen vill leva? Att man ska vara förkyld twentyfour7 året runt? Och aldrig riktigt känna den där glädjen och vara nöjd över det, här?
Jag vet faktiskt inte. Undra om det finns något namn på det där?
Sverige Depression? Men jag är liksom inte deprimerad heller, bara inte lika levande som när jag sätter min fot utanför rikets gränser. Det är då jag mår som bäst!

Ett år sedan Tobago nu.
Förra året var ett år av liv!

Dessutom är det något fel på blogg.se, man kan inte ladda upp nya bilder, därav den här gamla godingen. Visst, den är tagen av mig på Tobago, men jag har fler!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I wanna dance with somebody!

2009-03-07 @ 17:08:24

Ahhhhhhhhhhhhh, är arg som ett bi!
Förstår mig verkligen inte på alla jävla bittra kärringar på jobbet. Hur fan kan de vilja leva sina liv sådär? Inte nog med att de förstör sina egna liv, de förstör för oss också!
Jag förstår inte hur männsikor orka vara sådär sura, ignoranta, gnälliga, jaa, allt negativt. Hur svårt är det att böja mungiporna uppåt och inte klaga på ALLT?! Visst kanske vi inte har världens roligaste jobb, men då kan de väl försöka göra det lite roligt, det blir ju inte direkt roligare av att bete sig så som de gör.
Om det fortsätter såhär så är jag inte säker på att jag kommer stanna där särskilt länge, pengar är ju faktiskt inte allt. Som tur är så finns ju Liseberg kvar!

Neej, färdig pratat/klagat på dem. De ska inte få förstöra min kväll (okej,M, J, AI & co, ni kommer få höra lite gnäll från mig ikväll), men nu ska det bli party lördag. Skoldisco idag, yeeey! Och idag är det ett år sedan vi var där och kvällen spårade ut totalt. haha. Ska försöka hålla oss på banan idag!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Up 'n down

2009-03-04 @ 22:19:48

Vad är det som bestämmer att dagen är slut? Varför kan man inte ta fram pysselsakerna nu, när klockan passerat 22:00, eller börja städa och dona? Neej, nu är det bara tv:n eller datorn som får vara i fokus, okej, en bok går också bra!


Jag känner mig som en tvättmaskin. Allt är så stabilt på utsidan, men inuti så bara snurrar allt runt, runt, runt. Det känns helt galet. Kommer det alltid att vara såhär?

Har haft en sjukt bra dag. Lägenhetsvisning klockan 13:00, så innan dess stod det städning på schemat. Och som jag städade alltså, det riktigt glänser överallt här hemma.
Visningen gick bra, och de verkade intresserade, trots att de var svåra att läsa. Men på måndag är det min tur att kika. Spänningen är olidlig. Men så blir jag sådär knäpp i huvudet. Det kommer upp så mycket tankar, hur kommer det bli? Det här boendet är ju så bra, så himlans fint och allt är nästan helt perfekt här... Men jag blir alltid så. Undra om det sitter i från att jag slets ifrån min älskade favorit villa när jag var liten. Det dumma paret med den stora äckliga hunden skulle flytta in och ta över där våra liv hade utspelats sig i flera år.
Men så blir det ju alltid så himlans bra ändå, jag borde veta det efter tio flyttar. Och är det något jag älskar så är det ju verkligen att flytta! Och den här gången, om det blir så, så kommer det vara något av det grymmaste ever!
Därefter blev det häng med fröken S. Thaimat och långpromenix. Dessutom var vi och hälsade på hennes barndomskompis föräldrar. M, det är förövrigt dina framtida svärföräldrar, med tanke på att det är deras son jobbar på E-H på Frölunda Torg! mohaha.

Och så fick jag ett brev idag. Kom in på kursen (säger man så när det bara gäller en kurs?), så nu blir det åka av!
Allt verkar gå vägen nu, peppar peppar, och lösa sig. Det känns sjukt gött.

Och så var det prat, prat, prat, igår. Kanske blir det inget Barcelona i år, kanske blir det Bali nästa år istället!
Frågan är vad jag vill?! Upp&Ner, Ner&Upp.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Leva livet, vi ska ja leva livet!

2009-03-01 @ 15:05:07

Idag är det mars. Det kommer bli massa pusslande den här månaden med. gah.

I år blir det Barcelona, London, troligtvis Paris, och ett avslut med det fantastiska landet långt långt bort - Oz !
Jag älskar verkligen mitt liv!


Nu ska jag kliva på vagnen, jobbet kallar.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()