Mimmiie

Lyx-problem.

2009-05-29 @ 00:53:33

Precis när allting verkar bli som sämst så kommer hoppet tillbaka. Allt blir inte bara bra, fint & perfekt sådär, nej det är ju inte någon sagovärld man lever i. Men hoppet är det sista som lämnar människan har jag hört.

Men ibland kan man tro det. Att vi lever i en sagovärld. Tänk hur fantastiskt himlans bra vi faktiskt har det. Så perfekt. Vi har det så bra så vi blir uttråkade på livet, deprimerade för att vi har för mycket tid, för mycket tid att hinna fundera på det "ljuva livet".
Jag har varit hos massören igen. Han sätter igång min tankeverksamhet, dessutom knäckte/vred han tillbaka min svanskota, igen, så nu ska den vara bra. Och det känns bra!

På tal om att hinna tänka för mycket så undrar vart min köpmani har tagit vägen?!
Trodde faktiskt inte att något kunde försvinna bara sådär. Det känns jätte konstigt, fast visst är det bra. Jag tjänar ju på det. Dessutom har jag lämnat tillbaka två av de tre plaggen jag köpte häromdagen, bra jobbat! Fast då börjar tankarna om min velighet komma fram igen. Alldeles för mycket tid, LYX-problem!


Och igår tog jag det stora steget, och blev välkomnad in i Mac-familjen.
Tänk vad livet är bra!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

.

2009-05-25 @ 23:15:30

Tro inte att det blev sol efter förra inlägget.
Resterande dagar av förra veckan var ett helvete i sig. Kedjan hoppade även följande dag, mer än en gång. Så det blev verkstan för cykelns del, och nu glider jag fram på Göteborgs gator!
Idag är det måndag, ny vecka & nya möjligheter. Jag tror på det, och jag tror på horoskopen jag läser. Imorgon ska jag nog köpa en lott...
På onsdag blir det inköp av en ny dator, det känns bra. Och igår blev det shopping, kom hem tre plagg rikare och endel pengar fattigare. Men idag är det löning!

Har varit vaken sedan 03:30. Min klocka skulle sjukt nog ringa 04:30, jag skulle börja klockan 6 idag, omänskligt men sant. Men 03:30 vaknade jag och kunde inte somna om... Och vilken dag det har varit, full rulle. Men jag gillar det. Är precis hemkommen från Linnéstan, det tar bara tio minuter att cykla dit från mig! Nu kallar duschen, sedan bingen. Början 08:30 imorgon, sovmorgon ju!

Dessutom målade jag en tavla i förrgår, så nu, drygt ett år senare ska det alltså bli ombonat i hemmet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Efter regn kommer sol?

2009-05-19 @ 21:24:30

Nu ska jag klaga. Mycket! Så läs inte om ni inte vill läsa om gnäll!
Det var ett tag sedan jag hade en såhär överjävlig dag. Jag förstår inte varför det inte kan vara utspritt lite? Måste allt komma på en och samma dag?
Men, efter regn kommer sol sägs det ju. Så det är bara att hålla hoppet uppe.
Jag fick äntligen tummen ur och skulle boka tid hos frisören! Och vad händer, jo, Tony&guy, som är det enda stället jag verkligen blitt nöjd med håret har gått i konkurs i vårt kära Göteborg. Så det blir ingen klippning. eller vart ska jag nu gå?
Dessutom ringde jag till doktorn. Och ja, imorgon kl 06:00 får jag ta och ringa igen, så att de kan boka en tid till mig för att reda ut & fixa i mitt inre. allting bara snurrar och huvudet värker som aldrig förr, i alldeles för många veckor nu!
Och så har ju min dator gått sönder. Har fått ett kostnadsförslag på 3700 kronor för att laga den. Nej tack! Då köper jag hellre en ny. Och nu har jag sagt att nästa gång jag ska köpa en dator ska jag köpa en Mac... Vilket är nu alltså. Det känns gött att de är så billiga & att mitt sparkonto är så tätt! Så skulle jag bege mig mot staden och köpa en. Men så började velandet inom mig igen... För jag har ju inte alls pratat om att köpa en Mac i sisådär 5 år...! Tänk om jag ångrar mig?!
Så jag bestämde mig för att hämta hem min cykel ifrån mitt förra hem i Vasastan, då den stått där i nästan ett år... Så jag begav mig dit, och satte på kedjan, bra jobbat Mimmi, cred till dig! Och så var det lite luft i däcken, men jag fixade biffen. Så efter lite pulande sätter mig på sadeln & trampar iväg. Det gick bra till första stoppet. Däremot på väg till mitt andra stopp hoppade kedjan av 2 gånger! Inte nog med det. När jag varit på stopp nr2 och ska bege mig hemåt så har mina hörlurar till ipoden gått sönder...! Men tack och lov fick jag låna L's.
Så jag sätter av hemåt, och på vägen så hoppar kedjan av inte 1, eller 2gånger, utan F Y R A gånger till!!!!!

Men det har faktiskt hänt en bra sak idag. Jag rensade och städade min garderob. Och vad finner jag inte inklämt längst in om min älskade skor. Jag som trodde jag mist dem för alltid!
Och så var det faktiskt 2 stycken som stannade och frågade om jag ville ha hjälp med kedjan!
Kanske finns det hopp?! 

I believe in miracles

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

leave it

2009-05-07 @ 22:21:05

Jag har funderat på att lämna det här landet alltför länge nu. Och inte bara som en semester några månader, utan flytta härifrån! Det känns som att jag måste slå slag i saken, annars kan jag lika gärna sluta tänka på det. Fick en idé av en på jobbet, som visserligen snurrat i hjärnan förut, men nu kanske jag verkligen kan göra det?
Jag ska ta mig en närmre titt på det här.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()