Mimmiie

Frukost

2009-11-21 @ 09:50:50

Att äta fiberhavregrynsgröt med socker och kanel på är som att äta kanelbulle till frukost, nu vet ni!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

rörigt

2009-11-18 @ 23:41:30

Mitt hem ser ut som ett bombnedslag. Jag vill inte ens gå hem längre. Det är så synd om min älskade katt som bor i den här röran, dag ut och dag in!(Och vad ska jag göra av honom?) Och jag är så otroligt trött på alla papper som ska hit och dit & fram och tillbaka. Och vart har alla post-it lappar tagit vägen? 

Idag åt jag tapas. Det är det enda jag ska bjuda min framtida icke-svenska man på när vi besöker Sverige. Typisk svensk mat, tapas alltså!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yes, yes, yes!

2009-11-12 @ 23:23:09

Jag har precis stått och lagat middag. Ja, inte middagen för idag, utan för i morgon, och till en massa andra dagar. Jag gillar att göra storkok. Och jag gillar att man kan micra maten, även om 60% av näringsämnerna försvinner när man gör det så måste det vara bättre än att äta mackor, eller chips eller något annat. Speciellt om man alltid äter babyspenat till!

Men något jag inte förstår är hur det kan kännas så mycket roligare att laga mat sent på kvällen?! Och så är det så klart alltid roligare att laga mat till någon, eller om man är två!
Och så fick jag besked igår... JAG KOM IN!!!!
Så, i början på nästa år så är det jag som sätter mig vid skolbänken igen. Fast i ett land långt långt bort! 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

London in my ♥

2009-11-11 @ 21:46:22

Jag kollar lite på Efterlyst på tv3. Det programmet har alltid gett mig en klump i magen. Och jag börjar fundera mer och mer hur människor är funtade, precis som att jag inte brukar fundera på det i vanliga fall!   


Och så har jag såklart kommit hem från en galen helg i London. En resa på 5 dagar med cirka 10 timmars sömn, borttappad röst, underbara människor, engelsk fotboll, god dricka och en massa dans, dans, dans!
För hur kan man inte gilla staden som börjar dagen med en öl, folket som uttrycker sig alldeles underbart, som har den bästa musiken, killen som gör helikoptern på dansgolvet(jag höll på att dö!!!) eller ficktjuven som försöker stjäla från paret som står & pussas?!
En av favoritstäderna helt klart!
Vad mer kan man begära när man droppar in klockan 05:30 och får somna in till den här utsikten?
Tänk att vi ska bo där någon gång, jag & min finaste!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

London, Baby!

2009-11-03 @ 23:00:20

Jag lever fortfarande i böckernas värld. Låt mig få stanna där, länge!

Men det är väl inte så konstigt när det ända man gör är att jobba, äta och sova. Igår blev jag så arg så att tårarna rann. Jag är så trött på så mycket!
Så jag väljer att leva de andras liv genom bokstäverna i böckerna.
Ska återvända till mitt liv, dags att packa;
London's calling!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()